دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1396 - 11:36

دادگاه عالی ونزوئلا به سود مادورو رای داد

دادگاه عالی ونزوئلا درخواست دادستان ارشد این کشور برای توقف اصلاح قانون اساسی از سوی رئیس جمهوری را رد کرده است؛ اقدامی که موضع مادورو در مقابل مخالفانش را تقویت می‌کند.
کد خبر : 186984

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اداره رسیدگی به انتخابات دادگاه عالی ونزوئلا اعلام کرد که درخواست لوئیزا اورتگا دیاز، دادستان ارشد این کشور برای توقف اقدامات نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری در تدوین مجدد قانون اساسی را رد کرده است.


اورتگا دیاز که زمانی یکی از وفاداران به مادورو بود، تصمیم تشکیل مجلس موسسان از سوی مادورو برای اصلاح قاون اساسی را رد کرده و آن را خلاف میراث هوگو چاوز، رئیس‌جمهوری فقید ونزوئلا دانسته است اما مقام‌های دولت، دادستان ارشد را رهبر غیر رسمی اپوزیسیون می‌دانند و می‌گویند مسئول موج اخیر خشونت‌ها در کشور است.


اورتگا دیاز به رادیو یونیون گفته که اقدام حقوقی برای متوقف کردن تدوین مجدد قانون اساسی از سوی مادورو برای احیای ثبات در کشور است.


این درخواست روز دوشنبه و همزمان با راهپیمایی معترضان به سمت دادگاه در حمایت از توقف ایجاد مجلس موسسان توسط مادورو صورت گرفته بود.


رهبران اپوزیسیون گفته بودند که گروه‌های مسلح حامی دولت با معترضان و خبرنگاران در نزدیکی دادگاه عالی درگیر شده و تصاویر ویدئویی نشان داد که درگیری و تیراندازی صورت گرفته است.


این تصمیم از سوی دادگاه عالی چهار روز پس از آن گرفته شد که دادستان ارشد ونزوئلا درخواست خود را مطرح کرد و با در دست داشتن کتاب آبی رنگ قانون اساسی ونزوئلا اعلام کرد که این تصمیم از سوی مادورو دموکراسی در کشور را در معرض خطر قرار می‌دهد.


دو ماه تظاهرات علیه دولت مادورو در کاراکاس و سایر مناطق این کشور دست کم 68 کشته برجای گذاشته و معترضان خواستار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری جدید به دلیل افزایش بحران‌های اقتصادی و کمبود مواد غذایی در کشور و ناکارآمدی دولت مادورو شده‌اند.


رهبران اتحادیه‌های صنفی اعلام کرده‌اند که کارگران بخش حمل و نقل نخستین کسانی هستند که کار را در کشور آغاز می کنند و اغلب با شرایط نامساعدی در این کشور که دارای بالاترین نرخ قتل در جهان را دارد، روبرو هستند.


مادورو اما قول داده که بحران موجود در کشور را با ایجاد یک مجلس موسسان و تدوین قانون اساسی جدید از میان بردارد اما اپوزیسیون این اقدامات را رد کرده و آن را تلاشی برای تحکیم قدرت مادورو می دانند.





انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب