لازمه حرکت به سوی قلههای رفیع علم و دانش عمل کردن به شیوه شهداست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی رفیعی در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای دفاع مقدس که به مناسبت سالروز آزادسازی فتح خرمشهر با حضور جمعی از کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان برگزار شد، گفت: «شاید اگر امروز شهدا در کنار ما بودند برترین هدف خود را فراگیری علم و دانش و تحصیل و تهذیب می دانستند و برای قدم گذاشتن در این راه نیز ثابت قدم می شدند و برای رسیدن به اهداف خود از هیچ کوششی دریغ نمیکردند. امروز راه و مسیر شهدا سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی است با تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا این راه را ادامه می دهیم و در این مسیر نباید تلخی و شکست ما را لحظه ای از انقلاب جدا کند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان نیز بیان کرد: «با نگاه به تصاویر شهدا میبینیم شهدا برای قوام و تداوم نظام مقدس جمهوری اسلامی از با ارزشترین چیز خود که جانشان بود گذشتند و به ما ثابت کردند که میشود دراین راه برای خدا خدایی شد. ما باید در ادامه دادن راه و سیره شهدا بتوانیم به بهترین نحو عمل کنیم که فردا شرمنده شهدا نشویم. امروز میزهای رئیس و آسایش زندگی مان را مدیون تلاش و زحمات انهایی هستیم که خواب و خوراک و آسایش را بر خود حرام دانستند تا ما با خیال راحت در سایه امنیت زندگی کنیم و این بزرگترین نعمت در دنیا است که مرهون مجاهدتها و دلاوریهای شهدا و ایثارگران است.»
مهدی شیخ موحد گفت: «متاسفانه برخی به جای نوشتن برخی حقایق جنگ و درست نوشتن خاطرات آنها را جوری دیگر می نویسند و رزمندگان را جوری دیگر نشان میدادند. بودند در میان رزمندگان که از بهترین و بالاترین مدارج علمی و دانشگاهی خود دست کشیدند تا امروز ایران اسلامی در جهان حرفی برای گفتن داشته باشد. بودند در میان رزمندگان و شهدایی که کلاسهای دانشگاه و مدرسه را با توجه به بالاترین پتانسیلها و استعدادها ترک کردند تا دست ما جلو دشمنان دراز نشود اینکه مقام معظم رهبری میفرماید «امروز زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.»
وی بیان کرد: «یکی از کارهایی که میتوان نام و یاد شهدا زنده نگه داشت این است در زمینه علم و فن آوری بتوانیم در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم و در عرصههای دیگر ورزشی و فرهنگی و هنری در دنیا نام ایران و پرچم مقدس جمهوری اسلامی را به اهتزار درآوریم. برای عمل کردن به سیره شهدا یکی از رموز موفقیت آمیز ولایتداری و ولایتمداری است بودند در کربلا که ولایت را قبول داشتند اما ولایتمدار نبودند و نان را از سفره امام می خوردند و بر علیه او شمشیر می زدند امروزه در این برهه از زمان با ولایت بودن کاری بسیار مشکل است ودست از ولایت نکشیدن بسیار سنگین تر است.»
انتهای پیام/