دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1396 - 13:17
رئیس فدراسیون شنا در گفت وگو با آنا

شانس مدال شناگران دربازی‌های آسیایی یک تا دو درصد است

محسن رضوانی گفت: اگر می‌خواهیم انقلاب در شنای کشورمان رخ دهد، چاره‌ای نداریم جز اینکه در تمامی هیات‌های استانی‌مان یک استخر در اختیار شناگران هر استان قرار بگیرد.
کد خبر : 230302

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در خصوص انتخابات فدراسیون گفت: «در خال حاضر کلیه ورزش‌های آبی ایران در انتظار آن هستند که رئیس جدید فدراسیون انتخاب شود و ثبات حاکم شود. مهم‌ترین دغدغه ما برای بازی‌های آسیایی جاکارتاست چرا که تنها 9 ماه تا این رقابت‌ها زمان داریم و و هنوز فدراسیون رئیس جدید خود را مشخص نکرده است.»


وی ادامه داد: «حضور رئیس جدید فدراسیون باعث می‌شود تا سرپرست‌ها و روسای هیات‌های استانی مشخص شوند و فضا برای آماده‌سازی تیم‌های ملی جهت حضور مقتدارنه در مسابقات آسیایی فراهم شود. امیدوارم اگر من یا هر شخص دیگری بر مسند ریاست فدراسیون نشست برنامه‌ها به نحوی جلو برود که بهترین نتایج رقم بخورد. به هر صورت هر فردی که هدایت فدراسیون را برعهده بگیرد دارای ارتباطاتی است که از طریق آنها می‌تواند باعث رشد ورزش‌های آبی‌ شود.»


رضوانی درباره حضور هیات ایتالیایی و تفاهم‌نامه همکاری که با فدراسیون شنای این کشور بسته شد، عنوان کرد: «حضور رئیس فدراسیون شنای ایتالیا و سرمربی تیم واترپلو و شنای این کشور در ایران گام بزرگی برای موفقیت ورزشکاران‌مان بود. پائولو بارلی رئیس فدراسیون شنای ایتالیا 3 دوره در کشورش سناتور بوده، نایب رئیس فدراسیون جهانی شناست و روابط بسیار خوبی دارد که همکاری با فدراسیون او گام بلندی برای توسعه ورزش‌های آبی کشورمان است.»


او افزود: «یکی از برنامه‌هایی که در نظر داریم این است که تا بازی‌های آسیایی 5 شناگر تیم ملی در اردوهای 2 ماهه به ایتالیا بروند و زیرنظر مربیان ایتالیایی تمرین کنند. آنها 4 اردو را پشت‌سر می‌گذارند که به واسطه این اردوها می‌توان فاصله با شناگران برتر آسیا را در جاکارتا تا حدود زیادی کاهش داد.»


رئیس فدراسیون شنا در واکنش به این موضوع که حضور در ایتالیا می‌تواند منجر به کسب مدال در بازی های آسیایی شود، تصریح کرد: «امکان کسب مدال در بازی‌های آسیایی یک تا دو درصد است. ما اگر می‌خواهیم انقلاب در شنای کشورمان رخ دهد، چاره‌ای نداریم جز اینکه در تمامی هیات‌های استانی‌مان یک استخر در اختیار شناگران هر استان قرار بگیرد ولی از 31 استان کشور تنها در 7 استان چنین اتفاقی رخ داده است. در چنین وضعیتی اصلا نباید انتظار معجزه داشت و فقط می‌توان امیدوار بود که حرکت گلخانه‌ای فدراسیون به درستی مدیریت شود تا اتفاقی که تاکنون در شنای ایران رخ نداده، رقم بخورد.»


وی درباره امیدواری بیشتر به مدال‌‌آوری واترپلو در بازی‌های آسیایی بیان داشت: «22 سال پیش من در تیم ملی واترپول ایران به همراه دیگر نفرات مدال قهرمانی آسیا را به دست آوردیم. در این مدت هم نتایجی به دست آمده که باعث شده واترپلو دارای بخت بیشتری برای کسب مدال آسیایی باشد ولی اگر می‌خواهیم واترپلو در سطح جهان همچون رشته والیبال برابر تیم‌های نامدار جهان قد علم کند پروسه بلندمدتی را پیش‌رو داریم که با تامین هزینه‌های آن امکانش میسر می‌شود.»


رضوانی درباره مهجور ماندن رشته شیرجه از دیگر رشته‌های آبی تاکید کرد: «ما در کل کشور 60 شیرجه‌روی حرفه‌ای هم نداریم. متاسفانه کمبود امکانات در تمامی استان‌ها موجب شده متقاضی حضور در رشته شیرجه کمتر از شنا و واترپلو باشد. با این حال اتفاق بزرگی رخ داده و توانسته‌ایم 5 دایو از کشور آمریکا خریداری کنیم که این دایوها در راه ایران هستند و پس از نصب آنها در استخرها بیش از گذشته به رشد ورزش شیرجه امیدوارتر می‌شویم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب