زوایای دیگر از دستفروشی بانوی دوچرخهسوار ایرانی/ چه کسی راست میگوید؟
گروه ورزشی-فرزانه شریفی، این روزها انتشار عکس دست فروشی آتوسا عباسی بانوی رکورددار دوچرخه سواری ایران در فضای مجازی جنجالهای زیادی به همراه داشته است. عباسی رکورددار سرعت در دوچرخه سواری ایران و اولین مدالآور برون مرزی بزرگسالان است که البتهاعلام کرده که فدراسیون به دلیل محرومیت همسرش دیگر سراغی از او نگرفته و مشکلات مالی به قدری زندگی را سخت کرده که مجبور به دست فروشی شدهاست.
البته فدراسیون بعد از اظهارات آتوسا عباسی بیانیه ای صادر کرد و عنوان کرد که این بانوی دوچرخه سوار هیچ منعی برای فعالیت ندارد اما همسر او «روح الله احمدی» که از مربیان دوچرخهسواری ایران است به دلیل توصیه به ورزشکارش برای استفاده از مواد نیرو زا باید از میادین ورزشی دور باشد. هر چند که عباسی این روزها در مصاحبههایش به صورت مکرر از بی مهریهای فدراسیون نسبت به خوش و همسرش صحبت میکند.
عباسی مدعی است با روی کار آمدن قمری به عنوان رئیس فدراسیون دوچرخه سواری که همزمان با محرومیت همسرش از میادین بین المللی بوده؛ شرایط برای آنها سخت شده چرا که فدراسیون غرفه شهرداری و باشگاه را از آنها گرفته و همین موضوع مشکلات مالی زیادی را برای آنها به وجود آورده است.
به گفته عباسی، زنگیآبادی رئیس سابق فدراسیون دوچرخه سواری در زمان ریاستش بر فدراسیون، به آنها این اطمینان را داده بود که لازم نیست برای باشگاهداری هزینه کنند و حتی غرفهای را در داخل ورزشگاه آزادی برای کار به آنها داده بود و این زوج ورزشکار هم ماهیانه 2 میلیون تومان بابت اجاره به فدراسیون پرداخت میکردند. اما زمانیکه قمری رئیس فدراسیون شد، بدون هیچ دلیلی آنها را از آن محل بیرون کرد.
این بخشهایی از صحبتهای آتوسا عباسی در مورد وضعیت معیشت زندگیشان است. آتوسا عباسی در مورد محرومیت همسرش که از مربیان دوچرخه سواری بوده و به دلیل تهیه مواد نیروزا برای شاگردش از سوی کمیته وادا محروم از هر نوع فعالیت ورزشی شده است نیز عنوان کرده است: «زمانیکه تست دوپینگ یکی از شاگردان همسرم مثبت اعلام شد، فردی از وی خواست موضوع دوپینگ را به گردن بگیرد تا محرومیت ورزشکار متخلف کم شود. این فرد تاکید کرد موضوع رسانهای هم نخواهد شد و فقط همسرم 2 سال محروم میشود اما این محرومیت مانعی برای او نخواهد بود و میتواند به کارش ادامه دهد. از آنجایی که ما رابطه خانوادگی با ورزشکار دوپینگی داشتیم و میخواستیم مشکل آنها هم حل شود، همسرم از روی انسانیت این دوپینگ را بر گردن گرفت. در نتیجه محرومیت 2 ساله آن خانم ورزشکار 9 ماه کم شد ولی همسر من از سال 93 و به مدت 2 سال محروم شد. رسانهها در جریان موضوع قرار گرفتند و مدام از مربی دوپینگی خبر مینوشتند. در آن زمان فدراسیون هم زیرحرفش زد و به همسرم گفت نمیتواند به کارش ادامه بدهد. در واقع فدراسیونیها میخواستند همسرم را کنار بگذارند.»
ادعای محرومیت دو ساله احمدی در حالی از سوی آتوسا عباسی مطرح شده که فدراسیون دوومیدانی و امید سراجی رئیس هیات دوچرخه سواری استان تهران مدعی هستند این محرومیت از همان ابتدا 4 ساله بوده و به دلیل ادامه فعالیتهای او در رشته دوچرخه سواری در زمان محرومیت کمیته جهانی فدراسیون دوچرخه سواری این مربی خاطی را دوباره به مدت 4 سال محروم کرده است تا جمع سالهای محرومیت وی به 8 سال برسد.
سراجی،رئیس هیات دوچرخه سواری استان تهران که رابطه نزدیکی با خانواده احمدی و آتوسا عباسی دارد در مورد اتفاقاتی که در این چند وقت افتاده با خبرنگار ورزشی آنا به گفت و گو پرداخته که به شرح زیر است:
احمدی داروی دوپینگ را خودش برای ورزشکار تزریق کرده بود
وی در ابتدا گفت: «مشکل این خانواده از زمانی آغاز شد که روح الله احمدی به عنوان مربی ورزشکار دارویی برای او تجویز می کند که جزو موادنیروزا بوده و از داروهای ممنوعه به حساب میآمده است. آن ورزشکار در مسابقات قهرمانی آسیا به مقام قهرمانی رسید اما بعد از چندماه تست دوپینگ او مثبت از آب درآمد و همین امر باعث شد که این ورزشکار و مربی اش محروم شوند؛ طبق قوانین وادا کمیته مبارزه با دوپینگ هر فردی در تهیه و توزیع و نگهداری مواد نیرو زا دخیل باشد از دید آنها مرتکب خلاف شده است و برای او محرومیت در نظر میگیرندو فرقی هم نمی کند آن شخص مربی یا سرپرست باشد. در آن زمان خانم ورزشکاری که این دارو را مصرف کرده بود اعلام کرد که این دارو را به توصیه مربی اش (روح الله احمدی) مصرف کرده است که البته اعتراف کتبی احمدی هم برای تجویز و حتی تزریق این دارو در فدراسیون مکتوب است.»
سراجی در رابطه با ادعای آتوسا عباسی در رابطه با رابطه خانوادگی همسرش با ورزشکار دوپینگی و اینکه از سر انسانیت این موضوع را بر گردن گرفته است گفت: «این موضوع از طرف خود احمدی تایید شده و خودش اعلام کرده که دارو را خریداری و حتی خودش هم تزریق کرده است مستندانش هم در فدراسیون موجود است. کسی او را مجبور نکرده به اینکه این اعتراف را انجام دهد و خودش این موضوع را عنوان کرده است.»
فدراسیون ایران صلاحیت افزایش محرومیت ورزشکار را ندارد
رئیس هیات دوچرخه سواری استان تهران ادامه داد: «عباسی عنوان کرده که محرومیت احمدی توسط فدراسیون دوچرخه سواری ایران افزایش پیدا کرده در صورتی که فدراسیون دوچرخه سواری طبق اساسنامه حق افزایش محرومیت ورزشکار،مربی و سرپرست را ندارد. موضوع دوپینگ ورزشکار احمدی توسط نادوی ایران (کمیته مبارزه با دوپینگ) و وادا(کمیته جهانی مبارزه با دوپینگ) پیگیری شد و نادوی ایران از فدراسیون خواست که این موضوع را پیگیری کند، در واقع اصلا فدراسیون ذی صلاح نیست که کسی را محروم کند و طبق اساسنامه هم صلاحیت این کار را ندارد. احمدی به دلیل موضوع دوپینگ از تمامی عرصه های ورزشی محروم شده بود و در آن زمان هم در یکی از غرفه های شهرداری مشغول به تربیت شاگرد بود که فدراسیون هم بنا به وظیفه ای که داشت به شهرداری نامه زد مبنی بر اینکه او از تمام فعالیت های ورزشی با توجه به حکمی که وادا صادر کرده محروم است که براساس همین نامه شهرداری هم آن غرفه را از آنها گرفت.»
به شهرداری بدهی داشتند که با آنها دوباره قرارداد نبستند
بعد از محرومیت احمدی، آتوسا عباسی (همسرش) که از مدال آوران دوچرخه سواری ایران بود به طبع همسرش نادیده گرفته شد که البته سراجی رئیس هیات دوچرخه سواری استان تهران این موضوع را رد کرد و گفت: «محرومیت احمدی باعث نشد تا همسرش از میادین دور باشد. در همان زمان من با فسایی معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۲۲ شهرداری صحبت کردم تا قرارداد غرفه به نام آتوسا عباسی بسته شود تا این خانواده منبع درآمدشان از بین نرود. شهرداری هم با این موضوع موافقت کرد اما طبق اعلام شهرداری آنها مبلغ 10 میلیون تومان بدهی داشتند که باید آن را تسویه میکردند تا قرارداد جدید منعقد میشد که البته دنبال کار نرفتند و بدهی را هم تسویه نکردند. حتی من از شهرداری هم خواستم که ابتدا درآمدزایی کنند و از پولی که به دست می آورند بدهی را تسویه کنند اما خودشان پیگیر نشدند.»
محرومیت احمدی 8 ساله است
سراجی ادامه داد: «چند وقت پیش وادا کمیته بین المللی مبارزه با دوپینگ و UCI کمیته اتحادیه دوچرخه سواری نامهای به فدراسیون دوچرخه سواری ارسال کرد مبنی بر اینکه گزارشهای به دست آنها رسیده که احمدی همچنان مشغول به فعالیت است،(در اطراف استادیوم آزادی شاگردانی داشت که به آنها آموزش میداد) که البته تا حدودی هم این جریان را می دانستیم اما به دلیل اینکه منبع درآمدش را از دست ندهد گزارشی از آن تهیه نکردیم. اما باتوجه به اینکه آنها مستندات داشتند و حتی احمدی در اینستاگرامش با شاگردانش عکس یادگاری می انداخت. این گزارش ها به UCI رسید و از آن جایی که طبق محرومیت نباید در هیچ عرصه ورزشی فعالیت می کردد دوباره محروم شد. »
رئیس هیات دوچرخه سواری تهران ادامه داد:«حکم اولیه محرومیت او به مدت 4 سال بود و بعد از اینکه مراجع بین المللی متوجه شدند او باز هم در این عرصه فعالیت می کند به مدت 4 سال دیگر او را محروم کردند که در مجموع مدت محرومیتش 8 سال شود. البته علاوه بر این محرومیت مبلغ 5 میلیون هم جریمه شد که به هیچ عنوان به حساب فدراسیون این پول پرداخت نمی شود؛ این موضوع را می توانید از رامین طباطبایی دبیر نادوی ایران پرس و جو کنید زمانی که ورزشکار محروم می شود برای او جریمه نقدی هم در نظر می گیرند که فدراسیون باید آن را به حساب UCI واریز کند.»
وی در پایان عنوان کرد: «شرایطی که برای احمدی به وجود آمد باعث ناراحتی ما شده است اما این تخلف از سوی خودش اتفاق افتاده بود و حتی بعد از محرومیت دوباره من به فدراسیون رفتم و از آنها خواستم که با آتوسا عباسی همسر او همکاری کند که فدراسیون هم اعلام کرد هر زمانی که مربی در حد و اندازه عباسی خواستیم به او پیشنهاد همکاری می دهند. همانطور که گفتم من با این خانواده رابطه دارم و حتی چند وقت پیش با او تماس گرفتم تا از شرایطش آگاه شوم که او اعلام کرد فعلا در اسنپ مشغول به کار است و یک موتور هم خریده و پیک موتوری شده است و حتی خودش هم گفت آتوسا به پیشنهاد یکی از اقوامش کانال تلگرامی تشکیل داده و مشغول خرید و فروش لباس بچه گانه است. نمی دانم به عنوان یک مرد غیرت او کجا رفته است که از بساط دستفروشی همسرش عکس می گیرد و در شبکه های مجازی پخش می کند.»
انتهای پیام/