ورود پزشکان غیر متخصص به حوزه جراحیهای زیبایی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر علی بیژنی در آستانه برگزاری کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی اظهار کرد: هدف از برگزاری این کنگره پرداختن به ایدهها و کارهای جدید و به عبارتی تبادل دانش است.رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره فعالیت 330 جراح پلاستیک و زیبایی در ایران، گفت: متاسفانه برخی از پزشکان عمومی، جراحان عمومی، ارتوپد و بیهوشی و حتی افراد غیر پزشک به این حوزه وارد شدهاند و اعمال ساکشن انجام میدهند که این موضوع جزو معضلات جامعه است و مراجع قانونی باید در این زمینه پیگیر باشند.
وی با بیان اینکه حدود ۳۳۰ نفر جراح پلاستیک و زیبایی در ایران وجود دارد، افزود: دیدگاه عموم مبنی بر این است که جراحی پلاستیک مختص به بینی است در صورتی که این تخصص میتواند کمک شایان توجهی به آسیبدیدگان فک و صورت و مجروحان حوادث ترافیکی کند.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران ادامه داد: جراحی زیبایی کاربردهای فراوانی دارد به طور مثال برای فردی که دست او قطع شده است یا کودکی که با اختلالهای مادرزادی به دنیا میآید و چهره بدفرمی دارد کمک شایان توجهی به این افراد میکند.
بیژنی با اشاره به اینکه ورود همکاران غیرجراحی پلاستیک آسیب جبران ناپذیری به بیماران وارد میکند، عنوان کرد: متاسفانه برخی از پزشکان عمومی، جراحان عمومی، ارتوپد و بیهوشی به این حوزه وارد شدهاند و اعمال ساکشن انجام میدهند که جزو معضلات جامعه است و مراجع قانونی باید در این زمینه پیگیر باشند.
وی با بیان اینکه هزینه جراحی پلاستیک به طور مثال رینوپلاستی در خارج از کشور میانگین ۶ هزار دلار است، گفت: هزینه این جراحی در ایران حدود ۷ میلیون تومان بوده و این سبب مراجعه بسیاری از خارج کشور برای جراحی شده است البته کیفیت کار جراحان ایران نیز بر کسی پوشیده نیست.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با عنوان این مطلب که هیچ عمل جراحی بدون عارضه نیست، افزود: برخی از این عارضهها به علت ناآگاهی پزشک رخ میدهد.
وی از آمبولی به عنوان عارضه مرگبار در عمل لیپوساکشن نام برد و گفت: متاسفانه چنین تلقی میشود که عمل لیپوساکشن برای لاغری است که اصلا اینطور نیست.
در ادامه بابک نیکومرام دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، با عنوان این مطلب که جراحی زیبایی در دنیا تعرفه ندارد، گفت: برای اینکه از انجام عملهای زیبایی غیر ضروری جلوگیر کنیم، باید این نوع جراحیها، گرانترین عملها باشند.
وی با اشاره به وجود تعرفه جراحی زیبایی در ایران، افزود: تعرفه جراحی زیبایی حداکثر ۲ برابر تعرفه معمولی است، از همین رو ما به وزارت بهداشت پیشنهاد داده ایم که این نوع جراحی ها تعرفه نداشته باشد.
نیکو مرام از جراحی زیبایی به عنوان عمل لوکس نام برد و گفت: وقتی این عمل در دنیا لوکس تلقی میشود و بیمهها نیز پوشش نمیدهند، دلیلی ندارد برای آن تعرفه تعیین کنیم. زیرا، قرار نیست به همه مردم متقاضی عمل زیبایی، سوبسید بدهیم که بیایند و عمل زیبایی انجام دهند.
بر اساس این گزارش، کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی از 2 الی 5 آبان در هتل اسپیناس پالاس برگزار می شود.
انتهای پیام/