دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دیدار آنتونیو مینتو ربییرو با مهدی شفیعی مطرح شد

نیروی جوان و متخصص در تئاتر نیازمند آموزش مدیریت تهیه ،تولید و عرضه است

آنتونیو مینتو ربییرو مدرس کارگاه «مدیریت فرهنگی و برنامه ریزی پروژه» از کشور پرتغال که در حال حاضر و در قالب کارگاه های آموزشی سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر در ایران به سرمی برد روز گذشته با مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی دیدار کرد.
کد خبر : 139936

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی در این جلسه ربییرو ارزیابی خود از تئاتر ایران و بازیگران ایرانی را بیان کرده و مدیر کل هنرهای نمایشی نیز با اشاره به ظرفیت ها و ویژگی های تئاتر در ایران بر اهمیت برپایی دوره ها و کارگاه های آموزشی در زمینه مدیریت تهیه و عرضه تولیدات تئاتر تاکید کرد.


مهدی شفیعی در این جلسه گفت: طی سال های اخیر بر میزان فارغ التحصیلان تئاتر افزوده شده و جمعیت جوان که ظرفیت خوبی برای مخاطب تئاتر است در کشور داریم. طی این سال ها کارگردانان با هوش و گروههای نمایشی جوان و خلاق، مخاطب قابل توجهی را به سالن ها کشانده اند.


وی اشاره کرد، یکی از ظرفیت های ما که با دیگر کشورها قابل قیاس نیست مخاطبان جوان است. اگر در اروپا بیشتر مخاطبان تئاتر میانسالان و کهنسالان هستند در ایران بیش از 90 در صد تماشاگران را جوانان تشکیل می دهند. گروه های تئاتری ما نیز جوان و دانشگاهی هستند.


مدیر کل هنرهای نمایشی علاقه مندی مدیریت هنری کشور را برای فراهم آوردن زمینه های آموزش مدیریت پروسه تهیه ،تولید و عرضه تئاتر بیان کرده و افزود: با توجه به نیروی جوان و متخصص همچنین فعالیت بخش غیر دولتی که در سال های اخیر پررنگ تر نیز شده ،نیاز مندی به آموزش در این زمینه بیشتراحساس می شود.


وی با اشاره به طراحی سمینار ظرفیت های بخش غیر دولتی تئاتر در آخرین ماه سال جاری از آنتونیو مینتو ربییرو دعوت کرد که در این سمینار حضور داشته باشد.


ربییرو نیز در ادامه این جلسه از سفر به ایران ابراز خوشحالی کرده و گفت: تعداد تئاترهایی که در تهران اجرا می شوند برایم خیلی جالب است. تا کنون یک کار دیده ام که کیفیت خوبی به لحاظ بازیگری داشت. در کارگاه نیز کیفیت کاری که طی 15 دقیقه دیدم عجیب بود و خلاقیت و تنوعی که در بازیگری دیدم مرا تحت تاثیر قرار داد . نظرم این است که اتفاق هنری بزرگ پیش روی شماست. اکنون خیلی احساس انرژی و کنجکاوی دارم.


وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این کارگاه با انرژی که می گذارند آینده خوبی دارند. چیزی که هر چه زودتر نیاز دارند تهیه کننده حرفه ای ، توزیع کننده حرفه ای و برنامه ریز حرفه ای است که به گسترش این اتفاق هنری که در حال بوجود آمدن است کمک کند.


این مدرس مدیریت تئاتر افزود کسی که این ظرفیت را دارد باید روی بخش های تکنیکی سرمایه گذاری کند و افزود: این افراد باید جزو شبکه هنری باشند. شبکه ای باید در ایران ایجاد شود که هنرمندان با هم ارتباط داشته باشند. شبکه ای که با گردش تولیدا و تورهای نمایشی در سراسر کشورمی تواند کمک کند که کارها در ایران دیده شود. امروزه هنرها جهانی هستند.ارتباط شما با تیاتر دنیا نیز بسیار اهمیت دارد، در همه کشورها جهانی شدن سخت است اما کسانی که برای آن اقدام می کنند موفق تر هستند.


وی با تقدیر از برپایی بازار تیاتر در ایران اشاره کرد: برپایی شوکیس تئاتر می تواند در معرفی تیاتر ایران و ایجاد فرصتهای مناسب برای گروههای نمایشی شما بسیار موثر باشد. باید خیلی دقت شود که آدم های درست دعوت شوند وبتوانند به ایران بیایند. برگزاری شوکیس در کشورهای دیگر نیز می تواند کمک کننده باشد. برای معرفی بهتر ظرفیتهای تیاتر ایران طرحی می توان ریخت که کلیشه های ذهنی را بشکند.


وی یکی از ضروریات تئاتر ایران را ترجمه آثار عنوان کرده و گفت: از دید من خیلی فوری به ترجمه نمایشنامه های ایرانی از فارسی به انگلیسی نیاز دارید.


در ادامه این جلسه فیلم کوتاهی از معرفی تئاتر ایران برای این مدرس پرتغالی به نمایش گذاشته شد تا با ساختار و رویدادهای تئاتر ایران آشنا شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب