دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸
عضو بورد بیولوژی تولید مثل وزارت بهداشت:

تنها ۵٠ مرکز فناوری کمک باروری در کشور وجود دارد

عضو بورد بیولوژی تولید مثل وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵٠ مرکز فناوری کمک باروری در کشور وجود دارد، عنوان کرد: با توجه به سیاست‌های کشور مبنی بر افزایش جمعیت و با وجود انواع آلودگی‌های محیطی و افزایش سن چیزی که در آینده مهم است، یافتن یا از بین بردن بیماری‌ها در جنین‌ است.
کد خبر : ۱۸۵۸۸

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، دکتر احمد حسینی در نشست خبری که به مناسبت کنگره بین المللی تولید مثل و اولین جشنواره برترین‌های حوزه تولید مثل برگزار شد، گفت: زمانی که از ناباروری صحبت می‌شود باید به فناوری‌های کمک باروری و استفاده به جا از آنها توجه کرد.


وی افزود: ۳۷ سال پیش اولین نوزاد به روش IVF در جهان متولد شد. کشور ما یکی از کشورهای پیشرو و توانا در زمینه فناوری‌های درمان ناباروی است که هم در بعد درمان و هم تحقیقات پا به پای دانش روز حرکت می‌کند و و در کنار آن فقه پویا و علما نیز به کمک درمانگران آمده و به زوج‌های نابارور و دچار مشکل کمک می‌کنند.


عضو بورد بیولوژی تولید مثل وزارت بهداشت گفت: کشور ما از نظر نتایج درمانی و علم فناوری کمک باروری جزو کشورهای تراز اول در این حوزه است.


حسینی تصریح کرد: تولید مثل در تمام موجودات زنده وجود دارد که درمان ناباروری در تمام این موجودات نیاز به هم‌گرایی بین مراکز درمانی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه دامپزشکی، دانشکده‌های علوم غیر پزشکی دارد.


وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵٠ مرکز فناوری کمک باروری در کشور وجود دارد، عنوان کرد: موضوع مهم کشور در حوزه این فناوری‌ها را یافتن یا از بین بردن بیماری‌هایی که در جنین به وجود می‌آید، است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب







آگاهی مردم نسبت به ناباروری افزایش یافته و خوشبختانه تابوی این مساله در خانواده‌ها تا حدودی شکسته شده است

رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه شهید بهشتی، افزود: در حال حاضر ۵٠ مرکز فناوری کمک باروری در کشور وجود دارد که البته تعداد آنها در بخش خصوصی به علت ناکارآمدی پوشش بیمه و تمایل برخی دانشگاه‌ها به پرداخت حوزه بهداشت بیشتر است اما با توجه به سیاست‌های کشور مبنی بر افزایش جمعیت و با وجود آلودگی‌ها و افزایش سن چیزی که در آینده مهم است، یافتن یا از بین بردن بیماری‌ها در جنین‌هایی‌ است که به وجود می‌آیند. بنابراین رشد و توسعه چنین مراکزی نیاز است.


وی اضافه کرد: آگاهی مردم نسبت به ناباروری افزایش یافته و خوشبختانه تابوی این مساله در خانواده‌ها تا حدودی شکسته شده است.


رونمایی از سایت مرکز رشد فناوری مرکز رشد ابن سینا


در ادامه این مراسم همچنین از سایت مرکز رشد فناوری مرکز رشد ابن سینا به آدرس www.ahti.ir رونمایی شد.


ماموریت این مرکز فراهم کردن زمینه ورود به کسب و کار و رشد سودآوری برای متخصصانی است که دانش و مهارت آنها می‌تواند به تغییرات با ارزش و موثر در حوزه سلامت باشد.


بر اساس این گزارش، مرکز رشد فناوری مرکز رشد ابن سینا از ایده‌هایی که با بهره‌گیری از فناوری‌ و تکونولوژی‌های نوین می‌تواند در حوزه سلامت تحولات موثر را ایجاد کند حمایت می‌کند.


مشاوره‌های تخصصی کسب و کار، مطالعات بازار، امکان سنجی طرح‌ها، تعامل با اندیشمندان و صاحبان تجربه تسهیل ارتباط با جامیان مالی برنامه ریزی و توانمندسازی پرشتاب در تجاری سازی و بازار یابی ایده‌ها از خدماتی هستند، که این مرکز به واحد‌های تحت حمایت خود ارائه می‌دهند.


گفتنی است؛ مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، تحت حمایت پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی فعالیت خواهد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر