دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 ارديبهشت 1394 - 16:21

واحد آزادشهر موجب بالا‌تر رفتن سطح کیفی پژوهش‌های منطقه‌ای و کشوری می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر بعنوان واحد دانشگاهی بسیار بزرگ استان با دارا بودن رشته‌های پویا در گرایش‌های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی امیدوار است موجب شناخت بیشتر افراد از تحقیقات یکدیگر و بالا‌تر رفتن سطح کیفی پژوهش‌های منطقه‌ای و کشوری شود.
کد خبر : 17984

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کاظم شریعت نیا در همایش ملی نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی که به همت حوزه معاونت پژوهش و دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی واحد آزادشهر و با حضور برخی از صاحبان صنایع تبدیلی، تولید کنندگان، استادان و دانشجویان در سالن همایش‌های واحد آزادشهر برگزار شد، اظهار کرد: استان گلستان با بیش از ۶۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت نقش بسیار پررنگی در تولیدات زراعی کشور دارا است. بطوریکه بیش از۵۰ درصد پنبه و ۱۰ درصد گندم کشور از این استان به دست می‌آید. همچنین بیش از ۴۰ درصد دانه‌های روغنی کشور از زمین‌های این استان حاصل می‌شود که از این نظر دارای رتبه نخست در ایران است.


رئیس واحد آزادشهر با تاکید بر رواج مطلوب پرورش ماکیان، به‌ویژه مرغ، پرورش کرم ابریشم و پرورش ماهی نیز در استان گلستان افزود: پرورش ماکیان در مرغ‌داری‌های نوین در جای جای استان، پرورش کرم ابریشم درشهرهای شرقی استان به‌ویژه شهرستان مینودشت، ماهی‌گیری در خلیج گرگان و بخش‌های غربی دریای خزر و پرورش ماهی در دریاچه‌های مصنوعی یا آب‌بند‌ها در کنار رودخانه‌های استان از فعالیتهای عمده این استان محسوب می‌شود و وجود دو مرکز پرورش ماهیان خاویاری و یک مرکز پرورش ماهیان استخوانی و کسب جایگاه چهارم در کشور در تولید ماهیان گرمابی، استان گلستان را به قطب کشاورزی و دامپروری کشور مبدل ساخته است.



وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر بعنوان واحد دانشگاهی بسیار بزرگ استان و با دارا بودن رشته‌های پویا در گرایش‌های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی، با برگزاری همایش «نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی» امیدوار است موجب شناخت بیشتر افراد از تحقیقات یکدیگر و بالا‌تر رفتن سطح کیفی پژوهش‌های منطقه‌ای و کشوری شود و گامی مهم برای بهره برداری مطلوب‌تر از منابع و پتانسیل‌های خوب استان برداشته شود.


رئیس باشگاه پژوهشگران واحد آزادشهر و نیز گفت: کار‌شناسان علوم کشاورزی، وجود صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی را راه برون رفت از مشکلات متعدد این صنعت می‌دانند. زیرا گسترش صنایع تبدیلی گره گشای مشکلاتی نظیر اشتغال، جلوگیری از افزایش ضایعات، ارتقاع سطح تولیدو امنیت شغلی فعالان این عرصه خواهد بود. بدیهی است این امر بجز با شناخت کامل پتانسیل‌های علمی و عملی کلیه زیرشاخه‌های بخش کشاورزی، میسر نخواهد شد.


دکتر ابوالقاسم سراج افزود: این همایش نیز همانند کنگره‌های پیشین به منظور فراهم کردن بستری برای حضور و آشنایی پژوهشگران و تولیدکنندگان، بهرهمند شدن از دست آوردهای علمی و فنی محققین کشور و نزدیک‌تر کردن جامعه علمی کشور در بخش کشاورزی است.


دبیر همایش ملی نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی با توجه به تعداد شرکت کنندگان در همایش افزود: از تعداد ۲۳۶ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش تعداد ۱۹۱ مقاله انتخاب که ۱۶ مقاله به صورت سخنرانی و مابقی بصورت پوستر ارائه شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته