ایستادگی و همت بلند، مهمترین رمز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد بابل در آئین نکوداشت بیست و نهمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با گرامیداشت حلول ماه مبارک رمضان ماه فضیلت و معرفت الهی و تبریک این روز به بیان تاریخچه و عملکرد بیست و نه ساله این واحد دانشگاهی پرداخت و گفت: در سال "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" با لطف خداوند و توکل به ذات اقدس الهی و نیز همکاری و همفکری همکاران واحد بابل باعث شد که امروز دانشگاهی داشته باشیم که موجب افتخار آموزش عالی کشور است.
دکتر حسن قلی پور بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه غیر انتفاعی جهان و از مهمترین دستاوردهای گرانقدر انقلاب اسلامی است که در اردیبهشت سال 1361 با کمک مالی و حمایت بنیانگذار جمهوری اسلامی شروع به کار کرد. در طول 33 سال تلاش، کوشش و فعالیت ارزنده خویش در عرصههای علمی، آموزشی و فرهنگی توانست خدمات ارزشمند و مهمی به نظام آموزش عالی کشور کند.
وی با بیان گوشهای از خاطرات دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد :حرف ما شعار نیست، در دوران خدمت و فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی کشیدیم به لطف خداوند متعال ایستادگی و همت بلند تا به امروز یکی از مهمترین رموز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
قلی پور: حرف ما شعار نیست در دوران خدمت و فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی به دوش کشیدیم، به لطف خداوند متعال، ایستادگی و همت بلند تا به امروز یکی از مهمترین رموز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی بوده است. |
رئیس واحد بابل با توجه به دستاوردهای دانشگاه در حوزههای مختلف دانشجوئی، علمی، فرهنگی و پژوهشی تصریح کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری اجلاس آسایهل به دنبال دانشگاههای بین المللی است که در زمینه علمی، پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاههای مطرح جهان داشته باشد، این موفقیتها را مرهون برنامهریزی و تلاش کارکنان این مجموعه بزرگ آموزش عالی دانست که با مدیریت مدبرانه دکتر میرزاده و معاونانش هدایت میشود.
قلیپور با توجه به حضور خود در کنفرانس بین المللی آسایهل ۲۰۱۵ که به میزبانی واحد اصفهان برگزار شد، گفت: این کنفرانس با همکاری معاونت بین الملل سازمان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد (AUO) و مرکز همکاریهای بینالمللی اکسفورد (OICC) برگزار شد و تفاهمنامه همکاری میان این واحد دانشگاهی با دانشگاهای کشورهای اندونزی امارات، ویتنام و ترکیه منعقد شد. همچنین کشورهای مالزی و تایلند در آینده نزدیک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تفاهمنامه همکاری امضاء خواهند کرد.
وی افزود: اساتید و کارکنان دانشگاه باید قدر این نعمت را بدانند و قدرشناس باشند، اهداف ما جز خدمت به جوانان این مرز و بوم چیز دیگری نیست لذا برای خدمتگزار باید احترام و ارزش قائل شد.
قلی پور یادآوری کرد: تمام این دستاوردها حاصل تلاش و زحمات شما سروان اعضای هیئت علمی و کارکنان و فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان و نخبگان علمی این مجموعه عظیم است.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با عملکرد مثبت حوزههای آموزشی پژوهشی، دانشجویی، عمرانی، فرهنگی و جذب دانشجویان در رشتههای متنوع مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و حضور اساتید برجسته تأسیس دانشکدههای علوم انسانی، دامپزشکی و علوم پایه، تجهیز و راه اندازی کارگاهها، آزمایشگاهها متعدد پزشکی، کتابخانه دیجیتالی، سایتهای کامپیوتر، مجموعه ورزشی چند منظوره یادگار امام(ره)، ساخت طرح فرهنگی ماندگار مسجد الزهرا(س) با معماری ایرانی اسلامی، ایجاد مرکز رشد فنآوری و تحقیقات(رجه)، جذب صدرصد بودجه پژوهشی و اختصاص آن به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی و با ایجاد محیط کاملاً علمی، آموزشی و پژوهشی سعی در پیشرفت، شکوفایی و تعالی، تولیدات علمی و فرهنگی برای سر بلندی جامعه را دارد.
معاون آموزشی واحد بابل هم با توجه به نقش استادن در تعالی و پیشرفت علمی دانشگاه، گفت:همه ما موظفیم با فعالیتهای علمی و پژوهشی در سر کلاس درس و بهکارگیری دانشجویان در کارهای تحقیقاتی تلاش و کوشش کنیم.
دکتر عرفان معماریان ارائه مقالات و تحقیق و پژوهش را لازمه کار استادان دانست و افزود: فعالیتهای علمی باید منطبق با سرفصلهای ارائه شده وزارت علوم و فنآوری باشد و فعال کردن دانشجویان به کارهای پژوهشی محور اصلی استادان قرار گیرد.
عضو هیئت علمی واحد بابل با توجه به نظم و انضباط فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، گفت: نظم و انضباط فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، مالی و دانشجوی این مجموعه نشان از حاکمیت مدیریت قوی دارد، مدیر باید احساس مسئولیت کند.
دکتر حسین سلیمانی تصریح کرد: داشتن همت بلند، پشت کارقوی، نترسیدن و صبر و بردباری همراه با شفافیت مهمترین فلسفه دانش مدیریت است که بخش اعظم آن در همدلی و همزبانی نهفته است.
وی اظهار کرد: استادان همیشه واقعیت پیشرفت علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را بیان و خوب برای دانشجویان و آحاد مردم تبیین کنند، مسائل بنیادی علمی و پژوهشی در کلاس حفظ شود.
انتهای پیام/