بررسی قوانین جدید نظام وظیفه در نشست مسئولان امور دانشجویی دانشگاههای البرز
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این نشست که با حضور دکتر علیرضا رحیمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و در سالن جلسات این واحد برگزار شد، هادی محمدپناه رئیس بخش معافیت تحصیلی حوزه نظام وظیفه استان البرز و نمایندگانی از دانشگاههای پیام نور، خوارزمی و سایر دانشگاههای این استان حضور داشتند.
رحیمی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی قوانین جدید در حوزه معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول، رفع ابهامات موجود و ارائه راهکارهای اجرای صحیح این قوانین، مسائل مربوط به نقل و انتقالات دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویی، کمیته انضباطی و امور مربوط به فارغ التحصیلان عنوان کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج با قدردانی از زحمات پرسنل امور دانشجویی، گفت: «تکریم ارباب رجوع، سعه صدر، توجه به نقطه نظرات دانشجویان و دقت در اجرای ضوابط و قوانین از مهمترین نکاتی است که سبب بالا رفتن بازدهی کار و انجام بهتر مسئولیت در این حوزه است.»
وی با توجه به مشکلات موجود، آمادگی خود را برای دریافت نظرها، پیشنهادها و انتقادهای سازنده اعلام کرد و افزود: «ایمیل daneshjofar95@gmail.com برای دریافت نظرهای دانشجویان درباره مسائل فرهنگی و دانشجویی راهاندازی شده است و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج پذیرایی نظرهای سازنده است.»
رئیس بخش معافیت تحصیلی حوزه نظام وظیفه استان البرز نیز توضیحاتی درباره سقف سنوات تحصیلی دانشجویان مشمول در مقاطع مختلف تحصیلی و مهلت مراجعه به حوزه نظام وظیفه برای اخذ مجوز و موضوعاتی از این دست سخن گفت.
برگزاری کارگاه دکترین قرآنی تغذیه در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی واحد کرج
کارگاه دکترین قرآنی تغذیه به همت دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور جمعی از دانشجویان و استادان در سالن باهنر این دانشگاه برگزار شد.
عضو هیات علمی دانشکده ادبیات این کارگاه که با هدف شناسایی آموزههای قرآن کریم با توجه به آیات سورههای انعام، نمل، بقره، مائده و حکمتها و اسرار علمی تغذیه برگزار شد، به بحث درباره دکترین تغذیه قرآنی پرداخت و گفت: «هدف این کارگاه علمی این است که با بهرهگیری از مهمترین تئوریهایی که قرآن مجید در این زمینه مطرح کرده است برسیم و آنها را به نوعی با طب سنتی تلفیق کرده و با معنی شناسی کلماتی که در قرآن آمده است به مناسبتهایی که بین غذاها وجود دارد دست یافته و این نتایج را با علم تلفیق کنیم.»
دکتر دیوسالار به سوالاتی همچون خوردنی و نوشیدنیهای قرآنی کدامند؟ چه اصولی برای طب سنتی در قرآن بهکار رفته است؟ خوردن و نخوردن کدام غذاها در قرآن توصیه شده است و ملاک استفاده غذاها در آموزههای قرآنی چیست؟ پاسخ داد.
این عضو هیت علمی دانشگاه با بیان میزان اهمیت غذا برای انسان، گفت: «یکی از راههای آزمایش الهی انسان با خوردن و یا نخوردن غذاهای خاص و یا در ایام خاص است و با وجود اینکه هیچ تفاوتی بین ائمه و انسانهای عادی وجود ندارد، خداوند غذاهای افراد مومن را از غیرمومن جدا کرده است چرا که غذایی که انسان مصرف میکند میتواند بر رفتار انسان اثرگذار باشد.»
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به برگزیدن نام مطعم برای خداوند تبارک و تعالی اشاره کرد و گفت: «انسان که خلیفه الهی بر روی زمین محسوب میشود میتواند خودش را مطعم بداند و توصیه فراوان شده است که در زمینه خوردن اسراف صورت نگیرد.»
دیوسالار با توجه به تنوع تغذیه از دیدگاه قرآن، گفت: Kمصرف پروتئین، قند و چربیها در قرآن تفکیک شده است و از موادی که در گروههای اصلی هرم غذایی انسان وجود دارد، مانند سبزیجات، میوهها، گوشت، لبنیات و غیره به صورت حلال توصیه شده است که هم از لحاظ ارزش غذایی و هم از لحاظ کالری مناسب باشد.»
وی توصیه کرد از مواد غذایی به صورت تازه و فریز نشده استفاده شود تا ویتامینهای آن به خصوص ویتامین E کافی آن از بین نرود.
دیوسالار همچنین افزودنیهایی که در فرآوردههای غذایی وجود دارند را مضر دانست و گفت: «هرچند که این افزودنیها ایمنی غذا را بیشتر میکنند اما بهصورت مستقیم و غیرمستقیم موجب بروز بیماریهایی همچون سرطان میشوند.
انتهای پیام/