افزایش 81درصدی پرداخت مستمریها در دولت تدبیر و امید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﺎمین اﺟﺘﻤﺎعی، سیدتقی ﻧﻮﺭﺑﺨﺶ ﺩﺭ آیین رونمایی از ٦٠ قلم داروی جدید شرکتهای دارویی و سازمان تامین اجتماعی افزود: این سازمان نقطه اتکایی برای همه بیمهشدگان، کارفرمایان و مستمریبگیران است.
وی تاکید کرد: مستمری بگیران و کارگران آینده خویش را در گرو تدبیر این سازمان میبینند.
نوربخش یادآور شد: هرگونه بیثباتی، درگیر شدن در حاشیههای غیرمرتبط و پرداخت در ماموریتهای غیراصلی در سازمانی که طیف وسیعی از خدمات از تولد تا پس از فوت را ارائه میدهد از مطلوبیت این سازمان میکاهد.
وی یادآورشد: براساس تحقیق و تفحص مجلس، گزارش آن در سال ١٣٩٢ به دنبال خدشه دار شدن اصول یاد شده، به آسیبپذیری سازمان تامین اجتماعی منجر شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان آنکه ٣٧ میلیون نفر، خانواده بزرگ تامین اجتماعی در کشورند، اضافه کرد: پنج میلیون و ٣٠٠ هزار نفر از شاغلان دیروز، امروز مستمریبگیر این سازمانند؛ به عبارتی از هر دو نفر، یک نفر از خدمات این سازمان برخوردار است.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی با ریسکهای کهنسالی، بیماری و بیکاری و همچنین ١٦ مزیت بیمه دیگر، نقش کلیدی در حمایت از نیروی مولد کشور برعهده دارد.
به گفته مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در سال ١٣٨٩ مستمریها ٦ درصد و در سال ١٣٩٠ این افزایش به ٢ درصد رسید که اگر با نرخ تورم تعدیل کنیم، رشد مستمریها در هشت سال پیش از دولت یازدهم بیش از ٣٧ درصد نخواهد بود.
وی گفت: در بخش درمان، سازمان تامین اجتماعی به استناد گزارش وزیر بهداشت، در دولت پیشین میزان پرداختیها از جیب مردم ٦٤ درصد و برای افرادی که در معرض بیماریهای خانمانسوز قرار داشتند هفت درصد بود که این پرداختها در شان مردم و برنامههای پنجساله سازمان نبود.
نوربخش با اشاره به طرح تحول سلامت گفت: با تخصیص ٧٠ هزار میلیارد ریال در سال ١٣٩٢ و افزایش آن به ١٩٠ هزار میلیارد ریال در سال ٩٥، گامهای بلندی برای مردم در ارائه خدمات درمانی برداشته شد.
وی راه اندازی هفت بیمارستان و ٤٥ مرکز درمانی در مناطق محروم را که برابر با ١٢ سال دولت پیش بود، اقدامی توسعهای دانست و افزود: سازمان در بخش بیمهای در سال ٩٥ معادل ٧١٠ هزار میلیارد ریال منابع تجهیز کرد که این منابع بدون اتکا به بودجه تامین شده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: با تدوین برنامه پنج ساله سازمان تامین اجتماعی و سازماندهی ١٢هلدینگ در راستای اقتصاد مقاومتی و تقویت صادرات، راهاندازی پروژه ستاره خلیج فارس و تخصیص ٢٥٠ هزار میلیارد ریال پروژههای نیمهتمام، گامهای موثری برداشته شده است.
وی توضیح داد: از سال ١٣٩٤ که با تحلیلی جامع روی محصولات وارداتی از جنبههای مختلفی همچون اثر بخشی بالینی، هزینه اثربخشی، جذابیت و آینده بازار صورت گرفت، توانستیم ١٠٠ محصول دارویی و ٥٠ ماده اولیه در حوزه دارویی ایجاد کنیم.
نوربخش ادامه داد: تولید این اقلام به ٩ شرکت محصول ساز و ٦ شرکت ماده اولیه وابسته به این سازمان واگذار شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان ساخت: این طرح موفق نشان دهنده هم افزایی و کارگروهی است.
وی یادآور شد: شرکت دارویی تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین شرکت دارویی کشور، توانست ٦٠ محصول دارویی جدید را به ثبت برساند؛ تولید این محصولات بدون سرمایه و با تاکید بر بهرهوری انجام شده است؛ سازمان تامین اجتماعی در دولت گذشته، به جای پرداختن به وظایف خویش محلی برای تنازع بقا شده بود و این روزها در مسیر اصلی خویش گام بر میدارد.
به گفته نوربخش، توسعه خدمات غیر حضوری، اجرای پرداخت یکپارچه مستمری در سال ٩٥ و حذف دفترچهها در مراکز درمانی تامین اجتماعی، از دیگر اقدامات در دستور کار مهم این سازمان است.
وی با یادآوری اینکه سازمان تامین اجتماعی در سال ٢٠١٦ در انتخابات اتحادیه بین المللی به عنوان نایب رئیس انتخاب شد، «پرهیز از بنگاهداری و رقابتتخریبی در بخشهای اقتصادی در پسابرجام» را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: دولت یازدهم در سال گذشته ٩٢ تریلیون ریال(٩٢٠ هزار میلیارد تومان) از بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرد.
وی خاطرنشان ساخت: سازمان تامین اجتماعی در سال ٩٦ در جهت تحقق مشتری مداری، برنامه محوری، قانون گرایی و پاکدستی گام بر میدارد.
انتهای پیام/