کرسی هماندیشی درباره « وایبر و شبکههای اجتماعی» در دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
به گزارش خبرنگار آنا، مرتضی یزدانیفر با اشاره به اهداف برگزاری این نشست گفت: ما باید تفاوت بین شبکههای اجتماعی و فضای مجازی را به دیگران بفهمانیم، بدانیم که کار فرهنگی و رویارویی در این جنگ نرم باید در فضاهایی باشد که کمترین ضرر را برای ما داشته باشد.
وی افزود: در برابر شبکههای اجتماعی مجازی، عدهای خواستار تولید نرمافزارهای ایرانی در مقابل وایبر و دیگر نرمافزارها هستند که میشود گفت که این فقط پاک کردن صورت مسئله است.
فرمانده بسیج دانشجویی واحد سبزوار خاطرنشان کرد: مخاطبان و استفادهکنندگان از شبکههای اجتماعی مجازی همچون وایبر در ایران، بسیار زیاد هستند و باید بهدنبال راهکارهای مناسبی در این زمینه باشیم.
یزدانیفر با بیان اینکه با کاهش نرخ مکالمات توسط اپراتورها و الزام دولت به این مهم، میتوان از مخاطبان شبکههای اجتماعی مجازی کم کرد، گفت: باید در مواجهه با چنین رویدادهایی، به فرهنگسازی درست، جلوگیری از نشر اکاذیب و بالا بردن امنیت نشر اطّلاعات در این عرصه بپردازیم.
وی از بین رفتن حرمت ها در روابط، فرد گرایی و ایجاد افسردگی را از جمله آسیبهای این پدیدهی نو ظهور عنوان کرد و افزود: با دخیل کردن هنر و ساخت فیلم درباره ی این مسائل میتوانیم آسیبهای آنرا به حداقل برسانیم.
در این کرسی هماندیشی که در سالن کنفرانس ساختمان اداری مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار برگزار شد، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی، نمایندهی فعالان رسانهای دانشجویی، قائممقام معاونت بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی و نماینده کانون بسیج دانشجویی هلالاحمر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار به ایراد سخنرانی و بیان نظرات خود درخصوص موضوع نشست پرداختند.
انتهای پیام/