ابتلا به دیابت با انجام یک آزمایش قطعی نمیشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط دهمین کنگره بین المللی ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی، دکتر محمد تقی خانی با اشاره به برگزاری این کنگره اظهار کرد: اکنون همه آزمایشگاههای تشخیص طبی کشور، آزمایش اندازه گیری قندخون را انجام میدهند و از این حیث مشکلی نداریم اما برای ارزیابی دقیق از ابتلای فرد به دیابت لازم است که آزمایشهای تکمیلی انجام شود.
تقی خانی با تاکید براینکه انجام یک نوبت آزمایش قند خون نمیتواند نشانه ابتلای فرد به دیابت باشد، افزود: بلکه باید آزمایشهای مکرر صورت بگیرد و در عین حال، آزمایش های قبلی نیز رصد شود تا بتوان روش درمانی مناسبی برای فرد انتخاب کرد.
وی با بیان اینکه حالات و روحیه فرد در هنگام انجام آزمایش میتواند روی نتیجه آزمایش تاثیر گذار باشد، گفت: استرس، عصبانیت، ناشتا نبودن و...، از جمله مواردی است که در نتیجه آزمایش اثر گذار است.
تقی خانی در عین حال، استاندارد بودن دستگاههای آزمایش را مورد تاکید قرار داد و افزود: به روز بودن تجهیزات آزمایشگاهها نیز، از اهمیت خاصی در تشخیص برخوردار است.
وی در بخش دیگری از سخنانش از برگزاری پانزدهمین کنگره کشوری و دهمین کنگره بین المللی ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی خبر داد و گفت: رسالت چنین کنگرههایی، ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در کشور است.
مسئول محور دیابت در کنگره پانزدهمین کنگره کشوری و دهمین کنگره بین المللی ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی ادامه داد: هدف ما از ارائه چنین بحثهایی، استاندارد سازی روشهای تشخیصی و درمانی دیابت در آزمایشگاههای پزشکی کشور است.
بر اساس این گزارش، پانزدهمین کنگره کشوری و دهمین کنگره بین المللی ارتقاء کیفیت خدمات ازمایشگاهی و تشخیص پزشکی از ۲۹ فروردین تا ۳ اردیبهشت ۹۶ در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار میشود.
انتهای پیام/