دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رضوانی درگفت‌وگو با آنا؛

فعلا تاسیس آکادمی ملی شنا شدنی نیست/ موافق صحبت‌های وزیر ورزش هستم

رئیس فدراسیون شنا گفت: چاره‌ای نداریم جز اینکه مدارس ورزش‌های پایه مخصوصا شنا را راه‌اندازی کنیم و در این راه نیاز به همکاری وزارت آموزش و پرورش داریم.
کد خبر : 143571

محسن رضوانی درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در واکنش به صحبت‌های وزیر ورزش که بحث مدال‌آوری در ورزش‌های پایه را به طور جدی مطرح کرده است، گفت: «من کاملا صحبت‌های آقای سلطانی‌فر را دنبال می‌کنم و امیدوارم حرف‌های زده شده منشا خیر در ورزش‌های آبی شود. وزیر ورزش به خوبی شرایط ورزش ما را می‌شناسد، چرا که در دوران طلایی ورزش ایران در زمان مصطفی هاشمی‌طبا، معاون او بوده است.»


وی افزود: «آقای سلطانی‌فر نگفته 4 سال دیگه ما در رشته‌های پایه مدال می‌گیریم و گفته شاید در 8 سال آینده بتوانیم در ورزش‌های پایه به مدال برسیم. او به خوبی می‌داند که برای مدال‌آوری نیاز به برنامه‌ریزی بلندمدت است و در دنیا برای کسب مدال در رشته جدیدی برای المپیک 6 تا 10 سال زمان نیاز است. من کاملا موافق صحبت‌های وزیر ورزش هستم و می‌گویم این کار قابل پذیرش و در دسترس است.»


رئیس فدراسیون شنا در خصوص اینکه تا چه اندازه آماده است که روزی ورزشکاران ورزش‌های آبی را به مدال المپیک برساند، تصریح کرد: «من سر حرف‌هایی که درگذشته زدم، هستم و همین امروز هم اعلام می‌کنم که برای رساندن ورزشکارانی که در فدراسیون من ورزش می‌کنند همه تلاشم را خواهم کرد. ما در سال‌های اخیر به وفور رکوردشکنی کرده‌ایم و فاصله زمانی را با مدا‌ل‌آوران دیگر کشورها کم کرده‌ایم ولی برای آنکه به آنها برسیم باید همکاری لازم را با برنامه‌هایی که داشته‌ایم، بینیم.»


رضوانی تاکید کرد: «ما چاره‌ای نداریم جز اینکه مدارس ورزش‌های پایه مخصوصا شنا را راه‌اندازی کنیم و در این راه نیاز به همکاری وزارت آموزش و پرورش داریم. با یک نگاه آینده‌نگرانه می‌توان چنین مدارسی را تاسیس کرد و البته که وزیر ورزش گروه مدیریتی مناسبی را تعیین می‌کند تا مراحل رسیدن به مدال در ورزش‌های پایه طی شود. برنامه کسب مدال در ورزش می‌تواند متکی به شخص نباشد و این مسائل از طریق یک سیکل مشخص به نتیجه برسد. تنها لازم است که اتحاد لازم بین وزارتخانه‌های آموزش‌و پرورش و ورزش و جوانان شکل بگیرد تا در آینده به نتایج خوبی ختم شود.»


او درباره تاسیس آکادمی ملی شنا بیان داشت: «آکادمی مرکز فرماندهی است که کلیه مراکز کشور را در طرح آمایش شده تحت کنترل خود قرار می‌دهد. مدیریت و تست‌های کل کار به همراه پیکرسنجی در آکادمی صورت می‌گیرد و به همین خاطر من کاملا موافقم که ما آکادمی ملی شنا داشته باشیم اما چنین طرحی نیاز به سرمایه‌گذاری عظیمی دارد که شرایط آن تا به امروز فراهم نشده است.»


رضوانی در مورد ناراحتی شناگران از پایین بودن درآمدشان و اینکه فقط 4 ماه در سال در رقابت‌های لیگ شرکت می‌کنند، بیان داشت: «وقتی ما در سال بودجه‌ای کمتر از یک میلیارد و نیم داریم آن هم در شرایطی که باید ماهیانه 100 میلیون تومان حقوق پرسنل پرداخت می‌کنیم، نمی‌توانیم به اندازه لازم برای شناگران مسابقه بگذاریم و البته که باید از منابع دیگر هزینه‌‌های باقیمانده را تهیه کنیم.»


وی ادامه داد: «یک شناگر در ایران مثل بقیه شناگران در دنیا باید ماهیانه 2 تا 3 هزار دلار خرجش شود تا بتواند روند رو به رشد خود را ادامه دهد. در ورزش‌های رکوردی همواره باید مسیر رو ب جلو باشد. ولی ما در حال حاضر امکان برگزاری لیگ شنا را هم نداریم و و ملی‌پوشان شنای ما در مسابقات قهرمانی کشور با یکدیگر به رقابت‌ می‌پردازند. البته در دنیا هم بیشتر لیگ‌های شنا در 4 ماه دنبال می‌شود و امکان برگزاری لیگ شنا در کل سال نیست. چون یک شناگر نمی تواند در تمام طول سال مسابقه دهد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب