دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1395 - 10:13

تالیف کتاب از سوی عضو هیات علمی واحد فیروزآباد به درخواست ناشر اروپایی

دکتر فرشاد فرهبد استادیار گروه فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد است. حسن خلق و متانتش از او چهره‌ای دوست داشتنی در میان دانشجویانش ساخته است. بیشتر اوقاتش را اگر به تحقیق و پژوهش نگذراند، به تدریس و راهنمایی دانشجویان اختصاص می‌دهد.
کد خبر : 143156

ده‌ها مقاله، سخنرانی علمی و راهنمایی پایان‌نامه‌های دانشجویان و تالیف دو کتاب را در کارنامه دارد. به مناسبت هفته پژوهش بر آن شدیم تا با این پژوهشگر جوان گفت‌وگو کنیم. گفت‌وگوی کوتاه خبرنگار خبرگزاری آنا با وی را می خوانید:


*لطفاً از خودتان بگویید.


- به‌نام خدا. فرشاد فرهبد هستم. سال ۱۳۶۰ در شیراز متولد شدم. رشته تحصیلی من مهندسی شیمی و زمینه تحقیقات من بهینه‌سازی سیستم‌های انرژی و محیط زیست است.»


*تاکنون چند مقاله از سوی شما به چاپ رسیده است؟


-بیش از ۸۰ مقاله ISI و ISI LISTED و علمی پژوهشی در مجلات مختلف فارسی و انگلیسی زبان از من به چاپ رسیده است.


* باخبر شدیم به تازگی از سوی یک ناشر خارجی کتابی از شما منتشر شده است. لطفاً درباره آن بیشتر توضیح بدهید.


- بله درست است. سال ۲۰۱۴ بود که ایمیلی از سوی یکی از انتشارات آلمان مبنی بر نگارش کتابی با موضوع بهینه سازی فرایند در یکی از زیرشاخه‌های فرایندی مهندسی شیمی دریافت کردم. پس از مکاتبات متعدد تصمیم بر این شد کتاب بعد از داوری فصل به فصل در قالب ۴ فصل به نگارش درآید، لذا از آن سال تا پاییز سال جاری مراحل نگارش، داوری، تایید و در ‌‌نهایت چاپ این کتاب به طول انجامید.


* اگر ممکن است درباره کاربرد این کتاب توضیح بدهید.


-این‌کتاب‌که‌ عنوانش prediction of forced circulation crystallizer performance using ANN است برای محققان حوزه مهندسی شیمی و مهندسی فرایند که به نوعی به‌دنبال مبحث سیستم‌ عصبی و هوش مصنوعی هستند، کاربرد فراوان دارد.


*دسترسی به کتاب چگونه ممکن است؟


- کسانی که به‌دنبال این کتاب باشند می‌توانند از سایت انتشارات SCHOLAR تهیه کنند.


* چه توصیه‌ای برای پژوهشگران و جوانان دارید؟


-با توجه به این‌که علم باشتاب در حال توسعه و فناوری در حال دگرگونی است، امکانات اولیه پژوهشی با یک کلیک ساده و البته صرف وقت می‌تواند تا حدود زیادی در دسترس پژوهشگران جوان قرار گیرد، بنابراین دانشمندان جوان می‌توانند با صرف وقت و تلاش بعد از مشخص کردن علاقه و زمینه تحقیقاتی خود درهای بیشتری از آن موضوع به روی خوشادشان باز کنند.


*و حرف آخر ....


- باید یادآوری کنم که علم در زمینه‌های مختلف هیچ‌گاه متوقف نشده، نمی‌شود و نخواهد شد. پس به‌روز بودن در حوزه‌های مختلف با توجه به تخصص افراد امری اجتناب ناپذیر و ضروری است و تلاش در هر موضوعی پایانی شیرین و دلچسب را به دنبال خواهد داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب