ارائه تصویر نوین دانشگاه آزاد اسلامی به کشور و جهان در سال 1397
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس مرکز آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون هماهنگی استان آذربایجان شرقی در راس هیاتی آموزشی از بخش های مختلف پژوهشی، آموزشی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر بازدید کرد.
دکتر رسول عبدالله میرزایی قبل از آغاز بازدید از کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و پژوهشی، فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی در جمع معاونان و مدیران واحد شبستر حضور یافت و به تبیبن سیاست های معاونت آموزشی و راهبردهای یازده گانه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش پرداخت.
در موقعیت تازه، دانشگاه آزاد اسلامی هویتی جهانی خواهد یافت و گسترش آموزش عالی برای تولید علم سودمند و دانش نوین در کشور بر پایه علم و فنآوری روز جهان و کشور استوار خواهد شد. واحدهای دانشگاهی از یکسانی و همگونی برون خواهند شد و هر کدام به فراخور داشته ها و محیط خود واحدی تخصصی خواهد بود |
رئیس مرکز آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: معاونت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی با یاری خداوند و همراهی و همکاری دانشگاه، واحدها، استادان، دانشجویان و با موقعیت یابی، دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاهی متفاوت بدل کرده و موقعیت ویژه خود را در نظام علمی کشور خواهد یافت و با یافتن این موقعیت تصویر نوین خود را در کشور و جهان ارائه خواهد کرد.
وی افزود: در این موقعیت تازه، دانشگاه آزاد اسلامی هویتی جهانی خواهد یافت و گسترش آموزش عالی برای تولید علم سودمند و دانش نوین در کشور بر پایه علم و فنآوری روز جهان و کشور استوار خواهد شد. واحدهای دانشگاهی از یکسانی و همگونی برون خواهند شد و هر کدام به فراخور داشته ها و محیط خود واحدی تخصصی خواهد بود.
عبدالله میرزایی از استادان فرهیخته و دارای دانش روز و مهارت های نوین که نقش بی همتای خود را در پیشرفت دانشگاه ایفا می کنند به عنوان یکی دیگر از راهبردها نام برد و ادامه داد: کارائی اثربخش و اثرگذاری آموزش در دانشگاه، پیوند علمی میان دانشگاهیان و واحدهای دانشگاهی با یکدیگر و دیگر نهادها، تصویرسازی نوین، جهانی سازی، گسترش آموزش عالی، تخصصی سازی، توسعه استادان، کیفیت در آموزش به ویژه در تحصیلات تکمیلی، کارآفرینی و اشتغال، پیوند علمی میان دانشگاهیان با یکدیگر و دیگر نهادها، همکاری و هماهنگی، پیوند با جامعه از راهبردها و اولویت های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در چشم انداز چهار ساله است.
وی با توجه به راهبرد تخصصی سازی واحدها اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر سابقه بسیار زیادی در حوزه کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی و نیز کامپیوتر داشته و اعضای هیات علمی، امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز در این رشته ها را تکمیل کرده و می تواند به عنوان واحدی تخصصی در این گروه از رشته ها معرفی بشود.
قبل از سخنان رئیس مرکز آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر بهروز دانشیان به ضروت جذب و اصلاح هرم هیات علمی در واحدهای دانشگاهی به خصوص واحدهای استان آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: واحدهای دانشگاهی قبل از تصویب رشته و جذب دانشجو باید به فکر تکمیل هیات علمی مورد نیاز باشند و طوری نباید باشد که مدیون دانشجویان باشیم و دانشجو مجبور باشد برای تصویب و دفاع از پایان نامه خود دو سال منتظر استاد راهنما بماند.
معاون هماهنگی استان آذربایجان شرقی با توجه به رکود علمی در استان آذربایجان شرقی به نسبت تعداد واحدهای دانشگاهی و تعداد اعضای هیات علمی در استان ادامه داد: در زمینه رکود علمی باید با استفاده از راه های مختلف تشویقی و اخذ تعهد و تخصیص درصد موظفی پژوهشی و غیره به صورت مطالبه گرایانه اعضای هیات علمی را ترغیب به فعالیت های پژوهشی اعم از تهیه مقاله ، چاپ و نشر و ترجمه کتاب، برگزاری همایش و غیره بکنیم.
معاون آموزشی واحد شبستر هم این واحد را درجه بسیار بزرگ الف با امتیاز 3300 که در حال تبدیل به واحد جامع است، عنوان کرد و افزود: واحد شبستر در سال 1368 با جذب یکصد نفر دانشجو در رشته علوم دامی شروع به فعالیت کرده و اکنون تعداد 5100 نفر دانشجو در 180 رشته و مقطع و در سه دانشکده مصوب علوم انسانی، کشاورزی و دامپزشکی، و فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند. از این تعداد دانشجو 50درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند و داری 18 گروه آموزشی است.
پس از آن رئیس مرکز آموزش و تحصیلات تکمیلی و رئیس اداره آموزش دانشگاه آزاد اسلامی از بخش های مختلف کارگاهی، آزمایشگاهی، سایت های کامیپوتری، کتابخانه های دانشکده های فنی و مهندسی؛ علوم انسانی و هنر، خوابگاه ها، سالن ورزشی و مجتمع پرورش طیور و کلینیک دامپزشکی و گاوداری و ... بازدید کردند.
انتهای پیام/