تصمیم نهایی در مورد کیانوش و انوشیروانی را رئیس فدراسیون گرفت/ انتظار میرفت سرمربی تیم ملی کمی صبورتر رفتار میکرد
به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، بالاخره آن اتفاقی که نباید، افتاد. سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی وزنهبرداری مقابل خواسته های فدراسیون وزنهبرداری مقاومت کرد و بعد از جلسه شورای فنی و تصمیم فدراسیون مبنی بر تمرینات انفرادی کیانوش رستمی دیگر تاب نیاورد و استعفای خود را اعلام کرد. البته که از همان روزی که شورای فنی این تصمیم را گرفت انوشیروانی حرف از استعفا و شائبهدار بودن رای شورای فنی زد تا اینکه بالاخره قبل از برگزاری شروع اردوهای تیم ملی این تصمیم را علنی کرد و از سمت خود کنار رفت.
محمدرضا کاظمی نژاد دبیر شورای فنی وزنه برداری در گفت و گو با خبرنگار آنا در واکنش به استعفای انوشیروانی و تصمیماتی که این چند روز در تیم ملی وزنه برداری بعد از جلسه شورا گرفته شده است، گفت: «آخرین جلسه شورای فنی به درخواست کیانوش رستمی برگزار نشد بلکه شورای فنی با توجه به پایان یافتن استراحت این ورزشکار و همچنین مسابقات جهانی که پیش روی تیم ملی وزنه برداری است و ورزشکاران باید از 6 ماه قبل از حضور در مسابقات جهانی تحت کنترل وادا باشند به همین دلیل این موضوع را در دستور کار خود قرار داد تا زودتر تکلیف آن مشخص شود.»
وی ادامه داد: «البته که ما در شورای فنی خیلی تلاش کردیم تا این موضوع با تعامل حل شود اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. بعد از المپیک هم کیانوش رستمی که یکی از برندهای وزنه برداری ایران است حرف از خداحافظی زده بود به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا این سرمایه ملی را حفظ کنیم. البته برای انوشیروانی سرمربی تیم هم احترام زیادی قائل هستیم. او قبل از برگزاری جلسه شورای فنی در یکی از مطالباتش اعلام کرده بود که وضعیت قهرمانان المپیکی تعیین تکلیف شود که ما هم خواسته او را اجابت کردیم و وضعیت کیانوش رستمی را مشخص کردیم.»
کاظمینژاد ادامه داد: «البته برنامه کیانوش رستمی هم برنامه جدیدی نیست. او در سنوات گذشته هم به همین صورت تمرین میکرده است اما در زمان انوشیروانی این موضوع پررنگ شد و او مدام تاکید کرد که همه باید با هم در یک شرایط یکسانی تمرین کنند. به هر روی انوشیروانی و کیانوش رستمی هر دو سرمایه های وزنه برداری ایران هستند و ما نمیتوانستیم آنها را کنار بگذاریم و به همین دلیل این تصمیم گرفته شد که کیانوش رستمی با 5 شرط تمریناتش را ادامه بدهد.»
وی گفت: «کیانوش رستمی تنها خواستهاش از فدراسیون این بود که شرایط تمرینی برایش مهیا شود که فدراسیون هم این خواسته او را برآورده کرد البته ما انتظار داشتیم انوشیروانی که زیر مجموعه مربیان وزنه برداری است کمی صبورتر باشد و در جلسه شورای فنی که کیانوش رستمی شرکت کرده بود او هم حضور پیدا می کرد تا این تعامل دو طرفه صورت بگیرد نه اینکه بعد از جلسه شورا تصمیم به استعفا بگیرد. انوشیروانی حتی اگر کاری برایش پیش آمده بود و نمی توانست در جلسه حضور داشته باشد از قبل به ما اطلاع میداد تا تاریخ جلسه را عوض کنیم تا این مشکل حل شود.»
دبیر شورای فنی وزنهبرداری ادامه داد: «در این جلسه فدراسیون هم شروطی برای کیانوش رستمی گذاشت، یکی اینکه او تا مسابقات جهانی این شرایط را دارد و بعد از این رقابتها دوباره در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد و دوم اینکه هر زمانی که فدراسیون تصمیم بگیرد او باید تست دوپینگ انجام دهد همچنین از دیگر شروط فدراسیون این بود که کسی که هماهنگی امور او را برعهده دارد باید مورد تایید فدراسیون باشد و ارتباطش هم با تیم ملی براساس هماهنگی فدراسیون باشد و آخرین شرط فدراسیون هم امضای قراردادی مابین رستمی و فدراسیون بود.»
کاظمینژاد همچنین در مورد رای گیری شورای فنی و شائبه هایی که در این رابطه وجود دارد خاطرنشان کرد: «کار شورا این است که بزرگان وزنه برداری در مورد یک موضوع بحث و گفت و گو و رای گیری میکنند و در آخر این رئیس فدراسیون است که تصمیم نهایی را میگیرد و اصلا بحث شورای به تعداد رایها نیست. بنابراین نباید بحث شائبه دار بودن رایها را مطرح کنیم چرا که اصلا در شورای فنی تعدا مدنظر نیست، براساس بحث و گفت و گو هایی که بزرگان وزنه برداری می کنند، در آخر هم رای نهایی را مرادی رئیس فدراسیون اعلام می کند و جلسه به اتمام می رسید. در مورد کیانوش هم شرایط همین بود او صحبت هایش را مطرح کرد و همه ما در شورا آنها را شنیدیم و نماینده کادرفنی هم مطالبات خودشان را اعلام کردند و در نهایت این رئیس فدراسیون وزنه برداری بود که براساس منافع و مصالح تیم ملی این تصمیم را گرفت. در حال حاضر تا مسابقات جهانی 4 ماه فرصت باقی مانده و تیم ملی هنوز اردوهایش را شروع نکرده و فرصت زیادی را هم از دست داده است.»
انتهای پیام/