عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیرعلوم شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، باقری با حفظ مسئولیت ریاست مرکز هیاتهای امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، ب قائم مقام وزیر شد.
در حکم وزیر علوم آمده است:
«با عنایت به مراتب تعهد، تخصص، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی در زمینه آموزش عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان قائممقام اینجانب منصوب می شوید. در انجام این حکم موارد زیر مورد انتظار است:
پیگیری اجرایی شدن برنامههای ارائه شده به مجلس شورای اسلامی؛
پیگیری امور مربوط به سیاستگذاری، نظارت و هدایت امور در ستاد، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و واحدهای تابعه؛
ساماندهی فعالیتهای مربوط به تقسیم کار و تعیین وظایف در حدود اختیارات واحدها؛
انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد انسجام و هماهنگی هرچه بیشتر بین کلیه واحدهای ستادی اعم از معاونتها، مراکز و سایر واحدها؛
بدیهی است کلیه معاونان، رؤسای مراکز، سازمان های تابعه، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و سایر مدیران همکاری لازم را در هر سطحی ارائه خواهند کرد.
امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.»
دکتر عبدالرضا باقری متولد سال ۱۳۳۷ در شهر یزد است. او استاد پایه ۳۱ دانشگاه فردوسی مشهد میباشد و تاکنون راهنمایی بیش از ۵۰ پایاننامه کارشناسیارشد و دکتری را به عهده داشته است.
باقری دارای آثار علمی متعددی است و تا کنون ۱۱۹ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی، ۴۵ مقاله در مجلات معتبر خارجی، ۱۴۹ مقاله در همایش های داخلی، ۴۰ مقاله در همایشهای بینالمللی و ۲۷ عنوان کتاب درسی و تخصصی از وی منتشر شده است.
باقری افزون بر فعالیتهای گسترده علمی و پژوهشی، مسئولیتهای اجرایی مختلفی از جمله ریاست دانشگاه فردوسی مشهد (از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴)، عضویت در شورای علوم و آموزش عالی، هیات امنای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور بر عهده داشته و در دولت یازدهم نیز به عنوان قائم مقام معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج و نیز مشاور وزیر و رییس مرکز هیاتهای امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خدمت کرده است.
قائم مقام جدید وزیر علوم، همچنین افزون بر مسئولیتهای یاد شده، با تاسیس بنیاد دانشگاهی عامالمنفعه و نیکوکاری در دانشگاه فردوسی مشهد، پایهگذار بنیادهای خیرین در آموزش عالی کشور بوده است. با توسعه این بنیادها در دولت یازدهم، اکنون شمار بنیادهای خیرین فعال در حوزه آموزش عالی به ۶۵ بنیاد در دانشگاههای سراسر کشور رسیده است.
انتهای پیام/