تدبیر مطلوب برای مصون ماندن از آسیب شبکههای اجتماعی، افزایش آگاهی کاربران است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم، که با حضور حجت الاسلام محمد راهوار و دیگر مسئولان واحد برگزارشد، دانشجویان در قالب دو گروه مخالف و موافق به بحث در مورد موضوع (شبکههای اجتماعی و ارتباط دختر و پسر) پرداختند.
راهوار به عنوان داور به نقد و بررسی مطالب عنوان شده پرداخت و گفت: یکی از تدابیر مطلوب برای مصون ماندن از آسیبهای احتمالی شبکههای اجتماعی نظیر فیس بوک یا شبکههای ماهوارهای، افزایش آگاهی و اطلاعات کاربران و آموزش تهدیدهای بالقوه در چنین فضایی با گفتمان و ادبیات مقتضی روز جامعه ایرانی است و این تمهید عنوانش لزوماً مبارزه نیست، بلکه هدایت کردن و نظام مند کردن ذائقه آن بخش از جوانانِ متمایل به ابزار جهانی شدن فرهنگها نظیر اینترنت و ماهواره مطابق با ارزشهای رسمی و حاکم جامعه متکثر ایرانی ـ اسلامی است. این مهم جز با همکاری هدفمند، و سازمان یافته مسئولان و اساتید متخصص در امور فرهنگی، حاصل نمیشود.
وی بیان کرد: مثبتترین پیامد گسترش فضای مجازی تسهیل ارتباطات و تبادل اطلاعات و منفیترین پیامد آن به خطر افتادن حریم خصوصی افراد، منزوی شدن آنان و از هم پاشیدگی بنیان خانواده است. روند اخیر رشد و همه گیر شدن استفاده از شبکه اینترنت در کنار مزایای بیشمارش، معایبی نیز دارد که عدم آشنایی کامل با فضای مجازی میتواند آسیبهایی را برای خانوادهها به بار آورد.
راهوار خانواده را، نهاد بنیادین اجتماع و کانون اصلی حفظ سنتها، هنجارها و ارزشهای اجتماعی دانست که امروزه، روشهای فروپاشی بنیان خانوداهها و عقاید جوانان هدف اصلی جنگ نرم افزاری قرار گرفته، خانواده در خط مقدم این جنگ قرار دارد که باید با ارتقاء سطح آگاهی و دانش خانوادهها نسبت به حفظ کانون خانواده اقدام کنیم.
انتهای پیام/