توزیع 64 میلیارد تومان اطعام در سطح کشور توسط کمیته امداد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، محمدعلی ذوالفقاری، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در دومین روز گردهمایی مدیران کل و مسئولان ستادی کمیته امداد نداشتن اطلاعات اقتصادی را عامل عدم موفقیت در حوزه جذب مشارکتهای مردمی دانست و گفت: باید حوزه مشارکتهای مردمی را از هدایت سرگردان نجات دهیم چرا که آمار کمکرسانی به فقرا در مناطق مختلف مشخص است.
وی افزود: در حوزه مشارکتهای مردمی باید فعالیتهایی را در دستور کار قرار دهیم که بتوانیم مشارکت حداکثری مردم را داشته باشیم؛ اکنون در عرصه اقتصادی نتوانستهایم به شیوه مطلوبی عمل کنیم چرا که حجم ارتباطات کمیته امداد با عرصههای مختلف صنعت از جمله صنعت ساخت و ساز قابل توجه نیست.
ذوالفقاری با بیان اینکه سال گذشته هزار و ۴۸۴ میلیارد مشارکت مردمی داشتهایم، عنوان کرد: طرحهای مبتنی بر نیاز که در حوزه مشارکتهای مردمی تهیه شده به دنبال جذب اعتبارات برای رفع نیازهای مشخص است؛ نظامهایی که اکنون در کمیته امداد در حال طراحی است میتواند در آینده سبب حضور کمیته امداد در بخشهای مختلف اقتصادی شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با تاکید بر اینکه حوزه مشارکتهای مردمی در حوزه خارج از کشور ماموریتی ندارد، مطرح کرد: بسترهایی که تا کنون نسبت به آن غافل بودهایم کم نیست؛ اکنون برای تعامل با اقشار مختلف جامعه گفتمان مورد نیاز را نداریم، در سطح کشور ۸۰۰ میلیارد فطریه جمعآوری میشود که سهم کمیته امداد از این منبع ۳۷ میلیارد تومان است در حالی که حداقل این مبلغ باید ۱۰۰ میلیارد تومان باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم امسال به هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان جذب مشارکتهای مردمی برسیم باید در طول سال ماهیانه ۱۴۴ میلیارد تومان جذب داشته باشیم، تا کنون ۴۵۰ میلیارد تومان بوده که این آمار باید تا پایان این ماه به ۵۸۷ میلیارد تومان برسد؛ امسال در ماه مبارک رمضان در ۵۷ هزار روستا بسیج شدهایم تا شوراهای زکات و روستا را راهاندازی کنیم.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه ۵۷۰ هزار حامی در ماه مبارک رمضان با کمیته امداد ارتباط داشتهاند، اظهار کرد: ۳۲۶ هزار نفر از آنها در بخشهای مختلف مورد استفاده قرار گرفتهاند و فعالسازی ظرفیت افراد باقیمانده نیز در دستور کار قرار دارد؛ فعالیتهای حوزه مشارکتهای مردمی فرابخشی است به همین علت بخشهای مختلف پشتیبانی، نیروی انسانی، بینالملل، برنامهریزی و روابط عمومی باید در حوزه مشارکت در میدان باشند.
وی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۶۴ میلیارد تومان اطعام در سطح کشور توزیع شده است، عنوان کرد: جشن عاطفهها کمپینی برای تامین نیازهای آموزشی مددجویان است که نباید نسبت به این فرصت غافل شویم؛ همانطور که سال گذشته ۱۴۵ میلیارد در جشن نیکوکاری جمعآوری شده است باید در جشن عاطفهها نیز جذب مطلوبی داشته باشیم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: استانهایی که در مسیر زائران اربعین حسینی هستند باید از ظرفیت زائران برای کمکرسانی به فقرا استفاده کنند؛ در اربعین حسینی باید با استفاده از روشهای چهره به چهره به دنبال ترویج فرهنگ امداد در سطح داخل و خارج از کشور باشیم.
انتهای پیام/