تشکیل بنیاد جهانی علم و فناوری مصطفی (ص)/ شریف، بهشتی و علوم پزشکی تهران میزبان نشست کنز
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی صفارینیا دبیر شورای سیاستگذاری دومین جایزه مصطفی (ص) در نشست خبری این جایزه که صبح امروز در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: هدف ما از استمرار جایزه مصطفی ایجاد بنیاد جهانی علم و فناوری مصطفی است.
او ادامه داد: غیر از اعطای این جایزه برنامههای متعدد دیگری در دبیرخانه جایزه تدارک دیده شده و برگزار میشود که نشستهای تبادل تجربیات علم و فناوری از 11 تا 13 آذر در دانشگاههای صنعتی شریف، امام صادق، علوم پزشکی شهید بهشتی، تربیت مدرس، علوم پزشکی تهران، تهران، علم و صنعت و صنعتی اصفهان با موضوعات مختلف برگزار میشود. همچنین نشست آشنایی با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام در روز 12 آذر در هتل فردوسی برگزار خواهد شد.
صفارینیا افزود: همچنین نشستهای کنز در حوزههای سلامت، انرژی، محیط زیست، فناوری اطلاعات و اقتصاد و بانکداری اسلامی برگزار خواهد شد. نشست کنز از 13 آذر در دانشگاههای شریف، بهشتی و علوم پزشکی تهران برپا خواهند شد.
او درباره کشورهای اسلامی شرکت کننده در این جایزه توضیح داد: به کشورهای عربستان و سایر کشورهای اسلامی نیز در این جایزه فراخوان ارسال شده است حتی تعداد زیادی از موسسات عربستانی و بیش از 60 دانشمند این کشور را در این دوره مشارکت دادهایم. مدل این جایزه علمی است نه سیاسی و فارغ از همه این مسائل سعی میکنیم از همه ظرفیتهای علمی استفاده کنیم.
او درباره تامین منابع مالی برای تهیه جایزه مصطفی نیز توضیح داد: همه منابع اهدایی به برگزیدگان از محل صندوق موسسه نیکوکاری جایزه مصطفی تامین شده است این موسسه از دو سال پیش راهاندازی شده و تاکنون 150 میلیارد ریال به صورت حقیقی و حقوقی در آن سرمایهگذاری شده است. دولت هیچ نقشی در تامین جوایز اهدایی نداشته و از اول هم بنا بوده که با کمکهای مردمی تامین شود.
انتهای پیام/