طرح الزام شهرداری به تشکیل لایحه سیاستگذاری در سازمان زیباسازی رای نیاورد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد مهدی تندگویان در خصوص این طرح گفت: سازمان زیباسازی شهرداری تهران وظایف مهم بسیاری از جمله طراحی دکوراسیون و مبلمان شهری دارد اما متاسفانه اکنون تنها به موضوع تابلوهای تبلیغاتی بیشتر پرداخته میشود.
وی افزود: بنابراین این طرح یک فوریتی است تا بر اساس آن تمام فعالیتهای سازمان زیباسازی بررسی شده و تحت نظارت شورای شهر تهران در یک شورای سیاست گذاری بررسی شود.
وی افزود: این طرح باید پیوست شهرسازی و عمرانی داشته باشد و یک عضو از کمیسیون شهرسازی و یک عضو از کمیسیون عمران شورای شهر در این شورا حضور داشته باشند و شهرداری نیز طرح را باید بررسی کرده و در غالب یک لایحه به شورای شهر ارائه دهد.
در ادامه مجتبی شاکری عضو دیگر شورا در مخالفت با این طرح گفت: بحث زیباسازی ارتباطی با معاونت اجتماعی دارد و باید زیر مجموعه این معاونت باشد نه خدمات شهری.
وی افزود: من معتقدم که نیازی به این طرح نیست و اگر به ساختار خود سازمان زیباسازی نگاهی شود متوجه میشویم که شورایی با حضور شهردار و رئیس سازمان زیباسازی و دو نفر دیگر وجود دارد که در خصوص اقدامات این سازمان تصمیم گیری میکنند.
شاکری گفت: من پیشنهاد میدهم دو نفر از اعضای شورای شهر نیز در این شورا شرکت کنند و بنابراین دیگر نیازی به تشکیل شورای سیاست گذاری در سازمان زیباسازی نیست.
محسن سرخو نیز با اشاره به برنامه ۵ ساله گفت: ایجاد و پیاده سازی خیابانها و پیاده روها در تهران باید از سوی سازمان زیباسازی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: وقتی پیاده از خیابانهای شهر عبور میکنیم تمام ناهنجاریهای شهر مانند تیغ تیزی در چشممان فرو میرود و بنابراین باید هر چه سریعتر وضعیت اقدامات در سازمان زیباسازی ساماندهی شود.
وی افزود: اگر پیاده راه سازی بدون توجه به مسائل بستری انجام شود قطعا مشکلات زیادی را برای شهر و مدیریت شهری ایجاد خواهد کرد.
در ادامه این جلسه علی صابری نیز در خصوص یک فوریت این طرح گفت: یادمان باشد هر اقدامی که قرار است صورت گیرد باید با اصلاح اساسنامه وزارت کشور هماهنگی داشته باشد.
احمد حکیمیپور نیز عضو دیگری از شورای شهر بود که در این خصوص با اعلام موافقت خود گفت: این طرح باید به شهرداری ارائه شود و شهرداری نیز آن را در قالب لایحه به ما بدهد.
وی افزود: شورا باید بتواند اعمال نظارت جدی در اقدامات سازمان زیباسازی داشته باشد.
جمال کامیاب رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران نیز در واکنش به ارائه این طرح از سوی اعضای کمیسیون شهرسازی شورای شهر گفت: همه اقداماتی که ما در سازمان زیباسازی انجام میدهیم بر اساس سیاستهای شورای شهر بوده و حتی برنامه و بودجه ما نیز در کمیسیونهای مختلف شورا طرح، بررسی و تصویب شوند.
وی افزود: اکنون نیز اعضای شورا در برخی از بخشهای سازمان زیباسازی حضور دارند و حضور بیشتر از این را نیز استقبال میکنیم.
به گزارش آنا، پس از این اظهارات، یک فوریت این طرح به رای گذاشته شد اما با توجه به تعداد کم آراء این طرح رای نیاورد و رئیس شورا اعلام کرد که در آینده طرح مذکور به صورت عادی در شورای شهر دنبال خواهد شد.
انتهای پیام/