هاشمی: یک سوم سمنها در حوزه مواد مخدر فعالند
به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر همایون هاشمی در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: سازمان بهزیستی به عنوان تخصصیترین سازمان در حوزه پیشگیری و اعتیاد، خدمات قابل توجهی را در طول سه دهه گذشته ارائه داده است.
وی افزود: ۹۰ درصد خدمات در حوزه پیشگیری، درمان و توانمندسازی با کمک مددکاران سازمان بهزیستی انجام میشود.
هاشمی با اشاره به اینکه در سازمان بهزیستی ۱۵۹ عنوان خدمات مبتنی بر نیازهای جامعه حضور دارد، ادامه داد: در حوزههای اجتماعی به ویژه بحث مبارزه با مواد مخدر اعتقاد داریم که مردم باید دخالت مستقیم و مستمر در امر مبارزه با کاهش تقاضا و مبارزه اثرات سوء مصرف مواد داشته باشند.
هاشمی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۸ استان حادثه خیز کشور، کمپینهای مبارزه با مواد مخدر فعالیت دارند، افزود: در حال حاضر قدمت عمده فعالیتهای سازمان در حوزه درمان انجام میگیرد و قصد مددکاران ما آگاهی هر چه بیشتر خانوادهها درباره سوء مصرف مواد و گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر صنعتی است.
هاشمی گفت: مددکاران افتخاری سازمان بهزیستی به عنوان یاوران محله از ابتدای سال ۹۴ به سراغ خانوادهها میروند تا با آگاهی والدین درباره مصرف و اثرات توهم آمیز مواد مخدر صنعتی نسبت به آگاهی خانوادهها اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه در دنیای توسعه یافته امروز مصرف مواد مخدر هم توسعه یافته است، افزود: متاسفانه با توجه به مواد روانگردان و افزایش گرایش جوانان به سمت سوءمصرف این مواد همچنان خانوادهها آگاهی لازم را ندارند.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در امر مبارزه با مواد مخدر باید از توان توده مردم استفاده کرد، ادامه داد: میتوانیم جلوی سیل ویرانگر اعتیاد را بگیریم به شرطی که به عنوان یک جریان اجتماعی به موضوع اعتیاد نگاه کنیم و مدیریت مبارزه و کاهش تقاضای آن را به مردم واگذار کنیم.
هاشمی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی اعتقاد دارد باید برای مقابله با اعتیاد جریانسازی کنیم و این جریان را در بین اقشار مختلف جامعه گسترش دهیم، افزود: تشکیل ثمنها، گامی موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر است.
وی در پایان افزود: اعتیاد، خانهها و فرزندان را هدف گرفته و بهتر از پدر و مادر کسی نمیتواند با این پدیده شوم که به شدت در بین جوانان و نوجوانان در حال گسترش است، مبارزه کند.
انتهای پیام/