نکاتی که باید هنگام خرید عینک طبی و لنز بدانیم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر محمدرضا مدبر، رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با توجه به اینکه تجویز و فروش عینکهای طبی به عنوان یک امر پزشکی نیازمند مجوز قانونی است، لازم است که مردم هنگام مراجعه به عینک فروشیها و عینک سازیها از مجوز ساخت عینک طبی توسط آن مرکز مطمئن شوند.
وی تصریح کرد: دقت در این امر در ابتدای سفارش عینک، از مداخله افراد غیرکارشناس در امر عینک سازی طبی جلوگیری میکند و همچنین مانع بروز صدمه به بینایی متقاضیان عینک و لنز و اتلاف هزینه و بروز شکایات میشود.
مجوز قانونی در معرض دید عموم
به گفته رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در صورت نیاز به خرید عینک طبی حتما از مراکزی تهیه شود که کلمه طبی در تابلوهای تبلیغاتی آنها قید شده باشد.
وی ادامه داد: هم چنین اصل مجوز قانونی مانند پروانه بهرهبرداری و پروانه مسئول فنی آن واحد باید در معرض دید مراجعان قرار گیرد، به گونهای که کلمه دانشگاه علوم پزشکی و یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در این مجوزها قید شده باشد.
مدبر تاکید کرد: تنها، چشم پزشکان و اپتومتریستها (بینایی سنجها) مجوز معاینه بیمار برای تجویز نسخه و تعیین شماره عینک را دارند. عینکهای طبی صرفا در مقابل اخذ نسخه پزشک یا اپتومترسیت ارائه میشود و فروش بدون نسخه عینک طبی تخلف محسوب میشود.
تهیه لنزهای رنگی و تماسی فقط از مراکز مجاز
وی مورد نکات مهمی که مردم، بهویژه بانوان باید هنگام تهیه لنزهای رنگی و تماسی به آن توجه کنند، اظهار کرد: تهیه این لنزها تنها باید از مراکز مجاز (موسسات اپتومتری دارای مجوز) انجام شود و از خرید این محصولات از آرایشگاهها و یا مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت جدی اجتناب شود.
مدبر افزود: واحدهای فروش که فقط مجوز فروش عینک آفتابی را دارند، حق فروش عینک طبی و یا لنزهای تماسی را ندارند.
انتهای پیام/