تکنیکهایی برای پاسخ به سوالات داوران مقاله
به گزارش خبرنگار حوزه پایاننامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نگارش پایاننامه ازجمله موارد تخصصی است که اغلب دانشجویان در نحوه نگارش علمی آن با مشکلاتی روبرو هستند، از انتخاب عنوان گرفته تا نگارش بخشهای مختلف پایاننامه و اصلاحات تخصصی مربوط به آن، ازاینرو خبرگزاری آنا بر آن است تا با ارائه سلسله مباحثی در رابطه با نحوه نگارش پایاننامه و نکاتی که در این خصوص دانشجویان باید بدانند، چراغ راهی برای علاقهمندان به نگارش دقیق و تخصصی پایاننامهها باشد.
پس از خواندن این گزارش دانشجویان و علمدوستان با «نحوه پاسخ به سوالات داوران مقاله» آشنا خواهند شد.
بیشتر بخوانید:
نوشتن «بحث و نتیجه گیری» در مقالات پژوهشی چه اصولی دارد؟
پاسخ به داوران مقاله از اهمیت ویژهای برخوردار است. زمانی که شما مقاله خود را برای چاپ به مجلهای ارسال میکنید، ممکن است مقاله شما ریوایز خورده و داوران مجله در ایمیلی از نویسنده مسئول مقاله بخواهند تا بخشهایی از مقاله را تغییر دهد و یا آنها ممکن است سوالاتی در ارتباط با محتوای مقاله بپرسند.
پاسخ به داوران مقاله، فرصتی است برای متقاعد کردن داور و سردبیر مجله برای پذیرش و چاپ مقاله شما؛ از این رو در متنی که به سردبیر ژورنال مینویسید، نشان دهید که پیشنهادهایی که داوران برای اصلاح مقاله ارائه دادهاند را به دقت مطالعه کردهاید.
اگر نمیدانید که چگونه به سوالات و نظرات داوران مقاله پاسخ دهید، این مطلب را بخوانید.
وقتی مقاله برای ریوایز و اصلاح به نویسنده ارسال میشود (به اصطلاح ریوایز میخورد)، از نویسنده مسئول مقاله خواسته میشود تا مقاله را اصلاح کرده و آن را همراه با فایلی که در آن به سوالات و نظرات داوران پاسخ داده شده دوباره به سردبیر مجله ارسال کند.
صرفه نظر از فرمت فایل پاسخگویی به نظرات و سوالات داوران، در این فایل باید توضیح دهید که چه تغییراتی در مقاله ایجاد کردهاید؛ اگر تغییرات خواسته شده داوران را روی مقاله اعمال نکردهاید باید علت را توضیح دهید. این فایل را با عنوان ” Response to Reviewers ” همراه با مقاله ریوایز شده آپلود کنید.
سردبیر مجله این فایل شما را مطالعه و دلیل شما برای اصلاح هر بخش و یا منطق ارائه شده از جانب شما برای عدم تغییر موارد پیشنهاد شده را به دقت بررسی میکند.
همه سوالات و نظرات داوران را به طور کامل پاسخ دهید؛ اما لازم نیست در مورد اصلاحات گرامری، املایی و نشانهگذاری مقاله توضیح دهید.
اگر به نظرتان داور مقاله، موضوعی و بخشی از متن را اشتباه متوجه شده با دلیل و منطق موضوع را دوباره توضیح دهید.
بپذیرید که برخی از بخشهای مقاله شما مبهم بوده و قبلاً به طور کامل توضیح داده نشده بود؛ همچنین نشان دهید که چگونه اصلاحاتی که انجام دادهاید، کیفیت مقاله شما را افزایش داده است.
انتهای پیام/4133
انتهای پیام/