دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1394 - 15:17
شیخ الاسلامی در مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشگاهی در واحد مشهد:

توسعه و تقویت نشریات با همزبانی دانشجویان/ نشریات نباید به افراطی گری و سیاه نمایی دست بزنند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت :یکی از موارد همزبانی دانشجویان توسعه و تقویت نشریه های دانشجویی است.
کد خبر : 16806

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر عباس شیخ الاسلامی صبح امروز در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره میان استانی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، گلستان و مازندران که در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار گردید گفت : امروز رسانه حرف اول را در دنیا می زند و اگر نتوانیم از این بخش به خوبی استفاده کنیم، ضرر خواهیم کرد.


وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته نشریات دانشجویی مورد غفلت واقع شدند، افزود: اکنون بودجه و امکاناتی به این بخش اختصاص یافته که امیدواریم در مسیر سیاست های فرهنگی گامهای موثری برداریم .









اعتقاد داریم که در کنار توسعه نشریات باید با عوامل و دست اندرکاران آن نیز با سعه صدر برخورد کرد و در حقیقت باید دانشگاه ها قدرت تحمل خود را نسبت به مطالبی که در نشریات دانشجویی درج می شود بالا ببرند و حتی اعتراضات دانشجویان را در قالب این نشریات بپذیرند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با تاکید براینکه نشریه های دانشجویی به خاطر اینکه پست و مقامی نداشته و به جایی وابسته نیستند، راحت تر می توانند حرف های خود را مطرح کرده و از دغدغه هایشان سخن بگویند ، اظهار کرد: یکی از موارد همزبانی دانشجویان توسعه و تقویت نشریه های دانشجویی است به طوری که از نگاه دینی نیز نشریه ها مصداق عینی امر به معروف و نهی از منکر هستند.


شیخ الاسلامی با اشاره به اینکه امروز در کشور ما نشریه های محدودی در بعد سیاسی فعالیت می کنند، گفت: این کافی نیست و علاوه براین باید نشریات در بخش های فرهنگی و هنری نیز کار کنند.


وی یکی از معیارهای توسعه دانشگاه را تقویت نشریات دانست و ادامه داد: سیاست دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نیز این است که تعداد تشکل ها و نشریات توسعه یابد، در همین راستا واحد مشهد آمادگی دارد برای نشریه ها هزینه کند چرا که این هزینه به نفع فرهنگ است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد عنوان کرد: ما اعتقاد داریم که در کنار توسعه نشریات باید با عوامل و دست اندرکاران آن نیز با سعه صدر برخورد کرد و در حقیقت باید دانشگاه ها قدرت تحمل خود را نسبت به مطالبی که در نشریات دانشجویی درج می شود بالا ببرند و حتی اعتراضات دانشجویان را در قالب این نشریات بپذیرند.


وی بر ضرورت گسترش فضای آزادی بیان در دانشگاه تاکید کرد و گفت: چنانچه تخلفی هم در این نشریات صورت می گیرد باید با ایجاد هییت منصفه نشریات ، تخلفات در خود دانشگاه حل شود و نباید کسی از بیرون در این موضوع دخالت کند.


این مسئول تصریح کرد : البته نشریات هم نباید به افراطی گری و سیاه نمایی دست بزنند و باید عزت و جایگاه خود و کشورشان را حفظ کنند.


وی پیشنهاد کرد روزنامه فرهیختگان ستونی جهت درج مطالب نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص دهد .


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب