دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1396 - 14:31

شکم‌بند بارداری ضدامواج توسط محققان کشور تولید و به بازار عرضه شد

محققان ایرانی موفق به طراحی و تولید شکم‌بندهای ضد امواج برای بانوان باردار شدند که این شکم‌بند بر پایه فناوری نانو و ضد امواج الکترومغناطیس است.
کد خبر : 187143

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از مهر، رضا احمدی مجری طرح گفت: «ما موفق شدیم برای نخستین بار در کشور، شکم‌بند بارداری ضدامواج الکترومغناطیس بر پایه فناوری نانو را تولید و به بازار عرضه کنیم».


وی با بین اینکه این شکم‌بند بارداری ضدامواج بسیار به‌صرفه است، افزود که این شکم‌بند امواج موبایل، رادیویی، ماکروفر، وای‌فای و سایر لوازم خانگی را از جنین دفع می‌کند.


احمدی با اشاره به قدرت این شکم‌بندهای تولیدی خاطر نشان کرد جلوگیری از برخورد این امواج با جنین بیش از ۹۹ درصد است و باعث دفع امواج و نه جذب آن می‌شود.


این محقق گفت: «گزارش‌های گوناگونی در مورد رابطه این امواج با مشکلات جدی سلامت از جمله سرطان، سقط جنین، خستگی و حالت تهوع منتشر شده در این میان اثرات مخرب این امواج بر جنین انسان موجب بروز مشکلات شدید ژنتیکی و اختلالات دیگر خواهد شد؛ از این رو لازم است که بانوان باردار از این شکم‌بند‌ها استفاده کنند.


به گفته وی، در تولید این شکم‌بند‌ها از الیاف نانو استفاده شده است و وقتی امواج به شکم‌بند برخورد می‌کند بیش از ۹۹ درصد را بازتاب می‌شوند. نه عبور می‌کند نه جذب می‌کند.


احمدی با اشاره به دیگر مزیت این شکم‌بندها گفت که شکم‌بندهایی که تولید شده علاوه بر دفع امواج، تا ۶۷ درصد خاصیت آنتی‌باکتریالی نیز دارد.


وی با بیان اینکه این محصول کاملا ایرانی است، افزود: «پارچه شکم‌بند ضدامواج ا الیاف نانو است و با ایده‌ای کاملا بومی به نتیجه رسیده است».


وی با بیان اینکه دو کشور تنها به ساخت شکم‌بندهای ضد امواج رسیده‌اند، عنوان کرد: «آمریکا و ایتالیا توانسته‌اند شکم‌بند ضدامواج را تولید کنند ولی در ساخت آن از نانو نقره استفاده کرده‌اند که ارتباط این مواد با پوست به صورت مستقیم بهداشتی نیست».


عضو کنسرسیوم منسوجات پیشرفته ایران افزود: «قیمت نمونه خارجی سه برابر نمونه‌های ایرانی است و مشکلاتی که در نمونه‌های خارجی این شکم‌بند‌ها وجود دارد در این نمونه‌های که طراحی کرده‌ایم ندارد».


احمدی بیان گفت: «این محصول که دارای تائیدیه از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و آزمایشگاه آنتن دانشگاه علم و صنعت ایران است و در بازه فرکانس ۹۶۰ مگاهرتز تا ۱۳ گیگاهرتز محافظت ایجاد می‌کند و قادر خواهد بود جنین را در برابر بسیاری از فرکانس‌های موجود محیطی همچون تلفن همراه، Wi-Fi حفاظت کند».


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته