دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 تير 1396 - 17:03
عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری:

اعتبارات خانه‌های امید در بودجه سالانه دیده شود

عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری تدوین چارت سازمانی خانه‌های امید برای استمرار و ماندگاری آن‌ها را ضروری عنوان کرد و گفت: همچنین اگر اعتبارات خانه‌های امید در بودجه سالانه دیده شود و در استان‌ها متصدی مشخص داشته باشند، بهتر فعالیت می‌کنند.
کد خبر : 189998

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی کشوری، محمدمهدی انتشاری در این باره گفت: با توجه به افزایش روزافزون تعداد بازنشستگان، خانه‌های امید برای استمرار فعالیت نباید قائل به شخص باشند؛ باید صندوق بازنشستگی کشوری برای اداره آنها یک راهکار مشخص در قالب چارت سازمانی، تدوین کند تا با برنامه ریزی مطلوب، توسعه همه جانبه آن ها اتفاق افتد.


انتشاری با بیان اینکه هم اکنون اداره خانه‌های امید، قائم به اشخاص است و امور استان‌ها و هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری بر آن‌ها نظارت دارند، افزود: برای خانه‌های امید باید ضمن تهیه چارت سازمانی، مدیریت مشخص، مسولان و برنامه و بودجه آن مورد توجه جدی قرار گیرد تا این خانه‌ها برای خدمت دهی به بازنشستگان در هر برهه‌ای ادامه حیات دهند. اگر اعتبارات خانه‌های امید در بودجه سالانه دیده شود و در استان‌ها متصدی مشخص داشته باشند، بهتر فعالیت می‌کنند.


وی با اشاره به فلسفه تدوین ‏سند سیاست‌ها و راهبردهای کلان خانه‌های امید، بیان کرد: در تدوین سند خانه امید که یک مرکز فرهنگی اجتماعی وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری است، اهدافی همچون تلاش برای ارتقای کیفی نشاط و امید در زندگی بازنشستگان در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی، ایجاد تعامل، تفاهم و همبستگی میان بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها، ارتباط مستمر با بازنشستگان و جلب مشارکت فعالانه آنان به منظور حضور در برنامه‌های گوناگون و برقراری ارتباط با دستگاه‌های اجرایی برای آشنایی با مسائل دوران بازنشستگی و جلب مشارکت آنان دنبال می‌شود.


انتشاری افزود: همچنین کوشش برای افزایش سطح آگاهی افکار عمومی درباره موضوعات دوران بازنشستگی و سالمندی، برگزاری دوره‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی برای بازنشستگان و دیدار و برقراری ارتباط مستمر با بازنشستگان به منظور تبادل تجربه‌ها در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از دیگر اهداف تشکیل خانه‌های امید بازنشستگان است.


عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ساخت خانه‌های امید طرح و ایده ای حساب شده و بلند مدت است که امید به زندگی را در بازنشستگان بالا می برد، گفت: در بازدیدهای میدانی از خانه های امید در استان ها شاهد تحول روحی و روانی در میان بازنشستگان مراجعه کننده به خانه‌های امید بودیم که از افسردگی فاصله گرفته و به زندگی امیدوار شده بودند. بنابراین، سنگ بنای ایجاد خانه‌های امید که در کشور گذاشته شده است، باید در سراسر کشور توسعه پیدا کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب