دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 دی 1395 - 12:44
نشست خبری رئیس کمیته امداد امام خمینی:(1)

فتاح: هیچ‌کس در مورد وضع گورخواب‌های نصیرآباد به ما اطلاعی نداده بود

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) برخورد سیاسی با پدیده گور خوابی را جفا در حق نظام دانست و گفت: کمیته امداد وظیفه‌ای در مورد جمع آوری و ساماندهی معتادان ندارد اما از خانواده‌هایی که نان آور خود را به دلیل اعتیاد از دست داده‌اند، حمایت و پشتیبانی می‌کند.
کد خبر : 147750

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبرى پیش از ظهر امروز در مورد سکونت گورخواب‌های نصیر آباد اظهار کرد: من سه ماه قبل در شهریار حضور پیدا کرده و با مسئولان این منطقه جلسه داشتم، اما کسى در این مورد به ما اطلاع نداد و ما هم که علم غیب نداریم. البته از مدت‌ها پیش بر آسیب‌های اجتماعی تمرکز کرده‌ایم به طوری که در جلسات بسیاری با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر کشور، استاندار و ائمه جمعه شرکت کرده‌ایم.


وی افزود: در جلساتی با محوریت آسیب‌های اجتماعی، تقسیم وظایف و مسئولیت نهادهای مختلف مشخص شده است به طوری که به عنوان مثال در مورد ساماندهی معتادان هرندی وظیفه هریک از دستگاه‌ها تعیین شد اما نگهداری و ساماندهی معتادان متجاهر وظیفه کمیته امداد نبوده است.


رئیس کمیته امداد یادآور شد: پدیده گور خوابی در یک ماه اخیر ایجاد شده است و این افراد کسانی هستند که پس از جمع آوری معتادان پایتخت به حاشیه شهر و نقاط امنی مانند نصیر آباد پناه برده‌اند که البته این افراد بیخانمان نبودند بلکه همان طور که وزیرکشور و استاندار تهران اعلام کردند این افراد معتاد متجاهر بودند.


فتاحی با تاکید براینکه روش برخود با مساله گورخواب‌های نصیر آباد به صلاح نظام و کشور نیست، افزود: از بین ده‌ها هزار معتاد متجاهری که در تهران جمع آوری شدند چند نفر هم باقی ماندند و نباید با این روش اطلاع رسانی با احساسات عمومی مردم و وجهه نظام جمهوری اسلامی بازی کرد زیرا این شیوه اطلاع رسانی و پرداختن به موضوع نه تنها مشکلی از کشور حل نمی‌کند بلکه باعث سوء استفاده معاندین نظام می‌شود.


فتاح برخورد سیاسی با پدیده گورخوابی را جفا در حق نظام دانست و گفت: بسیاری از مسئولان و به ویژه من از وجود چنین پدیده‌ای در کشور متاثر شدیم اما وظیفه ما حمایت و تحت پوشش قرار دادن خانواده‌های نیازمندی است که نان آور آنها به دلیل اعتیاد از خانه رانده شده است که در این زمینه نیز ما اکنون حدود 30هزار خانوار را تحت پوشش داریم و چنانچه‌ رسانه‌ها و یا هر مرجع دیگری از وجود چنین خانواده‌هایی به ما اطلاع دهند حتما در راستای حل مشکلات آنان گام بر‌می‌داریم اما در صورتی که ما چنین خانواده‌ای را تحت پوشش کمیته امداد قرار ندهیم باید در این مورد پاسخگو باشیم.


رئیس کمیته امداد تاکید کرد: اینکه برخی تصور می‌کنند کمیته امداد مسئول رسیدگی به همه آسیب‌های اجتماعی است در حالی که این درست نیست و ما وظیفه‌ای در قبال ساماندهی و نگهداری معتادان، کودکان کار و متکدیان نداریم بنابراین کسانی که دلشان برای نظام می‌سوزد باید به کمک آیند و نباید حل همه مشکلات کشور را بر دوش دولت انداخت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب