دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1395 - 15:49
معاون ساماندهی امور جوانان:

شعارزدگی در حوزه جوانان باید به حداقل برسد

معاون ساماندهی امور جوانان با انتقاد از نگاه گذرا و غیر مستمر برخی دستگاه‌های عضو در ستاد ساماندهی امور جوانان گفت: شعارزدگی در حوزه جوانان باید به حداقل برسد.
کد خبر : 147510

به گزارش گروه اجتماعی از وزارت ورزش و جوانان، محمد رضا رستمی در جمع اعضای شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی مدیریت امور جوانان افزود: از 6 ماه قبل در معاونت جوانان تیم تخصصی در خصوص این کنگره دعوت شدند تا با هم فکری، فعالیت‌های مرتبط با کنگره به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.


وی افزود: در نهایت 6 کمیسیون ذیل این کنگره تعریف شد و فعال کردن تمام ذی نفعان حوزه جوانان نیز مطرح شد تا فرصت و مجالی داده شود که همگی بتوانیم به یک هم‌گرایی و هم افزایی در تصمیم گیری‌ها و سیاست گذاری‌ها با مشارکت همگان برسیم.


معاون ساماندهی امور جوانان توضیح داد: هدف کلی ما تبیین گفتمان دولت یازدهم در حوزه جوانان است ضمن اینکه به دنبال این هستیم که هماهنگی دستگاه‌های دولتی برای اجرایی کردن این گفتمان فراهم شود، البته اهداف جزئی هم برای این کنگره پیش بینی شده تا این نشست بتواند مسیر خود را طی کند.


معاون ساماندهی امور جوانان ادامه داد: تمامی اعضای شورای سیاست‌گذاری کنگره مدیریت امور جوانان چه به لحاظ شخصی و چه به لحاظ سازمانی مدت زیادی در بخش جوانان فعال بوده و به نوعی با موضوعات این حوزه درگیر بوده‌اند و همگی اذعان دارند که مدیریت حوزه جوانان، یک مدیریت فرا بخشی است.


وی افزود: البته برخی از دستگاه‌های دولتی هم هستند که به معنای واقعی موضوعات جوانان را پیگیری می‌کنند و برای آن برنامه اختصاصی دارند، اما متاسفانه در برخی دستگاه‌ها چنین توجهی را شاهد نیستیم و صرفا نمایندگان آن دستگاه‌ها به عنوان یکی از اعضای ستاد ساماندهی امور جوانان یا عضوی از شورای عالی جوانان در جلسات حاضر می‌شدند و نگاه گذرا و غیر مستمر به این حوزه دارند.


رستمی افزود: قاعدتا این نوع نگرش به موضوع جوانان، چالش‌های شدید مدیریتی را در بخش‌های سیاست گذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و بودجه ریزی،مدیریت هم حوزه کنترل و نظارت ایجاد می‌کند و این چالش‌ها نیازمند رسیدگی و حضور جدی همه ذی نفعان است.


وی توضیح داد: هر چند ستادهای ساماندهی در سطوح استانی و شهرستانی برگزار می‌شود اما هیچ زمانی تمامی اعضای این ستادها گردهم جمع نشدند تا دلیل بروز چنین نگاه، مشی و روندی را بر مدیریت جوانان مورد بررسی قرار دهند.


معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مخاطب اصلی ما در این کنگره صرفا مدیران دولتی حوزه جوانان هستند، اظهار کرد: در نظر داریم برای نزدیک کردن جوانان به این فرایند مدیریتی و روندهایی که در کشور حاکم هست نمایندگانی از دبیران سمن‌ها را هم به این کنگره دعوت کنیم تا در جریان امور قرار بگیرند.


وی تاکید کرد: باید شعارزدگی نسبت به موضوع جوانان در تمامی کشور به حداقل رسانده شود و گام‌های عملی در این خصوص را برای این قشر مهم در کشور برداریم. برای دستیابی به این مهم باید تغییراتی را در نوع نگاه مدیریتی کشور و همین‌طور در جایگاه این تشکیلات در ساختار کشور ایجاد کنیم تا به لحاظ قانونی اختیارات و اقتدار لازم در حوزه سیاست‌گذاری، برنامه ریزی و هماهنگی ایجاد شود.


معاون ساماندهی امور جوانان دربخش دیگری از سخنانش گفت: چند ماهی است دبیرخانه و کمیسیون‌های تخصصی کار خود را آغاز کردند.


وی در خصوص نحوه عملکرد کمیسیون‌ها نیز چنین گفت: در 10 محور کمیسیون‌ها تشکیل شده‌اند. به عنوان مثال در حوزه اقتصاد، اشتغال، مشارکت اجتماعی، حوزه فضای مجازی و غیره تشکیل شده و در نظر داریم در این کمیسیون ها با حضور صاحب نظرات بررسی کنیم که هر کدام از موضوعات مرتبط با جوانان در بخش مدیریتی‌اش با چه مسائلی مواجه است و سپس همگی تبدیل به سوالاتی خواهد شد که در پنل های تخصصی روز کنگره توسط اعضایی که از سطح ملی و استانی حضور دارند به بحث و تبادل نظر و ارایه راهکار خواهند رسید.


رستمی برآیند این کنگره را تدوین بیانیه‌ای اعلام کرد که براساس آن بتوان یک سال آینده روند مدیریتی حوزه جوانان را مشخص کرد.


وی افزود: این بیانیه باید به عنوان یک سیاست و یک رویکرد هماهنگ در سطح ملی گفتمان دولت را به نوعی تعریف و ترسیم کند تا به نتیجه مناسب بتوانیم دست پیدا کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب