دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 خرداد 1394 - 10:52
سردار اشتری در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهور ناجا:

هدف از افزایش قیمت جریمه‌ها، ارتقاء فرهنگ ترافیکی است

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه هدف از افزایش جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ارتقاء فرهنگ ترافیکی است گفت: ما در نظر نداریم برگه‌های جریمه را افزایش دهیم بلکه تنها ارتقاء آسایش و امنیت مردم هدف ما است.
کد خبر : 20312

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری در مراسم آیین تودیع و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که صبح امروز برگزار شد با بیان اینکه خدمت در نیروی انتظامی به جهت اینکه خدمت برای مردم شریف است به نوعی عبادت محسوب می‌شود و اگر همراه با نیت الهی باشد اجر اخروی خواهد داشت، افزود: پلیس راهور خدمات فراوانی را در کوهستان‌ها، شهر‌ها و... به مردم ارائه می‌دهد که این موضوع خدمت خدا پسندانه به مردم با نیت الهی است. خدا را شاکریم که در این لباس مقدس سربازی به مردم کشورمان خدمت می‌کنیم.


سردار اشتری بیان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی یکی از حساسترین پلیس‌های نیروی انتظامی است. همچنین پلیس راهنمایی و رانندگی مردمی‌ترین، اجتماعی‌ترین و شاید پر دغدغه‌ترین پلیس نیروی انتظامی است.








پلیس راهنمایی و رانندگی یکی از حساسترین پلیس‌های نیروی انتظامی است. همچنین پلیس راهنمایی و رانندگی مردمی‌ترین، اجتماعی‌ترین و شاید پر دغدغه‌ترین پلیس نیروی انتظامی است

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه پلیس راهور تابلوی نیروی انتظامی است، عنوان کرد: این پلیس بیشترین ارتباطات و تعاملات را با مردم دارد و البته نماد قانونگرایی نظم و انضباط است.
فرمانده نیروی انتظامی تقویت پلیس راهور را معرفی هر چه بهتر ناجا دانست و گفت: ما باید با تقویت پلیس راهنمایی و رانندگی اعتماد مردم را به سمت نیروی انتظامی افزایش دهیم زیرا بالا‌ترین سرمایه نیروی انتظامی اعتماد مردم به این دستگاه است.
سردار اشتری با بیان اینکه پلیس‌های مختلف در جایگاه‌های خودشان حساسیت‌های خاص خود را دارند اضافه کرد: ما باید هماهنگی و همدلی را در نیروی انتظامی نهادینه کنیم و همه دستگاه‌ها و همچنین مردم شریف ایران باید همکاری خوبی با نیروی انتظامی و پلیس راهور داشته باشند.
وی به تشریح برخی از اقدامات پلیس راهور طی سال‌های اخیر پرداخت و گفت: استفاده از تکنولوژی روز، تقویت دفترهای مراقبتی و کنترلی، تقویت سامانه‌های کنترلی از جمله اقداماتی بوده است که طی سال‌های اخیر انجام شده اما باید ما از این ابزار و امکانات به نحو کامل و شایسته استفاده کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی، اتکاء به نیروی انسانی و تقویت این نیرو را کافی ندانست و بیان کرد: هر چند تقویت نیروی انسانی برای ما اولویت دارد اما ما باید استفاده از تکنولوژی را جایگزین استفاده از نیروی انسانی کنیم که خوشبختانه طی سال‌های اخیر توانسته‌ایم تا حدودی این کار را انجام دهیم.


وی ادامه داد: افزایش خودرو‌ها و همین طور جاده‌ها باعث شده که مسافرت‌ها هر ساله افزایش یابد به عنوان مثال در فروردین ۹۴ نسبت به فروردین ۹۳ سه الی چهار درصد افزایش سفر داشته‌ایم ما باید از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم تا امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان آوریم.
سردار اشتری به تغییر قانون راهنمایی و رانندگی اشاره و بیان کرد: خوشبختانه بعد از ۴۰ سال قوانین راهنمایی و رانندگی به روز شد که البته این به روز شدن قوانین تاثیرات خود را به خوبی نشان داد در این زمینه قوه مجریه و همین طور قوه قضائیه همکاری خوبی با پلیس راهنمایی و رانندگی داشتند.




این مقام ارشد انتظامی به تقدیر از فعالیت‌های شش ساله سردار اسکندر مومنی در پلیس راهور پرداخت و ابراز کرد: در خصوص قوانین و بازدارندگی آن‌ها همواره باید پایش انجام شود. هدف ما از جریمه کردن افزایش برگ‌های جریمه نیست بلکه ما تلاش می‌کنیم خانواده‌ها را به آرامش برسانیم که این راه با ارتقاء وضعیت نظم و انضباط میسرتر است.

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ ترافیکی بین مردم گسترش یابد، تاکید کرد: نگرانی مسئولان نیروی انتظامی تنها برای خود مردم است مامور ما باید در اجرای قوانین قاطعیت همراه با عدالت و رفعت داشته باشد.
وی ادامه داد: در این زمینه تلاش شده است با مردم، دانش آموزان و همچنین اقشار مختلف جامعه ارتباط برقرار کنیم. ارتقاء فرهنگی ترافیکی یکی از دستاوردهای بزرگ راهنمایی و رانندگی در دوره ریاست سردار مومنی بوده است.









ما نسبت به این سال ۷ درصد کاهش تلفات جاده‌ای داشته‌ایم که به طور حتم با استفاده از افراد و امکانات این روند کاهشی ادامه پیدا خواهد کرد. مقام معظم رهبری در این خصوص فرموده‌اند «اینکه آمار تصادفات کم شده را قبول دارم اما من به کشته شدن یک نفر هم راضی نیستم.»

وی همچنین به کاهش تلفات جاده‌ای نسبت به سال ۹۲-۹۳ اشاره کرد و افزود: ما نسبت به این سال ۷ درصد کاهش تلفات جاده‌ای داشته‌ایم که به طور حتم با استفاده از افراد و امکانات این روند کاهشی ادامه پیدا خواهد کرد. مقام معظم رهبری در این خصوص فرموده‌اند «اینکه آمار تصادفات کم شده را قبول دارم اما من به کشته شدن یک نفر هم راضی نیستم.»
سردار اشتری تاکید کرد: ما باید این فرمایشات مقام معظم رهبری را به عنوان سیاست راه خود قرار دهیم ایشان به عنوان رهبر و همین طور پدر معنوی کشور حتی راضی به کشته شدن یک نفر هم در تصادفات جاده‌ای نیستند.
فرمانده نیروی انتظامی، افق پلیس راهنمایی و رانندگی را در کشته نشدن مردم در تصادفات جاده‌ای دانست و بیان کرد: رسیدن به این هدف نیاز به هماهنگی تمام دستگاه‌ها دارد برای کاهش تلفات جاده‌ای نمی‌توانیم از نقص خودرو و همین طور جاده چشم پوشی کنیم.
وی همچنین از صدا و سیما به دلیل فرهنگ سازی و همین طور خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و رسانه قدردانی کرد و افزود: امیدواریم در سال‌های آینده شاهد کاهش تلفات رانندگی باشیم که البته حتم دارم سردار مومنی نیز تجربیات خود در این باره را در اختیار سردار مهری قرار خواهند داد.
سردار اشتری در ادامه سردار مهری را به عنوان رئیس پلیس جدید راهنمایی و رانندگی معرفی کرد و افزود: سردار مهری برادر متدین، متعهدو با سابقه‌ای هستند که در بخش‌های مختلف پلیس فعالیت کردند البته ایشان چند سالی را به عنوان جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیز بوده‌اند.
وی ادامه داد: سردار مهری ازجمله برادرانی است که سابقه حضور در جبهه‌های دفاع مقدس را داشته است و ما بعد از انجام یکسری بررسی‌های جمعی ایشان را برای انتساب این پست مناسب دیدیم.
سردار اشتری خاطر نشان کرد: اخلاق باید سرلوحه پلیس باشد و ماموران ما باید بدانند که برخورد مناسب نشانگر شخصیت آن‌ها است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب