دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 ارديبهشت 1396 - 17:12

ثبت‌نام 59 سازمان در سامانه عرضه و تقاضای پژوهش

59 سازمان و بیش از 1300 پژوهشگر از ابتدای راه‌اندازی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) در این سامانه نام‌نویسی کرده‌اند.
کد خبر : 179763

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، با رونمایی رسمی سامانه ساعت از سوی دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، شمار سازمان‌ها و پژوهشگران ثبت‌نام کننده در این سامانه به ترتیب به 59 سازمان و 1310 پژوهشگر افزایش یافته است.


پس از رونمایی از این سامانه، بازدید در روز رونمایی و فردای آن به بیش از هزار مورد افزایش یافت، به طوری‌که میانگین بازدید روزانه در اردیبهشت به 540 رسید.


سامانه ساعت، علاوه بر پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، طرح‌های پژوهشی کشور را نیز در بر می‌گیرد و سعی دارد در گام نخست، پیوند میان طرح‌های پژوهشی را با نیازهای پژوهشی سازمان‌ها دنبال می‌کند.


این پیوند با یک پایگاه روزآمد و جامع از تقاضای پژوهش (نیازها و حمایت‌ها) و عرضه پژوهش (توانمندی‌ها و نیاز به حمایت) پشتیبانی می‌شود. سازمان‌ها می‌توانند در این سامانه، درخواست‌ها و حمایت‌های خود را به آگاهی پژوهشگران برسانند که محور و موضوع پژوهش، تأمین منابع مالی، خدمات مشاوره، تأمین تجهیزات و سخت‌افزار، تأمین اطلاعات و مانند آن‌ها را در بر دارد.


از سوی دیگر، پژوهشگران می‌توانند توانمندی‌ها و گرایش‌های پژوهشی خود را به همراه حمایت‌هایی که برای پی‌گیری آن‌ها نیاز دارند، به آگاهی سازمان‌ها برسانند.


«ساعت» نیازها و حمایت‌های سازمان‌ها را از پژوهش به آگاهی همگان می‌رساند و از سوی دیگر، با معرفی پژوهشگران به سازمان‌ها، همکاری‌های بلندمدت را میان آن ساده می‌سازد.


در این سامانه، سازمان‌ها می‌توانند به جست‌وجوی پژوهشگران بپردازند و با پیشینه و کارنامه علمی و همچنین پیشنهادیه‌های ایشان آشنا شوند. پژوهشگران نیز می‌توانند با جست‌وجوی فراخوان‌های سازمان‌ها به نیازهای پژوهشی و حمایت‌های آنان پی برند.


«ساعت» سازمان‌ها و پژوهشگران را به شکل خودکار نیز به یکدیگر پیوند می‌دهد و سازمان‌ها می‌توانند درخواست‌ها، اولویت‌های پژوهشی، و حمایت‌های خود را در این سامانه به آگاهی پژوهشگران برسانند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب