دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کارگردان «آوازهای سرزمین من» در گفت‌وگو با آنا؛

گله‌های عباس رافعی از تلویزیون و فارابی/ خودشان هم دنبال اکران این فیلم ضدداعشی نیستند

رافعی گفت: وقتی تلویزیون و بنیاد سینمایی فارابی خودشان دنبال اکران این فیلم ضدداعشی نیستند، از دست من به عنوان کارگردان چه کاری برمی‌آید؟
کد خبر : 230994

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، «آوازهای سرزمین من» تنها فیلم سینمای ایران درباره جریان تکفیری داعش است که البته از مدت‌های قبل ساخته شده اما اکران نشده است. بنابراین مشخص نیست تنها تلاش سینمای ایران در این موضوع چه رویکردی داشته و اینکه می‌تواند نظر مخاطب را جذب کند یا نه؟


گرچه مشکلات و دردسرهای همیشگی اکران سینما کم نیست و با این وضعیت، عوامل فیلم هم شاید تقصیر را گردن شرایط بیندازند با این حال عباس رافعی، کارگردان «آوازهای سرزمین من» در گفت‌وگو با آنا جریان را طور دیگری عنوان می‌کند.


* به زبان عربی است و هنوز دوبله نشده!


رافعی عنوان کرد: من از اکران کردن این فیلم استقبال می‌کنم ولی خودم می‌دانم که مخاطب این فیلم شاید عوام نباشند.



وی افزود: خصوصا اینکه «آوازهای سرزمین من» به زبان عربی است و قابلیت اکران گسترده را ندارد. در عین اینکه تا الان دوبله به زبان فارسی نشده است. البته تهیه‌کننده «آوازهای سرزمین من» تلویزیون است نه شخص دیگری!


* باید از تلویزیون سوال کرد چرا دنبال اکرانش نمی‌روند؟


رافعی تأکید کرد: با وضعیتی که من می‌بینیم تلویزیون گویا به دنبال اکران این فیلم نمی‌رود. تلویزیون و همچنین فارابی هستند که به عنوان سرمایه‌گذار فیلم، باید برای اکران آن تصمیم بگیرند.


این کارگردان اعتقاد دارد: وقتی تلویزیون و بنیاد سینمایی فارابی خودشان دنبال اکران این فیلم ضدداعشی نیستند، از دست من به عنوان کارگردان چه کاری برمی‌آید؟


گفتنی است؛ این اثر سینمایی، اولین فیلم ایرانی با محوریت مستقیم تحرکات گروهک تروریستی داعش در منطقه است که عباس رافعی هم کارگردانی آن را بر عهده دارد.



«آوازهای سرزمین من» داستان جوان مسلمانی به نام ناصر است که دل در گرو عشق دختری مسیحی به نام سارا دارد. اما آوار مشکلات، مسیر این پیوند را دشوار کرده است.


فیلمبرداری «آوازهای سرزمین من» ۱۱ شهریور در لبنان آغاز شد و پس از طی چندین جلسه فیلمبرداری همزمان با عید قربان به تهران و لوکیشنی در منطقه رباط کریم آمد تا ادامه فیلمبرداری مربوط به عملیات‌های داعش در این منطقه فیلمبرداری شود و در نهایت هم بخش‌های پایانی این فیلم مجددأ در مناطق شمالی لبنان مقابل دوربین رفت.


این فیلم در جشنواره «کریمه» روسیه نیز نشان صلح و دوستی همراه با تندیس سرباز مقاومت را کسب کرده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب