دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 تير 1396 - 14:46
در نشست فرهنگی باشگاه پژوهشگران مطرح شد

شهر دانایی؛ پروژه‌ای جهانی، اعلام آمادگی دانشمندان خارجی

اردو و نشست سه‌روزه فرهنگی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور با حضور مسئولان و ده‌ها اندیشمند دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه آغاز به کار کرد.
کد خبر : 195077

به گزارش خبرنگار آنا، این نشست با حضور دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه فیروزکوه، حجت الاسلام ایلکا از معاونان وزارت اطلاعات، حجت الاسلام دکتر علی اصغر رستمی رئیس واحد فیروزکوه و ده‌ها نفر از اندیشمندان، نخبگان و استادان عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سراسر کشور آغاز شد.


رستمی در مراسم افتتاحیه این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی امروز با درخشش نخبگان علمی با یک جهش چشمگیر رو به رو شده است و این جهش را مدیون مدیریت صحیح و پویای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در سالیان اخیر هستیم. از دکتر کریم زارع به عنوان یکی از چهره های علمی، مدیریتی دانشگاه و از بنیانگذاران این مجموعه قدردانی می کنیم.


زارع: دانشمندان خارجی از دانشگاه های جهان امروز اعلام آمادگی کرده اند تا برای تکمیل پروژه شهر دانایی وارد کار شوند و از این حیث احداث شهر دانایی یک پروژه جهانی است

وی تاکید کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی در این موقعیت عظیم ملی و جهانی قرار دارد و این راه باید با همت شما اندیشمندان جوان تداوم پیدا کند.


امام جمعه فیروزکوه نیز از زحمات ارزنده مدیریت دانشگاه و باشگاه پژوهشگران جوان تشکر کرد و گفت: عزت امروز ایران اسلامی در بعد جهانی، نتیجه زحمات دانشمندان جوان ماست. از مسئولان دانشگاهی می خواهم بیش از پیش از نخبگان دانشگاهی حمایت کنند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی هم با قدردانی از مسئولان گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تلاش دارد تا با اتکای به اندیشمندان جوان این دانشگاه مردمی را جهانی کند و اکنون توانسته بخش عمده ای از راه را طی کند.


زارع با اشاره به نخبگان دانشگاهی حاضر اظهار کرد: امروز در جمع ما دانشمند جوانی حضور دارد که بیش از 25 اختراع ثبت شده دارد، امیدواریم که این نشست فرهنگی بتواند در حرکت سازنده باشگاه پژوهشگران جوان تاثیر مثبت و سازنده داشته باشد.



وی افتتاح و ایجاد شهر دانایی در واحد فیروزکوه را یک کار بزرگ و اقدام تاریخی خواند و تاکید کرد: احداث این شهر که می تواند در همه رشته های فنی، مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی، نخبگان را در دل خود جای دهد به معنای واقعی یک جهش علمی، پژوهشی و اقتصادی است که با همت مسئولان واحد فیروزکوه محقق می شود.



این استادتمام دانشگاه تاکید کرد: حتی دانشمندان خارجی از دانشگاه های جهان امروز اعلام آمادگی کرده اند تا برای تکمیل پروژه شهر دانایی وارد کار شوند و از این حیث احداث شهر دانایی یک پروژه جهانی است.


وی آرزوی صدها ساله دانشمندان ایرانی را در راستای ایجاد یک شهر با زیرساخت های علمی و پژوهشی را در این مجموعه خلاصه دید و تاکید کرد: همت مجموعه های دانشگاهی و علمی باید حمایت از ایجاد این شهر دانش محور و علم محور باشد. ما در شهر دانایی می خواهیم سخن حضرت امام (ره) مبنی بر دانشگاه کردن ایران را محقق کنیم.


زارع از همه میهمانان، اندیشمندان و مسئولان خواست تا در مراسم افتتاحیه این شهر دانش محور با عنوان شهر دانایی حضور و مشارکت داشته باشند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در ادامه به بیان دستاوردهای این مجموعه علمی در سالیان اخیر پرداخت.


سپس یکی از مخترعان جوان و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان مازندران که در جلسه حاضر بود به تشریح اختراعات و فعالیت های خود پرداخت.


رئیس باشگاه پژوهشگران: در شهر دانایی می خواهیم سخن حضرت امام (ره) مبنی بر دانشگاه کردن ایران را محقق کنیم

محمدرضا نجاتی مقدم که با همکاری برادرش حسین نجاتی مقدم عضو باشگاه واحد ساری در مدت 7 سال توانسته است مدال نقره ارشمیدس درسال 2009 ، مدال برنز مسابقات رومانی در2010 ، مدال نقره مسابقات جهانی سوئیس در 2011 ، مدال نقره مسابقات جهانی فرانسه در 2012 ، مدال نقره مسابقات جهانی آلمان در 2013 و مدال نقرع مسابقات جهانی کامپیوتر تایوان در 2014 ، مدال برنز مسابقات دانشجویی سراسر کشور در سالهای 90 ، 91 و 93 ، مقام دوم مسابقات علمی بسیج کشور و 13 اختراع ثبت داخلی و خارجی کند.


وی با تاسیس یک شرکت دانش بنیان توانسته است در 4 موضوع ایده را تبدیل به اختراع اقتصادمحور کند. این 4 موضوع عبارتند از ساخت اولین چک کالر ( تشخیص رنگ شدگی خودرو ) در کشور، ساخت اولین هدست داوری در فوتبال، ساخت اولین دستگاه امتیاز دهی در مسابقات تکواندو و ساخت اولین پرتایل تبلیغانی الکترونیکی در کشور.



نجانی برنامه های آتی شرکت دانش بنیان خودشان را در دو محور؛ ساخت اولین جایگاه هوشمند که می تواند افزون بر نصب در پارک ها و شهرهای فن آوری یک تحول اساسی در هوشمند سازی فضای این پاک های علمی ایجاد کند و طراحی نرم افزار هوشمند فضای کسب کار در جهت تسهیل ارتقای هوشمندسازی محیط های دانشگاهی برای نخبگان علمی پارک های فن آوری عنوان کرد.


به گزارش آنــا در پایان بخش اول این نشست مقرر شد ادامه جلسات در ساعات و روزهای آتی و در قالب کارگروه های تخصصی ادامه پیدا کند.


گزارش: مهدی سالاریه


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب