حذف رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی با سیاستهای دولت و موضوع اشتغال تناقض دارد
به گزارش خبرنگار آنا از رشت، دکتر علیرضا امیرتیموری در حمایت از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی از برخورد غیر کارشناسی و سلیقه ای با این دانشگاه انتقاد کرد و با تشکر از پیگیری های مستمر رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه و سرپرست دانشگاه در راستای رشتههای حذف شده کارشناسی ارشد دانشگاه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با همت آیت الله هاشمی رفسنجانی و حمایت معمار کبیر انقلاب اسلامی راه اندازی شد و به عنوان نهادی برخاسته از مردم و برای مردم به خاطر کمک به آموزش عالی کشور در راستای گسترش آموزش عالی کشور و ارتقای تحصیلات فرزندان ایران اسلامی از سال 1361 شروع به کار کرد.
امیرتیموری ادامه داد: اکنون نیمی از بار سنگین آموزش عالی این کشور بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی است و ما به عنوان عضو کوچکی از این مجموعه عظیم فرهنگی و علمی باید از این ذخیره با پشتوانه مردمی حمایت کنیم.
وی با تاکید بر تبیین منویات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همیشه در نشست با فرهیختگان کشور تاکید داشته اند که دانشگاه ها باید برای حل مشکلات و معضلات جامعه اسلامی تلاش و با توجه به خروجی های علمی راهکارهایی را ارائه کنند ولی متاسفانه شاهد این مسئله هستیم که علاوه بر اینکه مشکلات جامعه حل نشد بلکه وزارت علوم با حذف حدود ٢٩٠٠ رشته محل کارشناسی ارشد باعث خواهد شد تا تعداد زیادی از اعضای هیات علمی و کارکنان زحمتکش این شجره طیبه عظیم علمی از کار بیکار شده و جوانان جویای تحصیلات تکمیلی را با معضلات مختلفی در جامعه رو به رو کند که این مسئله عکس رفع دغدغه های رهبر انقلاب است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رشت تصریح کرد: این رفتار چندگانه وزارت علوم که مسبوق به سابقه نیز هست سبب خواهد شد از سویی باعث دلهره و نگرانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه شده و از سوی دیگر باعث تعطیلی حدود 350 واحد دانشگاهی و بیکاری هزاران فرهیخته اعم از استاد دانشگاه و کارمند میشود.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی همیشه سر تعظیم مقابل قانون فرود آورده و همیشه بر اساس سیاست تابعیت از قانونمندی حرکت کرده است. حذف ٢٩٠٠ رشته محل این دانشگاه که از سوی وزارت علوم انجام شده با وجود اعلام سال اقدام و عمل با رویکرد تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری با سیاست های دولت تدبیر و امید درباره افزایش و توسعه موضوع اشتغال تناقض دارد و با حذف این تعداد رشته محل باید حدود ۳۰ درصد از کادر اداری و اعضای هیات علمی این دانشگاه برای ادامه بقا و فعالیت علمی تعدیل شوند.
وی ادامه داد: اگر هدف واقعا ساماندهی آموزش عالی کشور است، بهتر است ساماندهی موسسات آموزش عالی دیگر نیز مورد توجه قرار گیرد که بدون هیچ زیرساخت و امکاناتی در حال جذب دانشجو هستند و عجیب آنکه بسیاری از تصمیم گیرندگان آموزش عالی کشور در این موسسات غیر انتفاعی ذینفع هستند و به طور طبیعی به آنها تمایل دارند و عجیبتر اینکه همین بزرگواران امور سیاستگذاری آموزش عالی کشور را بر عهده دارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان افزود: انتظار خیل عظیم دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی از رئیس هیات دولت، احقاق حق دانشگاه آزاد اسلامی است که کاملا قانونی است و با این همه امکانات و زیرساخت های موجود اعم از فضاهای آموزشی، آزمایشگاه های پیشرفته، کادر هیات علمی مجرب و ... روا نیست که مورد بی مهری بعضی از متوالیان آموزش عالی کشور آن هم به شکل غیر قانونی قرار گیرند.
انتهای پیام/