دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 تير 1396 - 08:45
دکتر موسی‌خانی در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد

راهکارهای ارتقای کیفیت و دستیابی دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاه والای علمی

بعد از تاکیدات رئیس هیات موسس و هیات امنا و نیز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بر اصلاح مولفه‌های آموزشی و سازوکار مناسب پژوهشی، توجه به اساتید، دانشجویان و در نهایت ارتقای کیفیت و دستیابی به جایگاه والای علمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، راهکارهای مناسب اجرایی‌شدن این مهم را تشریح کرد.
کد خبر : 194374

دکتر مرتضی موسی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: «اساتید دانشگاه، ورودی‎های واحدهای دانشگاهی و دانشجویان، منابع، مآخذ، نیازها، تکنولوژی‎های روز و محتوای آموزشی در مساله ارتقای کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی موثر هستند. بنابراین به‌روز بودن این مولفه‎ها و فاکتورها می‌توانند نقش مهمی در کیفیت دانشگاه‎ها داشته باشند.»


سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «وجود کنکور برای تعدادی از رشته‎ها و حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها، کمرنگ شده است. بنابراین نوع ورودی‎ها تغییر پیدا کرده‌اند و باید مولفه‎ای برای افزایش انگیزه دانشجویان و کیفیت آموزشی دانشگاه‌ها در نظر گرفته شود.»


موسی‌خانی روش‌‌‎های حمایتی از دانشجویان را در بحث کیفیت آموزشی مهم ارزیابی کرد و افزود: «با تکنولوژی‎های به‌روز می‌‏توان بسیاری از خلاهای آموزشی را برای دانشجویان پر کرد، یعنی شاید دانشجویی نتواند در کلاس‎ها حضور داشته باشد، اما با افزایش بسته‎های حمایتی مانند ورود ابزارهای جدید و مدرن در دانشگاه‎ها، می‌توان کیفیت آموزشی دانشجویان را بالا برد.»


او گفت: «هرچقدر که فرصت‎های یادگیری دانشجویان را فراهم کنیم، قطعا کیفیت آموزشی نیز ارتقا پیدا می‎کند. یعنی باید محتوای آموزشی و پژوهشی دانشجویان را به روز کرد.»


موسی‌خانی یکی از رویکردهای مهم دکتر ولایتی و دکتر نوریان را توجه به کیفیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد و افزود: «رئیس هیات موسس و سرپرست دانشگاه آزاد تاکیدات زیادی بر جذب نخبگان و همچنین انعقاد قرارداد با پایگاه‎های علمی و پژوهشی داشته و دارند. بنابراین فرصت‎های خوبی از سوی دکتر ولایتی برای اساتید، دانشجویان و نخبگان فراهم شده است.»


سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد درباره فرصت‎های این دانشگاه برای دانشجویان و اساتید نیز توضیح داد: «حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در کنفرانس‌ها و همایش‌های بین‌المللی و داخلی درباره مسائل آموزشی و پژوهشی یکی از فرصت‎ها و مولفه‎های جدید دانشگاه آزاد است.»


او از تدوین آیین‎نامه‎های مطالعاتی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: «تعدادی آیین‎نامه آموزشی، پژوهشی و همچنین مطالعاتی تهیه و ابلاغ شده است و تعدادی دیگر نیز در دست تهیه است. هدف از این اقدامات ارتقای دانش، علم و کیفیت آموزشی اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.»


موسی‌خانی، با اشاره به دانش‌افزایی به عنوان یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: «زمینه حضور اساتید در دانشگاه‌ها و تعامل بیشتر با دانشجویان نیز یکی از نکات مهمی است که دکتر ولایتی بر آن تاکید داشته است. بنابراین همه این عوامل در ارتقای کیفیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تعیین کننده و نقش اساسی دارند.»


سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: «جذب نخبگان و بسته‌های حمایتی از نخبگان و صاحب‌نظران یکی از موارد مهم در افزایش کیفیت آموزشی به حساب می‎آید. حضور اساتید شایسته و جذب اعضای هیات علمی در آینده یکی از سیاست‎های دانشگاه آزاد است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب