دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1394 - 09:47
رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران:

20 درصد متقاضیان جراحی زیبایی بینی اختلال «بدریخت انگاری» دارند!

رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران، عنوان کرد: طی تحقیقی که از سوی انجمن انجام شد، بیش از 20 درصد متقاضیان جراحی زیبایی بینی دچار اختلال «بدریخت انگاری» هستند که درمان‌های روانشناختی برای این بیماران می‌تواند، آنها را از جراحی‌های بی‌نتیجه نجات دهد.
کد خبر : 15883

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر محسن نراقی در حاشیه برپایی پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت، که از روز جمعه، 11 اردیبهشت، با حضور متخصصانی از 27 کشور جهان در مرکز همایش‌های رازی تهران آغاز به کار کرد با اعلام این خبر افزود: بر اساس یک پژوهش انجام شده در کشور، مشخص شده بیش از 20 درصد مراجعان برای اعمال جراحی زیبایی بینی، دچار اختلال «بدریخت انگاری» (داشتن تصور ذهنی منفی از خود) هستند.


رئیس انجمن تحقیقات راینولوژز ایران گفت: از خصوصیات این اختلال این است که اظهار ناراحتی بیمار تناسبی با نوع بدشکلی خفیف ندارد و فرد بیش از حد نگران ظاهر خود است به طوری که ساعت‌های زیادی صرف اشتغال ذهنی به این مقوله می‌کند.


وی ادامه داد: این تحقیق، اخیرا از سوی انجمن تحقیقات راینولوژی ایران و با هدف بررسی میزان اختلال بدریخت انگاری در متقاضیان اعمال جراحی پلاستیک بینی در کشور انجام شده است.


رئیس پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت با توجه به اینکه افراد دچار این اختلال بیشترین نمود اختلال را در صورت خود و در بین اعضای صورت بیشترین عامل نازیبایی خود را مربوط به بینی‌شان می‌دانند، تصریح کرد: درمان‌های روانشناختی برای این بیماران می‌تواند، آنها را از جراحی‌های بی‌نتیجه نجات دهد.


وی گفت: در بررسی این گروه مشخص شد که بینی این افراد نیازی به عمل جراحی نداشته، تنها تصور منفی که این عده از چهره خود داشته‌اند، آنان را به سمت کلینیک‌های زیبایی سوق داده است.


دکتر نراقی یادآور شد: تجربه نشان داده است به دلیل آنکه منشا بدریخت انگاری زمینه روانی دارد، حتی در صورت انجام اعمال جراحی زیبایی موفقیت آمیز هم این گروه از افراد از نتیجه عمل راضی نخواهند بود و تصویر نازیبایی از چهره خود تصور می‌کنند.


وی ادامه داد: در پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت، تازه‌ترین دستاوردها در زمینه جراحی‌های ترمیمی و زیبایی بینی، جراحی‌های اندوسکوپیک بینی، سینوس و قاعده جمجمه، جراحی‌های پلاستیک و ترمیمی و صورت، روش‌های غیر جراحی و جراحی جوان سازی صورت، راینولوژی کودکان، جراحی ماگزیلوفاسیال، تومورهای صورت و... توسط استادان نام آور و مدرسان شهیر آکادمی گوش و گلو بینی آمریکا ارائه می‌شود.


رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران اظهار کرد: برای ترسیم وضع مطلوب علمی، اطلاع از وضع موجود چه در حوزه بیماران اعم از طیف‌های آماری تقاضا برای جراحی‌ها، مراجعات سرپایی، عوارض پس از عمل و... ،چه در سمت متخصصان مشتمل بر نیازهای آموزشی و مهارتی، رویکرد‌های خرد و کلان حرفه‌ای و ارتباط بین تخصصی، ضرورت برپایی نشست‌ها و هم اندیشی‌های علمی احساس می‌شد که برپایی این کنگره اقدامی همسو با اهداف فوق به شمار می‌رود.


وی گفت: در این کنگره متخصصان و صاحبنظرانی از انجمن جراحان پلاستیک آمریکا، آکادمی جراحی پلاستیک صورت اروپا و نیز روسا و استادان دپارتمان‌های راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت دانشگاه‌های شیکاگو، نیویورک، مایوکلینیک از ایالات متحده، استادان و روسای دپارتمان‌های کالج سلطنتی لندن و نیز دانشگاه‌های آمستردام، رم، میلان، لندن و پاریس حضور دارند.


دکتر نراقی با تاکید بر اینکه درک حضور بزرگان علمی جهان در کشور علاوه بر تقویت شادابی علمی و حرفه‌ای در میان پزشکان به تثبیت جایگاه کشور به عنوان قطب آموزشی پژوهشی راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت یاری خواهد رساند، تصریح کرد: اینکه جراحان ایرانی علاوه بر مسلح بودن به جدیدترین دستاوردهای دانشی و مهارتی و دسترسی به ابزارها و فناوری‌های نوین، قادرند کیفیت بالایی از جراحی و درمان را در همکاری با سایر بخش‌های درمانی و بهداشتی به نمایش بگذارند، جزو افتخارات کشور‌مان محسوب می شود.


وی یادآور شد: کمترین دستاورد چنین فضایی، کاهش حداکثری عوارض پس از عمل، افزایش رضایت بیمار و نیز هدایت افکار عمومی به سمت کاهش جراحی‌های غیرضروری و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های غیرضروری به سیستم بهداشتی و درمانی خواهد بود.


رئیس پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت، ادامه داد: محتوای علمی این دوره مشخصا بر اساس نیاز سنجی‌های‌ انجام گرفته و توسط استادان بنام دنیا در سه روز آموزش فشرده به صورت سخنرانی‌های اصلی، 17 سمپوزیوم، 16 دوره آموزشی فشرده، 6 نمایش ویدیویی از اعمال جراحی و 4 کارگاه آموزشی برگزار می‌شود.


گفتنی است، «پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت» روز جمعه، 11 اردیبهشت، با حضور میهمانان داخل و خارج کشور در مرکز همایش‌های رازی تهران آغاز به کار کرد، در این مراسم تندیس یک عمر فعالیت علمی و حرفه‌ای ثمر بخش که مزین به نام پروفسور فضل الله رضا، اندیشمند ایرانی معاصر است به پروفسور «پیترو پالما»، رئیس آکادمی جراحی پلاستیک صورت اروپا و رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی پلاستیک صورت، اعطا شد.


بر اساس گزارش خبرگزاری آنا، پنجمین کنگره خاورمیانه‌ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت تا 13 اردیبهشت همه روز از ساعت 8 صبح تا ساعت 7:45 بعدازظهر برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته