دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 بهمن 1395 - 06:20
در گفت‌و‌گو با آنا؛

سعید فائقی: داورزنی تاثیر آنچنانی در وزارت ورزرش نخواهد داشت/ سجادی نمره قبولی نگرفت

معاون اسبق سازمان تربیت بدنی گفت: چندماه دیگر از عمر دولت و تدبیر باقی نمانده است و در این مدت کم تغییر معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای در وزارت ورزش و جوانان تاثیر آنچنانی در روند حرکتی ورزش ایران نخواهد داشت.
کد خبر : 154703

سعید فائقی معاون اسبق سازمان تربیت بدنی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره تغییر نصرالله سجادی معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و روی کار آمدن محمدرضا داورزنی گفت: «برکناری محمود گودرزی وزیر سابق وزارت ورزش و جوانان نشان دهنده این بود که عملکرد مجموعه وزارت ورزش و جوانان مورد تایید رئیس جمهور قرار نگرفته است و او نتوانست خواسته های دولت را برآورده‌ کنند.»


وی ادامه داد: «‌البته این موضوع تنها مربوط به شخص وزیر نبود بلکه کلیه عوامل اجرایی وزارت ورزش و جوانان عملکرد قابل قبولی نداشتند و به همین دلیل با روی کار آمدن سلطانی فر در دو معاونت مهم و کلیدی شاهد تغییراتی بودیم. ابتدا فریبا محمدیان در معاونت زنان و حالا محمدرضا داورزنی در معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای روی کار آمدند. متاسفانه مسئولان سابق نتوانستند در وزارت ورزش و جوانان به خوبی کار کنند و همین باعث شد در مدت باقی مانده از دولت تدبیر و امید، وزیر ورزش، معاونانش را تغییر دهد.»


فائقی در مورد انتقادها از سجادی مبنی بر اینکه دائما درگیر تغییر در فدراسیون‌ها بود، اظهار کرد: «‌کار معاونت در ایران پیاده کردن دستورات وزیر است و سجادی هم به عنوان معاون قهرمانی و حرفه‌ای کارش پیاده کردن منویات گودرزی وزیر ورزش و جوانان بود و شاید به همین دلیل بود که با اقتدار برخی امور را انجام نمی‌داد چرا که طبق خواسته‌های گودرزی عمل می‌کرد. از طرفی وقتی در یک وزارت‌خانه تغییر‌اتی صورت می‌گیرد، خواه ناخواه بر همه فدراسیون ها تاثیر می‌گذارد. وزیر جدید به دنبال هماهنگ کردن همه فدراسیون ها و زیرمجموعه‌هایش است، موضوعی که البته برای ورزش ایران دردسرساز خواهد بود چرا که دخالت مستقیم دولت در امور فدراسیون ها را نشان می دهد و ممکن است تبعات بدی برای ورزش ایران به همراه داشته باشد.»


او ادامه داد: «‌متاسفانه در ایران مسئولان سعه صدر و بلند نظری‌های مدیریت را ندارند. در این شرایط باید کمتر دست به تغییرات بزنند و اجازه دهند کار با همان سیاست‌های گذشته ادامه پیدا کند. به هر حال مدت زمان کمی تا پایان عمر دولت تدبیر و امید باقی نمانده و در این مدت مدیر یا معاون جدیدی که روی کار می آید مگر چقدر می تواند دست به تغییرات بزند و برنامه های اساسی را اجرا کند؟ از طرفی ورزش در شرایطی قرار گرفته است که بازی ها و مسابقات مهمی مانند المپیک یا بازی های آسیایی را پیش‌رو ندارد. همچنین بودجه ورزش برای سال 96 هم بسته شده است و برنامه ششم توسعه هم روزهای آخر تصویبش را سپری می کنند بنابراین با این شرایط روی کار آمدن معاون جدید تاثیر خاصی بر عملکرد وزارت ورزش و جوانان ندارند و من بعید می دانم داورزنی بتواند در این مدت کوتاه برنامه‌های آنچنانی پیاده کند.»


معاون اسبق سازمان تربیت بدنی‌ در پاسخ به اینکه کنار گذاشتن سجادی شاید این گمانه‌زنی‌ها را به وجود آورده که او برای انتخابات کمیته ملی المپیک اقدام خواهد کرد، گفت: «‌طبق اساسنامه یک ماه بعد از مسابقات المپیک باید انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار می شد و این تعلل برخلاف قانون اساسنامه است. الیته شاید کمیته ملی المپیک نامه نگاری هایی را با کمیته بین المللی المپیک انجام داده و این زمان را به تعویق انداخته‌ است اما آن چیزی که اهمیت دارد این است که ما مطابق قوانین رفتار نمی‌کنیم و بعضا برخی مشکلات هم برای ورزش ما به وجود می‌آید. ضمن اینکه اگر قرار بود سجادی برای انتخابات کمیته ملی المپیک ورود کند او را کنار نمی گذاشتند، پس برکناری او به این معنی است که کار اجرایی سجادی نمره قابل قبولی نگرفته است و بعید می دانم او بتواند برای انتخابات کمیته اقدامی کند.»


وی ادامه داد: «اما از قدیم گفتند با یک دست دو هنداونه را نمی توانیم برداریم. به نظرم سجادی و داورزنی منهای نبوغ فردی از نظر علمی و تجربه کار در حوزه ورزش هر دو در یک سطح هستند و تنها تفاوت آنها این بود که سجادی فراغت بیشتری داشت اما داورزنی به دلیل درگیر بودن با مسائل والیبال و انتخاب سرمربی تیم ملی مشغله بیشتری دارد. البته همانطور که گفتم روزهای خاص پیش‌روی ورزش ما نیست و داورزنی در این مدت قرار نیست کار اساسی انجام دهد.»


فائقی در پایان به عدم توجه به قوانین و مقررات در وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: «‌همانطور که گفتم در حال حاضر برخی مسائل طبق قوانین و مقررات اجرا نمی شود و این موضوع صورت خوشی برای وزارت خانه ندارد به عنوان مثال هم اکنون برخی از فدراسیون ها با سرپرست اداره می شوند و زمان برگزاری انتخابات آنها هم مشخص نیست، هم اکنون فدراسیون ژیمناستیک 7 ماه است که با سرپرست اداره می شود و طبق قانون اصلا این مدت طولانی برای سرپرست درست نیست. امیدورام که به این مسائل بیشتر توجه شود و حداقل امور به صورت قانونی و با رعایت قوانین و مقررات دنبال شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب