دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1395 - 12:06

وزیر بهداشت: هدف اول، توسعه شبکه بهداشت در کشور است

وزیر بهداشت توسعه شبکه بهداشت را اصل اول این وزارتخانه دانست و گفت: تعهد کردیم که 21 هزار تخت بیمارستانی را در دولت یازدهم راه اندازی کنیم.
کد خبر : 148550

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر حسن هاشمی شب گذشته در حاشیه مراسم افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان امام حسین(ع) ملایر که در سالن ارشاد این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: هدف اول وزارت بهداشت، توسعه شبکه بهداشت در سراسر کشور است و امیدواریم که تا پایان دولت یازدهم بتوانیم شبکه بهداشت را برای تمام ایرانیان مستقر کنیم و پرونده الکترونیک سلامت را کامل کنیم.


وزیر بهداشت با بیان اینکه تعهد کردیم 21 هزار تخت بیمارستانی را در دولت یازدهم راه اندازی کنیم، افزود: 21 هزار تخت بیمارستانی جدید معادل کل تخت‌های بیمارستانی است که در 15 سال گذشته در کشور ایجاد شده و تاکنون حدود 13 هزار و 500 تخت بیمارستانی جدید تحویل داده شده و سعی می‌کنیم که تا پایان دولت یازدهم این 21 هزار تخت بیمارستانی جدید را تحویل بدهیم.


وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در حوزه پزشکی به ویژه نیروی متخصص، یادآور شد: باید صبور باشیم، زیرا طرح بومی گزینی که 30 درصد از ظرفیت‌های رشته‌های پزشکی را به بومیان مناطق محروم و کمتر برخوردار اختصاص می‌دهد، در آینده می‌تواند مشکلات فعلی را برطرف کند.


وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: وضع قوانینی که محدودیت ایجاد کند و آزادی‌های فردی افراد به ویژه جامعه پزشکی را محدود کند، به نفع مردم و سلامت آنها مخصوصا در مناطق محروم نیست، زیرا افراد را به فعالیت در بخش خصوصی سوق می‌دهد و دانشگاه‌های علوم پزشکی و مناطق محروم آسیب خواهند دید بنابراین این قوانین، بر خلاف عدالت است زیرا مردم برای دریافت خدماتی که ما نیروی متخصص و متبحر را در اختیار نداریم، مجبور هستند به بخش خصوصی مراجعه کنند و هزینه‌هایی را متحمل شوند که در توان آنها نیست.


وی گفت: در شهرستان ملایر بیش از 70 پروژه عمرانی بهداشتی و درمانی در حال اجرا است و اقدامات مناسبی در جهت توسعه خدمات سلامت انجام شده و امروز شاهد افتتاح تخت‌های ویژه و بخش MRI بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان بودیم و حتما باید بخش اورژانس آن توسعه یابد.


هاشمی یادآور شد: باید بتوانیم اعمال جراحی مهم مانند جراحی قلب و همچنین آنژیو گرافی، درمان بیماران سرطانی و رادیوتراپی و سایر اقدامات درمانی که در ملایر انجام نمی‌شود و مردم مجبور به مراجعه به همدان هستند را ظرف یکسال آینده، دایر کنیم و قدم‌های موثری در جهت توسعه آموزش عالی در حوزه پزشکی در این شهرستان برداشته شود تا تربیت نیروی انسانی در چندین رشته مختلف انجام شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب