دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1396 - 14:28
وزیر کشور خبر داد

جمع‌آوری و دستگیری 19 هزار معتاد و خرده‌فروش در نوروز امسال/ 50 درصد معتادان کشور شاغل هستند

وزیر کشور از جمع‌آوری و دستگیری 19 هزار معتاد و خرده‌فروش در نوروز امسال خبر داد و گفت: سیاست ما در حوزه پیشگیری و درمان مواد مخدر، اجتماعی کردن موضوع مبارزه با مواد مخدر است.
کد خبر : 169835

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه مشترک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بررسی آسیب‌های اجتماعی استان کرمانشاه، با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری موضوع اعتیاد و مواد مخدر را آسیب اول کشور می‌دانند، اظهار کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی باید به طور مستقل پیگیری شود.


وزیر کشور در ادامه با اشاره به تجربه طولانی کشور در حوزه مبارزه با اعتیاد، تصریح کرد: سال گذشته شاهد افزایش ۱۶ تا ۱۷ درصدی کشفیات بودیم و در بحث پیشگیری نیز با قوت در حال پیگیری هستیم. در حوزه درمان نیز ظرفیت‌ها در مقایسه با زمان ورودم به این حوزه از ۵۰۰ نفر به ۱۰ هزار نفر در شهر تهران افزایش پیدا کرده است.


رحمانی فضلی یادآوری کرد: نوروز امسال در ۱۲ و یا ۱۳ استان جمع آوری خرده فروشان و معتادین متجاهر را داشتیم که در قالب این طرح ۱۹ هزار نفر در کشور دستگیر شدند که پنج هزار نفر آنها خرده فروش و مابقی معتادین متجاهر بوده‌اند. قرار شده این افراد به جای سه ماه به مدت بیشتر و تا شش ماه نگهداری شوند.


رحمانی فضلی در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه توانمندسازی و اشتغال از هیچ کمکی به استان‌ها فروگذار نخواهد شد، افزود: در استان‌های دیگر بخش خصوصی هم به این مقوله ورود داشته، هرچند به جز موضوع اشتغال، مسایل روانی و فرهنگ پذیرش این افراد در خانواده ها هم اهمیت دارد.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه خیلی از خانواده‌ها گرفتار اعتیاد هستند، اظهار کرد: اعتیاد حد و مرز ندارد و بیکار و شاغل و پولدار و فقیر و دانشجو و کارگر نمی‌شناسد. آمارها حاکیست بین ۵۰ تا ۵۵ درصد معتادین کشور شاغل هستند.


وزیر کشور در ادامه مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر را یک ظرفیت مهم برشمرد و افزود: سیاست ما در حوزه پیشگیری و درمان، اجتماعی کردن موضوع مبارزه با مواد مخدر است و خود مردم باید در این حوزه ورود کنند.


وی در ادامه گفت: در استان کرمانشاه در حوزه کارهای عمرانی و اقتصادی گام‌های خوبی برداشته شده و با تلاش و کوشش مسئولان سرعت و حجم کار بالا رفته، هرچند این تلاش‌ها باید حداقل سه برابر شود تا عقب ماندگی‌ها جبران شود و باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز ورود این چنینی شود.


وی در ادامه با تاکید بر اهمیت پای کار بودن مسئولان و در راس آنها استاندار در حوزه مبارزه با اعتیاد افزود: باید تعداد جلسات برگزار شده در حوزه اعتیاد به تناسب شیوع اعتیاد باشد و اگرچه متوسط تعداد برگزاری این جلسات در کشور ۱۲ جلسه است اما باید تعداد این جلسات در استانی مثل کرمانشاه که وضعیت بدتر است ۲۴ جلسه باشد.


وی از مسئولان استانی خواست تا برای بهبود وضعیت استان از نظر آمارهای اعتیاد برنامه ریزی و تلاش کنند.


وی سپس با اشاره به مطرح بودن دیگر آسیب‌های اجتماعی مثل حاشیه نشینی، از مسئولان خواست تا برنامه‌های خود را تدوین کرده و تلاش کنند تا از اعتبارات امسال سهم بیشتری بگیرند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب