میرزاده: زمینه جذب دانشجوی خارجی در واحد آیتالله آملی فراهم شده است
به گزارش خبرگزاری آنا، حمید میرزاده که به همراه معاونان خود به واحد آیتالله آملی رفته بود، در حضور آیتالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران و فاضل لاریجانی رئیس این واحد گفت: اهمیت استاد برای همه روشن است. معلمی نقش تعیین کنندهای دارد و اوست که جان ما را روشن میکند. نقش آنها در توسعه کشور هم روشن است.
میرزاده از شهید مطهری به عنوان کسی که جان ملتی را روشن کرده است، نام برد و به همه معلمان و شهیدان معلم که در راه روشنیبخشی به انسانها و تنویر افکار قدم برداشتهاند، درود فرستاد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مازندران به عنوان استانی که هم از نظر نیروی انسانی و هم از نظر رحمت الهی حاصلخیز است نام برد و به تشکیل جلسه هیات امنای استانی مازندران اشاره کرد و گفت: در جلسات هیات امنای استانی هم تصمیمات خوبی گرفته شد که میتواند منشا تحول باشد.
میرزاده همچنین آمل را شهری دانست که قبل و بعد از اسلام کانون توجه و موثر بوده و از میرزا هاشم آملی، آیتالله جوادی آملی، علامه حسنزاده آملی و علامه میرحیدر آملی به عنوان بزرگان علمی این شهر نام برد. میرزاده همچنین به موافقتنامهای که برای تاسیس دانشگاه گروه دی۸ امضا شد، اشاره کرد و گفت: امیدوارم کشورهای دیگر گروه دی۸ هم به تعهدات خود که اجرای آنها را از زمان دولت سازندگی متعهد شدهاند، عمل کنند که بتوانیم واحد نمونه بینالمللی در واحد آیتالله آملی داشته باشیم.
واحد آیتالله آملی می تواند از استاد خارجی استفاده کند که برای تبدیل این دانشگاه به دانشگاه تراز اول بینالمللی کمک میکند |
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به آثار و فعالیتهای دانشجویان و استادان در مرکز رشد آمل اشاره کرد و گفت: این دانشمندان جوان کارهای بزرگی صورت دادهاند. مرکز رشد این واحد قرار است توسعه پیدا کند و هر کدام از محصولات آنها که برنامه تجاری مشخصی داشته باشد، با وامهای ارزان مورد حمایت قرار میگیرد.
میرزاده افزود: راه این است که از بروکراسیها بکاهیم و شرکتهای دانشبنیان را توسعه بدهیم. این شرکتها هستند که میتوانند مشکلات اقتصادی را حل کنند.
وی همچنین تاکید کرد: با موافقتنامه با اعضای دی۸، واحد آیتالله آملی امکان گرفتن دانشجویان خارجی را دارد، اما با وجود این امکان مصوباتی وجود دارد که آموزش باید به زبان فارسی باشد. بسیاری از کشورها زبان انگلیسی را به عنوان زبان دانشگاه در نظر میگیرند و دانشجویی که به دانشگاههای آنها می رود، زبان رسمی آنها را به تدریج میآموزد و در صورت بازگشت به کشور خود، سفیر آن زبان خواهد بود.
میرزاده در ادامه ابراز امیدواری کرد مصوبه آموزش به زبان فارسی اصلاح شود.
افتتاح بیش از ۳۸هزار مترمربع فضای ورزشی در واحد آیت الله آملی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جنس دانشگاهها را از ارتباطات بینالمللی دانست و گفت: این ارتباطات رقابت ایجاد میکند و باعث تقویت دانشگاهها میشود. واحد آیتالله آملی می تواند از استاد خارجی استفاده کند که برای تبدیل این دانشگاه به دانشگاه تراز اول بینالمللی کمک می کند.
میرزاده به افتتاح بیش از ۳۸هزار مترمربع فضای ورزشی در این واحد اشاره کرد و آن را سرمایهای برای جذب تیمهای ورزشی و درآمدزایی دانست. او همچنین به ابلاغ سند علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: این سند یکی از مهمترین اسنادی است که میتواند تاریخ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را متحول کند. بر اساس این سند باید تا سال ۱۴۰۴، نیمی از GDP کشور از فعالیتهای دانشبنیان باشد و این ماموریت سنگینی است و اگر هر روز هم کار کنیم، کم خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با پیشنهاد مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری موافقت کرد.
میرزاده از افزایش تعداد رشتهمحلهای کارشناسی ارشد مازندران در سال گذشته از 205 رشتهمحل به 330 رشتهمحل و رشتهمحلهای دکتری از ۱ به ۷۰ در این سال خبر داد و تاکید کرد: تعداد رشتهمحلها به ترتیب به 421 و 107 افزایش پیدا خواهد کرد. این مسئله به این شرط محقق میشود که استادان لازم برای این کار را جذب کنید. بیش از ۹هزار نفر از سال گذشته برای جذب به عنوان هیات علمی تقاضا دادهاند و باید وزن استادان تماموقت نسبت به استادان نیمهوقت افزایش یابد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه فعالیتهای دانشبنیان، توسعه مراکز رشد و اجرای کارهای فرهنگی ماندگار را از اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام و تاکید کرد فعالیتهای واحدها برای پیگیری این امور و مصوبات پایش خواهد شد.
انتهای پیام/