دکتر صالحی: هنوز در شوک ارتحال آیتالله هاشمی رفسنجانی به سر میبرم/ دکتر میرزاده مدیری لایق و کاردان برای کشور و در دنیا شناخته شده است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر صالحی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در این جلسه یاد و خاطره آیتالله هاشمی رفسنجانی را گرامی داشت و گفت: «هنوز که هنوز است در شوک این مرد بزرگ به سر میبرم و هنوز ارتحال ایشان را باور نمیکنم. آیتالله هاشمی رفسنجانی نقش موثری در توسعه علم در کشور داشتند و اکثر کسانی که گرفتاری برایشان به وجود میآمد نزد ایشان میرفتند و با آیتالله هاشمی مشورت میکردند.»
او در ادامه افزود: «قبل از انقلاب اسلامی دانشگاهها مانند امروز به وفور در اختیار مردم قرار نداشت اما مرحوم آیتالله هاشمی با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی باعث شدند چنین امکانی در اختیار جوانان و مردم قرار بگیرد. حتی موسسات غیر انتفاعی هم در زمان آیتالله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت.»
صالحی مدیریت را یکی از ارکان و عناصر حکمرانی دانست و گفت: «اگر ما مدیریت شایستهای داشته باشیم یقینا میتوانیم در مسیر بدون مانع و آمادهای برای پیشرفت حرکت کنیم و البته باید بگویم که توفیقات امروز ما مدیون تک درختانی است که در جنگل دیدیم و میبینیم و توانستهایم از میوه و ثمرات تک درختان بهرهمند شویم؛ اما حیف که اینها تک درخت هستند.»
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: «باید به بحث مدیریت توجه جدی نشان دهیم، به این دلیل که مملکت ما و مردم کشور و ملت ویژهای هستند که به صورت مکتوب سههزار سال تاریخ دارند و به عبارتی مردم ایران جزء استثناییترین ملتهای جهان به شمار میآیند.»
او گفت: «ملت ایران تاکنون توانستهاند مقابل مشکلات بایستند و همچنان پا برجا بمانند و به عقیده من نباید از رساندن ملت به جایگاه اصلی خودشان غافل باشیم. یعنی باید به آرمانها و اهداف اصلی دست پیدا کنیم.»
صالحی در ادامه افزود: «در طول انقلاب اسلامی آن هم در بخش مدیریت نتوانستهایم آن گونهای که شایسته ملت است عمل کنیم و نتوانستهایم به درستی به شکل فراگیر و صحیح افراد را در جایگاه خودشان قرار دهیم.»
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: «شرایط ما خوب است و خوب هم به جلو رفتهایم اما این موفقیت هنوز در شأن ملت و کشور نیست. چرا باید در بخش صنعت ترکیه نسبت به ایران رشد بهتری داشته باشد؟ چرا کره جنوبی باید امروز این گونه باشد؟»
او در ادامه به مدیریت دکتر مرتضی موسیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین اشاره کرد و افزود: «نبض دانشگاههای آزاد اسلامی در اختیار مدیرانی همچون آقای موسی خانی قرار دارد. به یاد دارم زمانی که ایشان را به دکتر جاسبی معرفی میکردیم یکی از برادران، نظر من را درباره آقای موسی خانی جویا شد و من به او گفتم ایشان شخصیت علمی خوبی دارند و از همه مهمتر جوان هم هستند.»
رئیس سازمان انرژی اتمی رمز مدیریت را عشق دانست و گفت: «مدیریت به حضور در سر کلاسها و یادگیری چند اصطلاح مدیریتی نیست. من مدیریت را مانند حرفه نقاشی میدانم.»
صالحی ادامه داد: «آقای موسی خانی برای پیشرفت دانشگاههای آزاد استان قزوین شبانه روز تلاش کرده و میکند و من بر این باورم که ایشان یک مدیر به دنیا آمده است.»
او به نقش دکتر حمید میرزاده در مدیریتها و مسئولیتهایی که تا کنون داشته است اشاره کرد و گفت: «بیش از 40 سال است که با آقای حمید میرزاده دوست هستم ایشان در هر پستی که مسئولیت داشتهاند مدیری لایق برای کشور بودند. و در مباحث علمی کارهای علمی فراوانی کردهاند.»
صالحی ادامه داد: «دکتر میرزاده مدیری لایق و کاردان و از شخصیتهای جمهوری اسلامی ایران و در دنیا شناخته شدهاند.»
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: «ما نسبت به انتظاراتی که داریم میگوییم باید بستر لازم را برای پیشرفت و تلاش آماده کنیم اما نسبت به دستاوردهایمان بیشتر از قبل باید شاکر خداوند باشیم.»
صالحی به رویکردهای کشورهای غربی به مردم و کشور ایران اشاره کرد و افزود: «37 سال است که غربیها برای کشور و ملتمان چالشهایی را به وجود آوردهاند اما به لطف خدا ملت ایران توانستهاند از این چالشها عبور کنند. امروز دیگر جمهوری اسلامی ایران یک کشور معمولی در اذهان عمومی جهان نیست. به این معنا که شاید در جهان کمتر کسی باشد که وزیر خارجه کشور سوئیس را بشناسد اما امروز همه جهانیان مقامات جمهوری اسلامی ایران را میشناسند.»
او ضمن اشاره به مذاکرات هستهای یادآوری کرد: «یکی از آقایان در مذاکرات هستهای نقل میکرد که آقای اوباما رئیس جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا فردو و نظنز را که مراکز هستهای ایران هستند را میشناسند اما از مراکز هستهای آمریکا شناختی ندارد.»
تهیه و تنظیم خبر: علی فراهانی
انتهای پیام/