جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار میکند/ تقدیر از 12 اختراع برتر
داوود ثمری به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره جشنواره نوآوری و مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «13 تا 15 اردیبهشت ششمین جشنواره نوآوری و مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش ملی بنیاد نخبگان به طور مشترک برگزار میشود.»
او افزود: «این جشنواره به صورت نمایشگاه است و داوری آثاری که به مرحله نمایشگاه رسیدهاند در مدت سه روز انجام و منتخبان معرفی میشود.»
مدیرکل ارتباط صنعت دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «مراسم افتتاحیه روز 13 اردیبهشت ساعت 9.30 است در سالن شهید مطهری با حضور مسئولان تهران مرکز، سازمان مرکزی، بنیاد ملی نخبگان برگزار میشود.»
ثمری افزود: «بعدازظهر چهارشنبه، داوریها روی 132 اثر آغاز میشود. مرحله اول داوریها مجازی بود و آثار انتخاب شده از سوی داوران به مرحله نهایی راه پیدا کردند.»
او گفت: «از آنجائی که در این دوره از جشنواره ترکیب داوران از دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد ملی نخبگان است هر اثر که انتخاب شود میتواند سطح سه بنیاد ملی نخبگان را کسب کند و از حمایتهای بنیاد که در سطح سه صورت میگیرد برخوردار شود.»
ثمری ادامه داد: «در این دوره 12 اثر برگزیده انتخاب میشوند که سه منتخب دانشآموزی خواهیم داشت و 9 اثر در بخشهای تخصصی جشنواره انتخاب میشوند.»
مدیرکل ارتباط صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره ویژگی خاص این جشنواره گفت: «در کنار جشنواره سه کارگاه آموزشی با عنوان مالکیت فکری و ثبت پتنت با آموزش دکتر حبیبیا، تجاریسازی فناوری با تدریس دکتر نظری و آیندهپژوهی و فناوری با آموزش خانم دکتر کوثری برگزار میشود که علاقمندان میتوانند از این دوره آموزشی استفاده کنند.»
او ادامه داد: «در کنار 132 اختراع در این جشنواره، غرفه ویژه دانشآموزی برپا میشود که با وزارت آموزش و پرورش هماهنگ شده است. ایدههای نواورنه دانشآموزان به نمایش درخواهد آمد. همچنین هماهنگ شده که تورهای دانشآموزی در حاشیه این نمایشگاه برگزار شود. در کنار این اقدامات غرفهای از آثار برگزیدگان جشنواره قبلی برگزار میشود،این افراد سطح سه بنیاد ملی نخبگان را گرفتند و توانستهاند شرکت دانشبینان تاسیس کنند و به سطح دو دست یابند، به عنوان نمونههای موفق معرفی خواهیم کرد.»
ثمری درباره هدف از برگزاری این جشنواره گفت: «سطح ثبت اختراعات در کشور بالا نیست، باید به خصوص اختراعات بینالمللی را افزایش دهیم. باید دوستان را ترغیب کنیم که ثبت پتنت بینالمللی داشته باشند. این پتنت به عنوان دانش فنی عرضه میشود و می توان آن را تبدیل به ثروت کرد. باید این افراد را شناسایی کنیم و آنهایی که علاقهمند هستند در شرکتهای فناوری استقرار دهیم تا به مرحله تجاریسازی برسند.»
مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره فراوانی آثار اختراعات ادامه داد: «مهندسی پزشکی، شیمی، مهندسی شیمی، برق، مکانیک، علوم دارویی، کشاورزی رتبههای برتر فراوانی آثاره جشنواره است.»
انتهای پیام/