ایران جزو 10 کشور تاریخی دنیا است
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، دبیر همایش جامع گردشگری ایران در مراسم برگزاری این همایش در پلاژ بهزیستی در ساری گفت: مازندران با دارا بودن جاذبههای طبیعی و بکر استانی مسافرخیز است که سالانه به ویژه در نوروز و تابستان میزبان میلیونها مسافر و گردشگر است.
بابک پزشکی افزود: سال 2017 به عنوان سال گردشگری نامگذاری شد که برای موفقیت و رسیدن به قلههای پیشرفت باید اصل خصوصیسازی و سرمایهگذاری را توسعه دهیم.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: با توسعه صنعت گردشگری میتوانیم از ظرفیتها و منابع طبیعی برای توسعه پایدار استفاده کنیم و همچنین با مدیریتی مستمر و آگاه و استفاده از فرمولهای مدیریتی میتوانیم گردشگری را به درستی در جهان مطرح کنیم.
وی بیان کرد: مسیر توسعه باید با پیوستگی و نظارت مداوم باشد و کاستیها و موانع رفع شود تا شاهد توسعه هر چه بیشتر توسعه این صنعت در استان و کشور باشیم.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران نیز در همایش جامع گردشگری ایران گفت: صنعت گردشگری یک پدیده پویا و بزرگترین تحرک اجتماعی است که توانست منشا بسیاری از تاثیرات فرهنگی و اقتصادی در جامعه باشد.
حسینی افزود: مهمترین مزیت گردشگری بحث اقتصادی است که در سال 2016، هزار و 500میلیارد دلار گردش مالی در صنعت گردشگری به وجود آمد که ما نیز میتوانیم از این فرصت بهترین بهره و استفاده را داشته باشد.
حسینی گفت: حدود 54درصد گردشگری برای تفریح و تعطیلات، 26درصد درمان و سلامت، 14درصد تجارت و کار و 6درصد مربوط به بقیه کارها است که باید با مدیریت درست ، گامی موثر در جهت رونق اقتصادی برداریم.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران بیان داشت: در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی نیز در زمینه گردشگری استفاده از ظرفیتهای درونی است که مهمترین اصول و راهبرد آن ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم است که از هر ده شغل دنیا یک شغل در زمینه گردشگری است.
وی گفت: جنگل و دریا در شمال، کویر و شنزار در جنوب در صنعت گردشگری به عنوان کالا مطرح است که باید در حفظ آن کوشا باشیم.
نباید به صنعت و منابع نفت اکتفا کنیم
این مسئول گردشگری کشور گفت: همچنین در زمینه درآمدزایی نباید به صنعت و منابع نفت اکتفا کنیم و متخصصان گردشگری را صادرات نامرعی نامیدند زیرا درآمد پایدار را برای کشور می آورد.
حسینی با بیان اینکه صنعت گردشگری صنعتی چند وجهی است افزود: ایران در زمینه آثار تاریخی و جذابیتهای طبیعی جزو 10کشور اول دنیا است و باید بدانیم این فعالیتها قابل اتکا و پایدار است و اگر میخواهیم به سند چشمانداز توسعه در سال 1404 دست یابیم و 20میلیون گردشگر یعنی روزی 4یا 5 میلیون گردشگر خارجی داشته باشیم باید زیرساختهای راه، امنیت و دیگر آیتمها را فراهم کنیم.
احساس امنیت از شاخصهای ارزیابی گردشگری
وی گفت: یکی از شاخصهای ارزیابی در زمینه گردشگری و توریسم احساس امنیت است که هر توریستی که وارد ایران میشود ابتدا 40درصد تصور امنیتی دارند، اما زمانی که کشور را ترک میکنند تصور امنیتی بیش از 90درصد میشود.
وی گفت: امیدواریم برگزاری همایشها، تنها برای برگزاری جلسات نباشد و با توجه به منابع طبیعی، اقتصادی و فرهنگی تلاش و همفکری داشته باشیم و زمینه را برای توسعه صنعت گردشگری فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران در همایش جامع گردشگری ایران در پلاژ بهزیستی در ساری گفت: مازندران از نعمات مختلفی مانند دریا، کوه، رودخانه، محیط طبیعی جنگل و همچنین منابع خدادادی دیگر برخوردار است که سالانه میلیونها مسافر و گردشگر از این استان سرسبز دیدن میکنند.
دلاور بزرگنیا افزود: در حوزه گردشگری دریایی، دریاچههای پشت سد بهترین فرصت برای سرمایهگذاری است که سرمایه گذاران می توانند بهره درستی از این فضا داشته باشند.
وی تصریح کرد: از دیگر فرصتهای سرمایه گذاری در گردشگری مقوله گردشگری سلامت است که مسافران و گردشگران داخلی وخارجی میتوانند با توجه به تجهیز بیمارستان های استان، برای درمان و گذران دوره نقاهت مقصد خود را استان مازندران انتخاب کنند.
بزرگنیا گفت: در زمینه بومگردی نیز خانههای روستایی و ییلاقات با توجه به دارا بودن منابع طبیعی و محیطی بکر، فضا را برای سرمایهگذاران فراهم میکند.
ایران جزو 10کشور تاریخی دنیا است
وی افزود: در سال اقتصاد مقاومتی با ایجاد پنجره واحد سرمایهگذاری، دیگر سرمایهگذاران در ادارات و دستگاهها سرگردان نمیشوند و مجوزها نیز هر به موقع صادر میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در همایش جامع گردشگری ایران گفت: موضوع گردشگری امری مهم است که باید جدی گرفته شود و ایران جزو 10کشور تاریخی دنیا است که باید با توجه به جغرافیا، فرهنگ، تاریخ، رسوم و جذابیتهای مختلف استان تلاش شود صنعت گردشگری را رونق دهیم.
محمد محدپور عمران افزود: فعالان اقتصادی در دنیا ثابت کردند که این صنعت موجب رشد اقتصاد در هر جامعهای میشود و ما نیز تلاش کردیم در استان فضا را برای توسعه این امر فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مسائل اقتصادی جامعه حل نشده باشد توسعه گردشگری به تعویق میافتد که باید توسعه این صنعت همراه با اشتغال باشد.
محمدپور با اشاره به اهمیت تلفیق گردشگری و تجارت گفت: در حوزه تلفیق و اجرای این امر نیز مجوزها صادر و هر جا صنعت مزاحم گردشگری بود عقبنشینی کردیم و هرجا نیاز بود مانند طرح اسپهبد خورشید جابجا میکنیم.
محمدپور بیان داشت: مازندران توانمندی قطب نمایشگاه کشور و بین المللی را دارد و صنعت،معدن تجارت آماده سرمایه گذاری در این زمینه است.
حسن خیرانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران در همایش جامع گردشگری ایران در پلاژ بهزیستی مازندران در ساری گفت: استان مازندران ظرفیت و پتانسیل بالقوه و بالافعل مانند جنگل، دریا، مزارع، باغ و منابع طبیعی دارد که 26 درصد مساحت این استان را دشت و 74درصد را مناطق کوهستانی تشکیل میدهند.
او افزود: وجود 4بندر، 3فرودگاه، 5گمرک،2 تله کابین، 338کیلومترساحل، 430کیلومتر راه آهن، 30پارک جنگلی و ده دریاچه این استان را از هر لحاظ زمینه را برای نوسازی و نوآوری و سرمایهگذاری گردشگری فراهم میکند.
618 مورد اقدامات عملیاتی و سرمایهگذاری در بخش گردشگری داشتهایم
وی تصریح کرد: همچنین نزدیکی مازندران به پایتخت و کشورهای حوزه دریای خزر، فضایی برای گردشگری دریایی فراهم میکند که باید با برنامهریزی درست ظرفیتها، پتانسیل، توانمندی شناسایی شده و با برنامهریزی، اجرا، مراقبت و نظارت گامی در جهت توسعه گردشگری و رونق اقتصادی برداریم.
خیریانپور بیان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز امسال به هزارو 5(1005) فقره با 424میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد که در این زمینه رتبه نخست را در کشور کسب کرد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: در زمینه گردشگری نیز اگر سرمایهگذاران در روند فعالیت واقدامات خود موانع و گره و یا مشکلی داشته باشد با نگاه گرهگشایی تلاش کردیم مشکلات و مسائل را رفع کنیم و در چند سال اخیر 618 مورد اقدامات عملیاتی و سرمایهگذاری در بخش گردشگری در ساخت هتل، متل، آپارتمانهای اقامتی و مراکز اقامتی انجام شد.
انتهای پیام/