مردم مهاباد از نیروی انتظامی تشکر کردند/ ماجرای عذرخواهی پلیس از یک شهروند ارمنی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری در مراسم توزیع و معارفه رئیس پلیس پیشگیری ناجا اظهار کرد: در خصوص حادثه مهاباد شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی فضای متشنجی را ایجاد کردند اما همکاران ما با لطف الهی توانستند این حادثه را رفع کنند.
وی افزود: به همه مأموران نیروی انتظامی تأکید شده بود که خوددار باشند تا مبادا کسی در این درگیریها کشته شود. البته مردمی که ما مانع آنها شده بودیم طی روزهای بعد از ما تشکر کردند. اگر ایجاد جو متشنج از طریق رسانههای خارج از کشور نبود شاید به این موضوع به راحتی رسیدگی میشد. آنها به دنبال این بودند که بحران بوجود آورند.
در مهاباد با تدبیر عمل کردیم
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: اگر چند برابر این نیرو را به مهاباد میبردیم اما با تدبیر عمل نمیکردیم، مسلما مشکل حل نمیشد اما نباید فراموش کنیم که مرجع رسیدگی باید با افرادی که تخلف کردند برخورد کند.
وی با فعالیت نیروی انتظامی در حادثه مهاباد، اضافه کرد: سردار کرمی رئیس یگان ویژه و سردار رضاییان رئیس پلیس امنیت حضور داشتند و به صورت ویژه این موضوع را پیگیری میکردند.
فرمانده نیروی انتظامی تأکید کرد: ما از زمانی که بخواهیم میتوانیم در ناجا جابجایی داشته باشیم. شکر خدا تمام افراد در ناجا خبره هستند و میتوانیم بدون مشکل آنها را منتقل کنیم.
این مقام ارشد انتظامی مأموریت رئیس پلیس پیشگیری را در برقراری امنیت دانست و گفت: پلیس پیشگیری بعد اولیه برخورد و ارتباط با مردم است. دو مجموعه راهنمایی و رانندگی و پلیس پیشگیری بیشترین تعامل را با مردم دارند. یک پلیس پیشگیری باید قانونگرا و حرفهای باشد.
سردار اشتری یادآور شد: کسانی که در پلیس پیشگیری فعالیت میکنند باید حرفهای و چابک باشند. رفتار حرفهای از ویژگیهای پلیس جمهوری اسلامی است.
کلانتریها پناهگاه مردم هستند
فرماندهی نیروی انتظامی کلانتریها را تنها پناهگاه مردم خواند و بیان کرد: وقتی حق کسی ضایع میشود به کلانتریها مراجعه میکنند تا حق خود را بگیرند. نیروهایی که در کلانتریها فعالیت میکنند و همینطور فرماندهان باید اخلاق اسلامی داشته باشند و حقوق مردم را رعایت کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در نظرسنجیهایی که صورت گرفته است در سال گذشته مشخص شد مردم از پلیس رضایت دارند البته مشکلاتی هم نیز وجود داشت که باید برای رفع آنها تلاش کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اگر خدماتی به مردم ارائه میدهیم حتما باید به کمک سیستمها و تجهیزات باشد، اظهار کرد: روشهای سنتی جوابگوی این همه مراجعه و شکایت نیست. اگر کلانتریها و پاسگاهها آشنا به تکنولوژی روز نباشند به طور حتم با مشکل مواجه میشویم.
نمیتوان در هر محله پاسگاه داشته باشیم
وی به گسترش شهرها اشاره کرد و گفت: با توجه به گسترش شهرها ما نمیتوانیم در هر محله و منطقه پاسگاه داشته باشیم اما از مسئولین میخواهیم که به ما در این زمینه کمک کنند البته با داشتن تجهیزات مراقبتی و کنترلی میتوان در تمام مناطق نظارت داشت.
سردار اشتری ادامه داد: ایستهای بازرسی، گلوگاههای اصلی قاجاق هستند. قاچاقچیان از این طریق به قاچاق مواد مخدر، کالا و سوخت و... میپردازند که با وجود تجهیزت میتوانیم از این موضوع جلوگیری کنیم. وجود سگهای موادیاب میتواند در کشف محمولههای مواد مخدر تأثیرگذار باشد.
وی در خصوص رعایت حقوق شهروندی نیز اظهار کرد: از سالهای گذشته ما به دنبال رعایت حقوق شهروندی بودهایم و در این خصوص کارگاههای استانداردسازی رفتار کارکنان تشدید شده است و هم اکنون بخش اعظمی از کارکنان ما این موضوع را رعایت میکنند. مقام معظم رهبری نیز به رعایت حقوق شهروندی تأکید ویژه دارند.
از یک اقلیت مذهبی عذرخواهی کردیم
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه اقتدار یعنی اجرای قانون اضافه کرد: چند هفته پیش گزارشی به دست ما رسید که در یکی از محلههای تهران یک مأمور انتظامی با شخصی برخورد نامناسب داشته است. این فرد که از اقلیتهای مذهبی بود شکایتی را عنوان کرد. دوستان ما هم سریعا برای رسیدگی رفتند. مأموری که تخلف کرده بود متوجه حرکت خود شد و عذرخواهی کرد و شخصی هم که شاکی بود از پلیس جمهوری اسلامی تشکر کرد. اجرای قانون برای همه یکسان است و ما در این زمینه دین قومی و مذهبی نداریم.
سردار اشتری ادامه داد: به عنوان مثال کارخانهای ۴ ماه حقوق کارگران خود را نمیدهند و کارگران در این باره اعتراض میکنند، ما مجبوریم برخورد کنیم اما اگر همه به وظیفه خود رسیدگی کنند، پلیس نیز تا این حدود مشغول نمیشود. پلیس پیشگیری در تمام محلهها، شهرها و شهرستانها حضور دارند و ما خواستار کمک تمام دستگاهها هستیم.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اساس کار پلیس رسیدگی به داد مظلوم است گفت: اگر گزارشی به دست ما برسد بدون توجه به قومیت و مذهب به آن رسیدگی میکنیم.
سردار حسین اشتری در حاشیه مراسم آیین تودیع و معارفه رئیس پلیس پیشگیری ناجا نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثهای که در اواخر ماه گذشته در خصوص شکایت یک جوان که از اقلیتهای مذهبی اتفاق افتاده بود اظهار کرد: اساس کار پلیس این است که به داد مظلوم برسد.
وی ادامه داد: اگر گزارشات مردمی در خصوص بد رفتاری به ما برسد ما نیز آن را پیگیری میکنیم و برایمان فرقی ندارد که متعلق به چه دین و مذهبی باشند. وظیفه پلیس این است که داد مظلوم را بستاند.
پیروزی در خرمشهر با قدرت معمولی ممکن نبود
سردار اشتری در ادامه پیروزی در خرمشهر را یادآوری کرد و گفت: اینکه امام خمینی (ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، و این جمله واقعا صادق است. دوستانی که در دفاع مقدس حضور داشتند میدانند که با قدرت معمولی نظامی و تشریفات امکان آزادی خرمشهر وجود نداشت.
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: در این دوران بیش از ۲۰ هزار سرباز عراقی حضور داشتند و همچنین ۱۶ هزار سرباز عراقی کشته و زخمی شدند. با وجود اینکه نیروهای ایرانی کم بود اما تجهیزات عراقیها به دست سربازان ما میافتاد.
وی در خصوص رئیس پلیس پیشگیری ناجا اظهار کرد: در دورههای گذشته در این پست زحمات زیادی کشیده شد اما این روند با شتاب بیشتری باید ادامه پیدا کند.
سردار اشتری، سردار علی شرفی را به عنوان رئیس پلیس جدید پیشگیری ناجا معرفی کرد و گفت: در این مدتی که من در جایگاه فرمانده نیروی انتظامی بودهام شاهد موفقیتها و تلاش ایشان نیز بودهام.
انتهای پیام/