دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1396 - 14:00
رئیس انجمن میکروب شناسی ایران مطرح کرد:

لزوم تقویت صنعت واکسن سازی در کشور

رئیس انجمن میکروب شناسی ایران با اشاره به نقش میکروبیولوژیست‌ها در تولید واکسن، گفت: هر چند سابقه طولانی در میان کشورهای منطقه برای ساخت واکسن داریم ولی باید در این حوزه قوی‌تر عمل کرد و به توسعه روز افزون واکسن سازی با استفاده از دانش روز دست یابیم. البته پشتیبانی لازم در این زمینه نیز باید صورت گیرد.
کد خبر : 205357

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن میکروب شناسی ایران، دکتر محمد مهدی فیض آبادی در آستانه برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران با توجه به شایع‌ترین بیماری واگیر عفونی در کشور، گفت: بیماری‌های عفونی واگیر به دو دسته بیمارستانی و غیربیمارستانی تقسیم می‌شود که انواع شایع غیر بیمارستانی ناشی از ویروس و باکتری می‌تواند باشد که انواع باکتریایی مانند سل، تب مالت و نوع ویروسی هپاتیت و آنفلوآنزا است.


وی با اشاره به نقش میکروبیولوژیست‌ها در ساخت واکسن و بهینه سازی آن، گفت: نیاز به فعالیت‌های تحقیقاتی بیشتری در این زمینه داریم که بخشی در حوزه میکروب شناسی است تا بتوان میکروب‌هایی که در کشور است، شناسایی و میکروب‌هایی که استعداد وی‍ژه‌ای در بیماریزایی دارند، در داخل جمعیت باید به درستی پیدا شود و این موضوع را مورد بررسی قرار داد که آیا ممکن است میکروب‌هایی خاص در آینده خیزش و طغیان کند یا خیر که بر اساس آن ساخت واکسن صورت گیرد.


رئیس هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران عنوان کرد: شناخت ظریف و دقیق میکروب‌های بیماری‌زا در سطح جمعیت‌های میکروبی از مسئولیت های میکروب شناس‌ها بوده و تعیین پادتن‌ها و آنتی ژن هایی که برای ایمنی مهم هستند و کمک می‌کنند به دانش ایمونولوژی نیز مد نظر آنها قرار دارد تا بتوانند واکسن مناسب را بسازند.


رئیس هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران خاطرنشان کرد: هرچند سابقه طولانی در میان کشورهای منطقه برای ساخت واکسن داریم ولی باید در این حوزها قویتر و به توسعه روز افزون واکسن با توجه به دانش روز دست یابیم البته پشتیبانی لازم در این زمینه نیز بایدصورت گیرد.


وی در ادامه به برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران اشاره کرد و افزود: مقاومت‌های میکروبی نسبت به دارو، زئونوزها و میکروب شناسی دامپزشکی، میکروب شناسی مواد غذایی، عفونت‌های بیمارستانی ، واکسن‌های میکروبی، میکروبیوم، انکولوژی و اخلاق در پژوهش از جمله محورهای مورد بحث در این کنگره است.


گفتنی است؛ هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران با حضور اساتید داخلی و خارجی و صاحب نظران این حوزه، ۷ الی ۹ شهریور در سالن ابن سینا در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته