جشن دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مدیر فرهنگی واحد آیت الله آملی پس از ارائه پیام رئیس واحد با قدردانی از دکتر فاضل لاریجانی برای حمایت از برگزاری آیین جشن دانش آموختگان با توجه به تاکید اسلام بر جایگاه علم گفت: «اسلام دین فکر وتعقل است و آیات وروایات زیادی درباره فضیلت علم و عالم وجود دارد .»
حجت الاسلام علی اصغری با بیان اینکه انسانها از دیدگاه اسلام برابرند، تصریح کرد: «در اسلام فقط سه گروه بر دیگران برتری دارند، عالمان، افراد متقی و مجاهدان در راه خدا و شما دانش آموختگان علم نزد خدا برترینها هستید.»
از چهره های کارآفرین و پژوهشگران برتر در حوزه داروسازی نیز با بیان اینکه علم قدرت است چون منتج به فناوری و تکنولوژی خواهد شد، تصریح کرد: «امروز زندگی ما به واسطه تکنولوژی تغییر کرده است و همین موجب تغییر در سطح انتظارات میشود.
دکتر محمد بقایی با بیان اینکه امروز ایرانیها در علم داروسازی رتبه 15، در شیمی رتبه 20 و در ریاضی رتبه 17 جهان را دارند، گفت: «برخی از پیشرفت ایرانی ناخرسند هستند و انتشار خبرهای هدفمند مانند کپی بودن مقالات برای تخریب چهره واقعی و پیشرفت علمی ایرانیهاست.»
در این مراسم همراه با اجرای موسیقی، نمایش طنز، از چهار چهره موفق عرصههای مختلف علمی، پژوهشی، کارآفرینی و ورزشی تجلیل شد.
محمد بقایی از چهرههای کارآفرین و پژوهشگران برتر در حوزه داروسازی، مهندس بزرگمهر دادگر مدیرعامل شرکت دوشه هراز، فرشته چگین دانشیار گروه شیمی واحد آیت الله آملی و پهلوان قاسم رضایی قهرمان جهان و المپیک در میزگرد این مراسم حاضر شدند و هرکدام به سوالات مجری برنامه در زمینه رمزو راز موفقیت خود در عرصه فعالیت پاسخ دادند.
در پایان این مراسم پس از قرائت سوگندنامه تندیس جشن به همه دانش آموختگان اهدا شد.
نشست تخصصی با موضوع گفتمان هنر امروز جهان و هنرمحیطی
نشست تخصصی با موضوع گفتمان هنر امروز جهان و هنرمحیطی به همت دانشکده هنر ومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
دکتر احمد نادعلیان در بخش اول سخنرانی به تبیین هنر محیطی در ایران و جهان پرداخت و روش ها و همپوشانی آن را با دیگر نحله های هنری معاصر مطرح کرد.
وی در بخش دوم سخنرانی با مرور تجربیات خود در جهان به ویژه در دو منطقه پلور و هرمز به جستاری از نگاه خود و سایر صاحب نظران هنر محیطی جهان پرداخت و دستاورد خود را در هرمز بیش از آنکه در بخش زیبایی شناسی دسته بندی کند با رویکرد اجتماعی تجزیه و تحلیل و آن را نقطه عطف در آثار اخیر خود می داند که موجب خلاقیت، پویایی، امنیت و حتی کارآفرینی و ارزش آفرینی برای همه افراد در عرصه این رویداد، فرایند و پروسه هنری می شود.
عضو هیات علمی گروه هنر و معماری واحد آیت الله آملی با قدردانی از اقدامات علمی و پژوهشی دکتر نادعلیان، این هنرمند هنر محیطی کشورمان را از جمله صاحبنظران برتر در عرصه جهانی معرفی کرد.
مصطفی حسین زاده گفت: «نادعلیان هنرمندی در حوزه هنرهای محیطی و زمینی ایرانی است. وی بیشتر بهخاطر کندهنگاری بر روی سنگهای رودخانهها شناخته شده است. فعالیتهای هنری او همچنین شامل حجاری، چیدمان، کارهای چندرسانهای و اینترنتی (نتآرت)، چیدمان ویدئویی، کارهای تعاملی و اخیراً ساخت آهندیسها است.»
حسین زاده ادامه داد: «نادعلیان بیشتر در طبیعت زندگی میکند و در عرصه بینالمللی به اجرای هنر محیطی میپردازد. آثار او در بیش از ۴۰ کشور دنیا پراکنده هستند.»
دکتر عاطفه رحیمیان مدیر گروه گرافیک واحد آیت الله آملی با قدردانی از دکتر لاریجانی برای حمایت از برگزاری این نشست تصریح کرد: «دانشکده هنر و معماری در راستای سیاست های دانشگاه در نظر دارد چنین برنامه هایی را به صورت مداوم برگزار کند.»
انتهای پیام/