توسعه دانشگاه آزاد اسلامی موجب رونق اقتصادی و فرهنگی شهر طارم میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز طارم در این بازدید گفت: راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز طارم در سال ۱۳۸۱ طرح شد و در سال ۱۳۹۲ با ۶۶ دانشجو راه اندازی شد و اکنون این مرکز به رغم دارا بودن مشکلات فضای آموزشی و نیروی انسانی حدود ۲۵۰ دانشجو دارد.
برای توسعه مرکز به همت مسئولان محلی نیاز داریم
دکتر نقی کمالی اظهار کرد: مشکل اساسی مرکز فضای آموزشی است که مقرر شده بود به استناد قرارداد مورخ ۳/۱/۸۹ اداره آموزش و پرورش آببر ساختمان آموزشی حجاب را به صورت استیجاری بلاعوض به مدت ۵ سال به دانشگاه آزاد اسلامی مرکز طارم واگذار کند که هنوز اقدام نشده است.
رئیس مرکز طارم از زحمات و حمایتهای نمایندگان وقت مردم در مجلس شورای اسلامی دکتر سعدالله نصیری قیداری و مهندس جمشید انصاری برای حمایت از راه اندازی این مرکز دانشگاهی تشکر کرد و افزود: با عنایت به اینکه در مناطق استان زنجان چون هیدج و خدابنده همزمان با طارم اقدام به تاسیس دانشگاه شده است توسعه مرکز طارم در مقایسه با واحدها و مرکزهای مذکور توسعه مطلوبی پیدا نکرده است و نیاز است مسئولان منطقه اقدامات بهتر و مؤثرتری داشته باشند.
رجایی: مشکل اساسی مرکز طارم ساختمان است با توجه به افزایش ۲۰۰ دانشجو در مهر ۹۳ ساختمان حاضر پاسخگوی این نیاز نیست و انتظار داریم که مسئولان و اهالی بطور جدی مساعدت کنند |
وی تصریح کرد: لازم است که مردم و مسئولان طارم نیز با جدیت خود این عقب ماندگی علمی و فرهنگی را جبران کرده و موجب رشد فرهنگی و اقتصادی منطقه را فراهم کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در دیدار با امام جمعه و معاون فرماندار طارم گفت: برای توسعه علمی و آموزشی در منطقه طارم و کمک به وضع اقتصادی مرکز مصمم به حمایت از مرکز بوده و هستیم و آنچه به ما به عنوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان مربوط میشود درباره راه اندازی مرکز طارم مساعدت و حمایت لازم را انجام دادهایم.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان افزود: با عنایت به وضعیت خوب اقتصادی منطقه و پتانسیلهای موجود انتظار آن را داریم که با حمایت مسئولین منطقه و با استفاده از رهنمودهای امام جمعه و فرماندار اطلاع رسانی مناسب و مطلوب به مردم انجام گیرد تا با افزایش رشته و دانشجو موجب رونق اقتصادی و فرهنگی منطقه فراهم شود.
دکتر یدالله رجائی اضافه کرد: در صورت لازم نسبت به توسعه علمی و تجهیزات علمی و پرسنلی مساعدت لازم را انجام خواهیم داد و دکتر کمالی بدون چشمداشت مالی و با کمترین هزینه و بار مالی این مرکز را مدیریت خوبی کردهاند تا راه اندازی شده و پا بگیرد که اینجا لازم است از زحمات وی قدردانی شود و البته وی خود را متعهد به خدمت به مردم این منطقه میدانند و از مسئولان شهر امام جمعه و فرماندار نیز انتظار همکاری و همراهی بیشتر و بهتر را داریم و قدرت گرفتن و مجهز شده این مرکز خواست و مطالبه مردم منطقه است انشاء الله همت شود تا مشکل تخصیص ۵ هکتار زمین به مرکز حل و فصل شود.
وی با قدردانی از امام جمعه، فرماندار، معاون فرماندار و اعضای شورای شهر و آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر چه رشد این مرکز در سال ۹۲ است ولی با همیاری و مساعدت مردم و مسئولان میتوان موجبات توسعه را فراهم کرد. طارم یک منطقه کشاورزی است و پتانسیلهای لازم برای توسعه را دارد و زمینه پذیرش یک هزار دانشجو در این منطقه فراهم است. مشکل اساسی این مرکز ساختمان است با توجه به افزایش ۲۰۰ دانشجو در مهر ۹۳ ساختمان حاضر پاسخگوی این نیاز نیست و انتظار داریم که مسئولان و اهالی بطور جدی مساعدت کنند.
نماینده ولی فقیه در دانشگاههای استان زنجان نیز گفت: راه اندازی و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق و شهرهای کشور کمک شایانی در حل مشکلات و توسعه اقتصادی و فرهنگی مناطق را فراهم کرده است. از آنجایی که همه اذعان داریم که منطقه طارم از هر جهت مستعد است برای افزایش نوع معیشت مردم دقت شود. با مطالعه و برنامه ریزی دقیق سعی شود که رشتههای کاریردی که پاسخگوی نیازهای شغلی مردم باشد در این مرکز راه اندازی شود.
حجت الاسلام عنایت الله شامی افزود: در نگاه دین اسلام به علم و دانش اهمیت زیادی قائل است. در طول تاریخ هم دیده شده که رمز موفقیت مردم در گرو علم و دانش است. منطقه طارم واقعا «با استعداد است پتانسیلهای قوی که در این متطقه وجود دارد اگر از نظر علمی کمک شود قابل رشد و توسعه است و دانشگاه آزاد اسلامی در راه توسعه علمی و فرهنگی- اقتصادی قدمهای موثری برداشته است. امید داریم که مردم و مسئولان این منطقه نیز در توسعه آموزش عالی نقش خود را ایفا کنند.
امام جمعه طارم: با توجه به استعدادهای منطقه و مطالبه جوانان شهرستان اکنون راه اندازی رشته معدن در منطقه مورد نیاز است و درخواست میکنم که امکانات مناسب برای دانشگاه و توسعه آن فراهم شود |
اصغر پرتوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان هم گفت: راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی معمولاً با امکانات کم شروع شده و بعداً گسترش مییابد و در گسترش دانشگاه نقش مردم و مسئولان منطقه نقش اساسی دارند انتظار داریم اینکه اکنون در شهرستان طارم نیز دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و نظر هیئت رئیسه استان گسترس و موجب افزایش رشته و دانشجو در این مرکز شود برای رفع برخی از مشکلات چون ملکی و اقتصادی و غیره به تدریج مردم و مسئولان منطقه نیز دخیل باشند که توسعه مرکز و افزایش دانشجو در رونق اقتصادی و فرهنگی منطقه تاثیرگذار خواهد بود.
انتظار داریم دانشگاه آزاد اسلامی این منطقه نیز سریع رشد و توسعه پیدا کند
امام جمعه شهرستان طارم در این دیدار گفت: حضور مردم در نمازهای جمعه و جماعات بیانگر آن است که مردم فهیم طارم دین دار و باسواد هستند.
حجت الاسلام صادقیپور افزود: افزایش دانش و رشد فکری و فرهنگی و علمی منطقه طارم از نعمات انقلاب اسلامی است.
صادقی پور گفت: انتظار داریم دانشگاه آزاد اسلامی این منطقه نیز سریع رشد و توسعه پیدا کند و ما نیز آنچه را که در توانمان باشد از مساعدت کوتاهی نخواهیم کرد.
صادقی پور اضافه کرد: با توجه به استعدادهای منطقه و مطالبه جوانان شهرستان اکنون راه اندازی رشته معدن در منطقه مورد نیاز است و درخواست میکنم که امکانات مناسب برای دانشگاه و توسعه آن فراهم شود. همه میدانیم که اگر دانشجویان بومی در دانشگاه خود مشغول به تحصیل باشند موجب آرامش خانواده فراهم خواهد شد.
نقیلو رئیس شورای شهر نیز گفت: شورای اسلامی شهر طارم در حد توان و امکانات برای توسعه علمی و آموزشی منطقه طارم کمک خواهیم کرد و انتظار همکاری مسئولان استان در راه اندازی و توسعه دانشگاه را داریم.
سلیمی معاون فرماندار طارم با خیر مقدم و تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان قول هرگونه مساعدت درباره فضای آموزشی و تخصیص زمین را داد.
حجت الاسلام فانی رئیس تبلیغات اسلامی طارم نیز گفت: از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که در توسعه علمی و فرهنگی منطقه نقش دارد خرسند هستیم این دانشگاه شجره طیبه است که به درخت تنومند تبدیل شده است شکر خدا که یک شاخهای از آن درخت نیز در این منطقه شکوفا شده است انتظار داریم که رشد نموده و به درخت تنومند تبدیل شود.
معاون آموزش و پرورش منطقه طارم هم در این دیدارها گفت: آموزش و پرورش و دانشگاهها در منطقه برای توسعه علمی و تربیتی و آموزشی گام بر میدارند و در حد و سع و امکانات برای توسعه دانشگاه کمک خواهیم کرد.
انتهای پیام/