فرزندآوری در کشور افزایش یافته است/ میانگین فاصله زمانی تولد اولین فرزند بعد از ازدواج 3.5 سال است
دکتر محمد اسماعیل مطلق در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: طی سال گذشته در کشور ما یک میلیون و 750 هزار بارداری اتفاق افتاده است که یک میلیون و 534 هزار مورد از آن منجر به فرزندآوری شده است و این آمار نشان میدهد حدود 62 هزار مورد فرزندآوری در کشور افزایش یافته است.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت افزود: با توجه به سمینارهای متعددی که در دانشگاهها انجام شد و همکاری و همیاری مردم به خصوص نخبگان، پزشکان، روحانیت تمایل به ازدواج و فرزندآوری در کشور افزایش پیدا کرده است.
مطلق در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: از یک میلیون و 750 هزار بارداری که سالانه در کشور رخ میدهد 220 هزار مورد منجر به سقط میشود که از علل بروز این سقطها میتوان به دلایل قانونی، بروز برخی بیماریها، مشکلات اقتصادی و آموزشی خانوادهها اشاره کرد.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در ادامه بارداری برنامهریزی شده را یکی از مهمترین برنامههای وزارت بهداشت برای پیشگیری از سقط جنین دانست و گفت: در این برنامه که از نیمه دوم سال 93 آغاز شده است، بر فرهنگسازی، مشاوره و آموزش افراد توسط کارشناسان بهداشت در مراکز دانشگاهی، بهداشتی و خانههای بهداشت تاکید میشود.
وی درباره عوارض سقط جنین در زنان گفت: سقط جنین علاوه بر تحمیل عوارض سنگین روحی، روانی و معنوی به افراد موجب ایجاد عفونت در زنان و نازایی ثانویه میشود. بنابراین به جز موارد نادری که تحت شرایط خاص و توسط مراجع واجد صلاحیت و با توصیه پزشک صورت میگیرد، توصیه میکنیم از این اقدام پرهیز جدی کنند.
انتهای پیام/