چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران در یاسوج برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این کنگره، موضوع سازههای سنتی و تاریخی و معماری شهرسازی از نگاه باستان شناسی را از محورهای مهم این کنگره دانست.
وی گفت: موضوع دیگری که اکنون در جهان مهم است بحث میراث مدرن است و در شهر یاسوج نیز تعدادی از این میراث مدرن وجود دارد که باید مورد توجه واقع شوند. نمونه بارز آن روستاهای قدیمی با قدمت بسیار بالا و بافت های سنتی شهرهای این استان بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد هم مهمترین اهداف برگزاری این کنگره را استفاده از تجربه های ارزشمند گذشتگان، توجه بیشتر به معماری اسلامی و ایرانی و شناسایی ارزش های تاریخ معماری کشور و استان ذکر کرد.
باقری بیان کرد: نمادهای معماری موجود در کهگیلویه و بویراحمد مربوط به دوره های گذشته بوده و در سال های اخیر به این موضوع مهم کمتر توجه شده است.
دکتر آرمین محمودی دبیر علمی این کنگره نیز بیان کرد: چگونه بودن مستلزم شناخت و پژوهش دریچه شناخت است و از طریق پژوهش می توان به شناخت رسید در گذشته دشوار ترین مسائل راه حل های ساده ای داشتند که در گذر زمان اکتشاف می شدند اما امروز می توان ادعا کرد با پیشرفت تکنولوژی و با تحقیقات و پژوهش پیچیده ترین و دشوار ترین مسائل ، راه حل های پیچیده ای دارند که توسط نخبگان کشف خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: آموزش باعث استمرار فعالیت هر دانشگاه و پژوهش باعث رشد و بلوغ آن دانشگاه است.
دبیر علمی کنگره خاطرنشان کرد: در این کنگره بیش از 60 مقاله به دبیرخانه علمی واصل و تعداد 40 مقاله برگزیده ، 12مقاله به صورت سخنرانی و 28 مقاله در قالب پوستر ارائه شد.
انتهای پیام/